ازدواج و بچه دارشدن با وجود فشارخون و وسواس صحیح است؟ با عرض سلام و وقت بخیر. هر دو بیماری پایه های ژنتیک دارند؛ لیکن نه در حدی که مانعی برای ازدواج یا باروری باشند. اما نکته ای که باید در نظر داشته باشید؛ این مهم است که حتما می بایست پیش از ازدواج به یک تعادل و بهبودی نسبی در مشکلات خود برسید. مشکلات خود را بدون اغراق با شریک احتمالی آینده خود در میان بگذارید و حتما پیش و پس از ازدواج از جلسات مختص زوجین بهره مند باشید.. باسلام و احترام با درمان هردو مسیله بیان شده و کنترل آنها قطعا میتوانید ازدواج و حاملگی نرمال داشته باشید.در زمان حاملگی (در صورت نیاز به دارو به تشخیص پزشک) داروهای با خطر کم وجود دارد.. باسلام هیچ مشکلی برای ازدواج،بعداز درمان مناسب وجود ندارد. برای درمان مناسب پیگیری فرمایید.. سلام به شما. این موارد منعی برای ازدواج ندارد. در خصوص بچه دار شدن با توجه به فشار خونی که دارید لازم است با همکاران متخصص زنان و زایمان مشورت نمایید. وسواس نیز یک اختلال قابل درمان است. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد..

فشارخون , دارشدن

باسلام واحترام .من بیماری فشارخون بالاووسواس دارم آیامیتونم ازدواج کنم وبچه دارشم؟البته اگه کسی پیدابشه منوبااین وضع قبول کنه.

4
0

ازدواج و بچه دارشدن با وجود فشارخون و وسواس صحیح است؟ فشارخون , دارشدنبا عرض سلام و وقت بخیر. هر دو بیماری پایه های ژنتیک دارند؛ لیکن نه در حدی که مانعی برای ازدواج یا باروری باشند. اما نکته ای که باید در نظر داشته باشید؛ این مهم است که حتما می بایست پیش از ازدواج به یک تعادل و بهبودی نسبی در مشکلات خود برسید. مشکلات خود را بدون اغراق با شریک احتمالی آینده خود در میان بگذارید و حتما پیش و پس از ازدواج از جلسات مختص زوجین بهره مند باشید.

0

ازدواج و بچه دارشدن با وجود فشارخون و وسواس صحیح است؟ فشارخون , دارشدنباسلام و احترام با درمان هردو مسیله بیان شده و کنترل آنها قطعا میتوانید ازدواج و حاملگی نرمال داشته باشید.در زمان حاملگی (در صورت نیاز به دارو به تشخیص پزشک) داروهای با خطر کم وجود دارد.

0

ازدواج و بچه دارشدن با وجود فشارخون و وسواس صحیح است؟ فشارخون , دارشدنباسلام هیچ مشکلی برای ازدواج،بعداز درمان مناسب وجود ندارد. برای درمان مناسب پیگیری فرمایید.

0

ازدواج و بچه دارشدن با وجود فشارخون و وسواس صحیح است؟ فشارخون , دارشدنسلام به شما. این موارد منعی برای ازدواج ندارد. در خصوص بچه دار شدن با توجه به فشار خونی که دارید لازم است با همکاران متخصص زنان و زایمان مشورت نمایید. وسواس نیز یک اختلال قابل درمان است. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد.