شوهرم مرا کتک می زند دست بزن دارد برای رفع این مشکل کجا باید بریم؟

سلام.شوهرم من و کتک میزنه.دست بزن.برا رفع این مشکل کجا باید بریم؟لحظه ای تصمیم میگیره ونمیشه بهش اعتماد کرد.؟

0

باسلام واحترام ارتبا ط قلب روابط صمیمانه است مهارت ارتباطی یک تلاش جمعی ودو طرفه میباشد که تحت تاثیر الگوی جنسیت وفرهنگ میباشد که متاسفانه شوهر شما از سبک ارتباطی پرخاشگر استفاده میکند که عواقب پیامد خاص خودش را دارد برای رفع مشکل به روانشناس (زوج درمانگر) مراجعه کنید

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
0

درود بر شما. همانطور که همکارم فرمودند زوج درمانگران در حل این مشکل به شما کمک می کنند. پیشنهاد می کنم حتما و هر چه زودتر اقدام کنید حتی اگر همسرتان احضر به مراجعه نباشند بتنهایی مراجعه داشته باشید . تاکید می شود جلسات درمان را تا رسیدن به شرایط پایدار ادامه دهید. اینگونه مسائل ریشه در گذشته داشته ، درونی شده اند و به زمان کافی نیاز مند است. موفق باشید

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. حفظ سلامت زوجین در جز موارد اضطرار مداخله ای است. حتما ایشان را ترغیب به شرکت در جلسات مشاوره ای زوجی کنید. در صورت تکرار خودتان به تنهایی مراجعه و یا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام بنظر شما باید قبل از هر چیز دلایل شروع به کتک را بفهمید.پیشنهاد می کنم وقتی این عمل اتفاق می افتد دقیق به موضوع فکر کنید و ببینید بین شما و ایشان چه اتفاقی می افتد که منجر به این کار می شود و آنها را یادداشت کنید سپس به شیوه های متفاوت رفتار در زمان چنین رفتاری فکر کنید و عمل کنید. اگر جان شما در خطر باشد باید به پلیس اجتماعی با شماره 123 زنگ بزنید. ولی قبل از هر کاری باید با کمک درمانگر و تغییرات رفتاری خودتان مساله را تعدیل کنی.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام و احترام،توصیه میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم به همکاران دارای تجربه در زمینه زوج درمانی مراجعه حضوری داشته باشید.

دکتر نوح افشار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره ازدواج وخانواده ، خانواده درما...
دکتر نوح افشار
0

سلام به شما. طبعا نیاز به مراجعه به یک روانپزشک زوج درمانگر است تا شرایط رابطه شما را مورد ارزیابی قرار دهد و مداخلات درمانی در مورد رابطه را شروع نماید. همچنین در مورد عدم کنترل خشم ایشان نیز نیاز به درمان احتمالی می بایست مورد بررسی قرار گیرد. اما مهارت کنترل خشم نیز برای ایشان ضروری است. رای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو