علت شنیدن صدای اضافه و وجود سوراخ بین دو بطن قلب نوزاد؟

سلام من ۴روز پیش زایمان کردم و دو پزشک اطفال در بیمارستان گفتند ک قلب دخترم یه صدای اضافه داره ک میتونه وجود سوراخ بین دو بطن قلبش باشه خیلی نگرانم چون دوره بارداری اکو قلب پزشک ازم نخاست علت چیه چکار کنم ؟؟

0

درود حتما حضوری مراجعه کنید ومعاینه بشوید واکوکاردیوگرافی بشوند.

دکتر مهسا رکابی

فوق تخصص آسم ، آلرژی و ایمونولوژی بالینیهیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و متخصص ...
دکتر مهسا رکابی
0

سلام نگران نباشید.برای نوزادتون نوار قلب و اکو انجام بدید.غالبا اگر سوراخی هم باشد تا دوسالگی تحت نظر قرار میگیرند بسته به محل سوراخ و سایز احتمال بسته شدن باشد.بعداز دوسالگی اگر سوراخ بسته نشد پزشک معالج درمان را تعیین میکند.نیازهست اجازه ندید که گریه زیاد یا طولانی داشته باشند.از محیط های که دخانیات مصرف میشود یا در محیط آشپزخانه ای که مرتب در معرض دوده های آشپزی هست قرار نگیرند.

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام وقت بخیر حتما زیر نظر متخصص قلب و عروق بررسی های خودتون رو انجام بدید در صورت اطمینان از وجود سوراخ ،معمولا تا دوسالگی تحت نظر قرار میگیرن.تا دو سالگی بسته به محل و میزان باز بودن در بسیاری مواد خود بهود بهبود پیدا میکنند.از استرس زیاد و گریه نوزاد تا جای ممکن پرهیز کنید

دکتر سمانه سعیدی راد

متخصص قلب و عروق
دکتر سمانه سعیدی راد
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شنیدن صدای اضافه در قلب نوزاد معمولا نگران‌کننده است و می‌تواند ناشی از وجود سوراخی بین دو بطن قلب (به نام سپتال دفکت بطنی یا VSD) باشد. VSD یکی از شایع‌ترین انواع نقایص مادرزادی قلب است که در آن سوراخی بین دو بطن چپ و راست قلب وجود دارد که موجب می‌شود خون از بطن با فشار بالا به بطن با فشار پایین برود. علت دقیق بروز VSD هنوز به طور کامل شناخته شده نیست، اما عوامل ژنتیکی و محیطی می‌توانند در بروز آن نقش داشته باشند. درمان VSD بسته به اندازه و موقعیت سوراخ و همچنین علائم حاصل از آن متفاوت است. کوچک‌ترین سوراخ‌ها ممکن است نیازی به درمان نداشته باشند و با رشد نوزاد بسته شوند، در حالی که سوراخ‌های بزرگتر ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای اطمینان از وضعیت قلب کودک، پیگیری نظرات و توصیه‌های پزشکی، به ویژه متخصص قلب اطفال، و انجام اکوکاردیوگرافی توصیه می‌شود. این تست می‌تواند اندازه و مکان سوراخ را به دقت نشان دهد و به پزشک کمک کند تا درمان مناسب را تجویز کند.