صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ سلام به جراح فک و صورت مراجعه داشته باشید. سلام مراجعه به جراح فک و صورت توصیه میشود. .سلام به جراح فک و صورت مراجعه شود.. مشکلات شما در کلینیک هایی که مخصوص این کار هستند انجام میشه. مثل دکتر هومن ابراهیمی در تهران ولی کلا استفاده از کپرس گرم، مسکن هایی مثل ایبوپروفن و مصرف غداهای نرم کمک کنمده است.. سلام بهتره که به جراح فک و صورت مراجعه کنید.

جویدن , گوش , تق تق

سلام من هنگام جویدن غذا ،درگوشم صدای تق تق دارم و وقتی لقمه سفت می خورم در قسمت فک احساس درددارم.به پزشک مراجعه کردم گفتن احتمالا سابیدگی فک دارید.امابهم راهکاری برای حل مشکل ندادن.ممنون میشم بهم بگید چه دارویی مصرف کنم یا چه ورزشی برای رفع این مشکل وجود دارد

5
0

صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ جویدن , گوش , تق تقسلام به جراح فک و صورت مراجعه داشته باشید

0

صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ جویدن , گوش , تق تقسلام مراجعه به جراح فک و صورت توصیه میشود

0

صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ جویدن , گوش , تق تق.سلام به جراح فک و صورت مراجعه شود.

0

صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ جویدن , گوش , تق تقمشکلات شما در کلینیک هایی که مخصوص این کار هستند انجام میشه. مثل دکتر هومن ابراهیمی در تهران ولی کلا استفاده از کپرس گرم، مسکن هایی مثل ایبوپروفن و مصرف غداهای نرم کمک کنمده است.

0

صدای تق تق در گوش هنگام جویدن غذا؟ جویدن , گوش , تق تقسلام بهتره که به جراح فک و صورت مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درد و صدای تق تق در گوش در هنگام جویدن غذا ممکن است به خاطر مشکلات فک یا گوش باشد. اغلب این مشکلات به خاطر عضلات بیش فعال فک یا اختلال در مفصل فک ایجاد می شود. برای درمان این مشکل می توانید از داروهای ضد التهاب و درد مثل ایبوپروفن استفاده کنید. همچنین تمرینات مناسب برای فک میتواند بسیار موثر باشد. بهتر است در مورد این تمرینات با فیزیوتراپیست مشورت کنید. اما همیشه قبل از مصرف هر دارویی به پزشک خود مراجعه کنید.

صدای تق تق گوش هنگام جویدن غذا و درد در فک ممکن است به دلیل سندرم مفصل تمپورومندیبولار (TMJ) باشد که ناشی از ناهماهنگی در مفصل فکی-گیجگاهی است. در ابتدا توصیه می‌شود از جویدن غذاهای سفت و چسبنده خودداری کنید و رژیم غذایی نرم را تا بهبود علائم رعایت کنید. مصرف داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (مانند ایبوپروفن) می‌تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند. در مورد ورزش، تمرینات آرام برای فک می‌تواند مفید باشد، مانند باز و بستن دهان به آرامی یا حرکت دادن فک از یک طرف به طرف دیگر. اگر علائم ادامه داشتند، مشاوره با یک متخصص گوش‌، گلو و بینی یا دندان‌پزشک متخصص TMJ برای بررسی و درمان تخصصی‌تر ضرورت دارد.