بادگلوی گوگردی چیست؟ سلام بررسی از نظر میکروب معده توصیه می شود. سلام علاوه بر مراجعه به متخصص داخلی میتوانید شربت زنیان بعد از عدا بخورید ، دمنوش سیب و به هم خوبه. وعده کم حجم مصرف کنین …….. بهتر هست به متخصص داخلی و یا گوارش مراجعه کنید احتمالا نیاز به آندوسکوپی هم دارید.. سلام از مصدق غذای حجیم و داغ پرهیز کنید چی داغ مصرف نکنید در هم خوری نکنید. سلام، بهتر است اندوسکوپی انجام بدین.

بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلو

سلام وقتتون بخیر مدتیه بعد از خوردن غذای سنگین دچار باد گلوی گوگردی یا همون با بوی تخم مرغ گندیده میشم اولین بار حدود ۲ ماه پیش بعد از خوردن یک مرغ سوخاری این مشکل پیش اومد و بعد از اون هربار که دیگه غذام سنگین بود با وعده های زیاد این مشکل پیس اومد برام میخوام بدونم چطور درمانش کنم و مشکل چیه؟چطور کاری کنم دیگه پیش نیاد دارویی چیزی هست براش؟

6
0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلوسلام بررسی از نظر میکروب معده توصیه می شود

0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلوسلام علاوه بر مراجعه به متخصص داخلی میتوانید شربت زنیان بعد از عدا بخورید ، دمنوش سیب و به هم خوبه

0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلووعده کم حجم مصرف کنین …….

0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلوبهتر هست به متخصص داخلی و یا گوارش مراجعه کنید احتمالا نیاز به آندوسکوپی هم دارید.

0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلوسلام از مصدق غذای حجیم و داغ پرهیز کنید چی داغ مصرف نکنید در هم خوری نکنید

0

بادگلوی گوگردی چیست؟ بادگلوی , سنگین , گوگردی , بادگلوسلام، بهتر است اندوسکوپی انجام بدین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بادگلوی گوگردی یک وضعیت ناراحت‌کننده است که بعد از مصرف غذاهای سنگین اتفاق می‌افتد و باعث بوی تخم مرغ گندیده در دهان می‌شود. این مشکل ممکن است ناشی از عوامل مختلفی از جمله تغذیه نامناسب، تنفس بویژه از دهان، عفونت‌های دهان یا مشکلات گوارشی باشد. برای درمان بادگلوی گوگردی، بهتر است به روش‌های زیر توجه کنید: ۱. تغییر در روزانه غذایی با انتخاب غذاهای سبک و آسان هضم ۲. مصرف آب به مقدار کافی ۳. استفاده از ضد تهوع در صورت لزوم ۴. مراجعه به پزشک برای ارزیابی دقیق‌تر و دریافت داروهای لازم. برای پیشگیری از این مشکل، بهتر است از غذاهای چرب، سنگین و معطر خودداری کرده و به بهداشت دهانی و گوارشی خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. اگر مشکل پایدار بود، حتما به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید تا علت اصلی این مشکل را تعیین و درمان مناسب را شروع کنید.