برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ ام ار ای کمر انجام بدین. سلام باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنین. سلام عزیزم به جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید. سلام عزیزم ویزیت جراح مغزواعصاب شوید. فشار خون بالا و تزریق دا و ربطی به بی حسی پا ندارد. برای بررسی عصب سیاتیک به پزشک مراجعه کنید.. سلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنین. علایم کلی و مبهم هست .برای فشار خون مسلما باید دارو مصرف کنید.

فشارخون , بالا , فشارخون بالا

سلامبنده ۴۷سال سن دارم ۷ماهی میشه ک کمردرد شدید دارم ولی یه روز کمردردم خیلی شدید بود ب طوریکه درد تا مف پای راستم میرسید رفتم دکتر دکتر فشارخونمو گرفت فشارخونم ۲۰بود یه امپول نوشت گفت که فشارمو پایین میاره.فرداش زانوی پای راستم تا کف پام بی حسه و احساس گزگز شدنو دارم چیکار کنم ؟

7
0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاام ار ای کمر انجام بدین

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاسلام باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنین

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاسلام عزیزم به جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاسلام عزیزم ویزیت جراح مغزواعصاب شوید

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالافشار خون بالا و تزریق دا و ربطی به بی حسی پا ندارد. برای بررسی عصب سیاتیک به پزشک مراجعه کنید.

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاسلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنین

0

برای فشارخون بالا چه کارکنم؟ فشارخون , بالا , فشارخون بالاعلایم کلی و مبهم هست .برای فشار خون مسلما باید دارو مصرف کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

توجه: فشارخون بالا عامل خطرساز برای انواع بیماری‌های قلبی، مغزی و کلیوی است. علائم ناشی از فشارخون بالا شامل سردرد، سرگیجه، تاری دید، خستگی زیاد، تنگی نفس و خواب آلودگی می‌شود. برای مدیریت فشارخون بالا، از اصلاح سبک زندگی با تغییرات در رژیم غذایی، ورزش، کاهش استرس و مصرف داروهای مرتبط پیشنهاد می‌شود. اما حتما قبل از مصرف هرگونه دارویی یا انجام هرگونه ورزش، با پزشک معالج خود مشورت کنید. برای کنترل فشارخون و پیشگیری از عوارض جانبی ناشی از افزایش فشار خون، از رعایت نکات مرتبط با سلامت قلبی و عروقی اهمیت به‌سزایی است. همچنین از انجام تست‌های دوره‌ای فشارخون و مشاوره با پزشک فوق تخصص قلب و عروق به منظور پیگیری منظم و درمان مناسب است. مشکلات احساسی، اضطراب و استرس نیز می‌تواند به افزایش فشارخون کمک کند لذا به دنبال بررسی علت مشکلات روانی و اعصابی خود با متخصصین روانشناسی و روانپزشکی مراجعه کنید. اگر علائمی مانند بی‌حسی و گزگز در پاها تا زانو تجربه می‌کنید، حتما به پزشک خود مراجعه کنید تا علت این علائم بررسی شود.