آیا ادرار کردن به وسایل خونه بیماری روانی هست؟ با سلام و وقت بخیر. بی اختیاری در دفع ادرار و انجام عمدی این عمل دو مقوله متفاوت است؛ که در مورد فرزند شما به نظر میرسد از نوع عامدانه در جهت جلب توجه؛ پرخاش و لجبازی با مراقبان باشد. به هر حال معمولا با اموزشهای لازم در حوزه تقویت و تنبیه؛ نادیده گرفتن و محرومیت؛ میتوانید این رفتار ناهنجار را خاموش کنید. اما برای اطمینان بیشتر پیشنهاد میشود کودک توسط فوق تخصص اعصاب و روان با گرایش کودک ویزیت شود. به عنوان منبع خودیاری بخش برخورد با کودکان لجباز از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم نوشته دکتر گاربر ترجمه پرفسور سهامی را مطالعه بفرمایید.. باسلام،،، باتوجه به شرح گفته شده،،،لازم است ویزیت ایشان همراه والدین انجام شود،تاراهنمایی های لازم بر اساس تشخیص،انجام پذیردمطمئنا بهترخواهدشد.. نیاز است روشهای تربیتی شما ( روشهای تشویق و تنیبه شما ، روشهای رفتاری شما با دیگر فرزندان و .)مورد بررسی قرار گیرد. مصاحبه با کودک و خواهر کودک الزامی است . به روانشناس مراجعه کنید.. سلام به شما. بنظر می رسد این رفتار عمدتا راهی است که برای تخلیه خشمش پیدا کرده است . چرا که احتمالا دیده با این روش بیشتر می تواند باعث عصبانیت شما شود. قاعدتا برای رفع این رفتار در درجه اول باید واکنش هیجانی و تند به این رفتار نشان ندهید. در زمانی که هر دو آرام هستید به او تذکر دهید که این کار را نکند و در صورت تکرار از مواردی مانند بازی یا تفریح محروم خواهد شد..

ادرار , خونه , روانی , بیماری روانی , ادرار کردن

سلام خدمت دکترمحترم .پسرم ۴ ساله است که خیلی بچه اروم وباادب بود اما یک ماه هست که شدید لجبازوعصبانی شده وقتی عصبانی میشه به وسایل خونه ادرارمیکنه ؟دوتا خواهرداره که ازخودش بزرگترهستن .که اولی ۱۵ودومی ۱۰سالشون هست با خواهردومش خیلی دعوا میکنه

4
0

آیا ادرار کردن به وسایل خونه بیماری روانی هست؟ ادرار , خونه , روانی , بیماری روانی , ادرار کردنبا سلام و وقت بخیر. بی اختیاری در دفع ادرار و انجام عمدی این عمل دو مقوله متفاوت است؛ که در مورد فرزند شما به نظر میرسد از نوع عامدانه در جهت جلب توجه؛ پرخاش و لجبازی با مراقبان باشد. به هر حال معمولا با اموزشهای لازم در حوزه تقویت و تنبیه؛ نادیده گرفتن و محرومیت؛ میتوانید این رفتار ناهنجار را خاموش کنید. اما برای اطمینان بیشتر پیشنهاد میشود کودک توسط فوق تخصص اعصاب و روان با گرایش کودک ویزیت شود. به عنوان منبع خودیاری بخش برخورد با کودکان لجباز از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم نوشته دکتر گاربر ترجمه پرفسور سهامی را مطالعه بفرمایید.

1

آیا ادرار کردن به وسایل خونه بیماری روانی هست؟ ادرار , خونه , روانی , بیماری روانی , ادرار کردنباسلام،،، باتوجه به شرح گفته شده،،،لازم است ویزیت ایشان همراه والدین انجام شود،تاراهنمایی های لازم بر اساس تشخیص،انجام پذیردمطمئنا بهترخواهدشد.

0

آیا ادرار کردن به وسایل خونه بیماری روانی هست؟ ادرار , خونه , روانی , بیماری روانی , ادرار کردننیاز است روشهای تربیتی شما ( روشهای تشویق و تنیبه شما ، روشهای رفتاری شما با دیگر فرزندان و .)مورد بررسی قرار گیرد. مصاحبه با کودک و خواهر کودک الزامی است . به روانشناس مراجعه کنید.

1

آیا ادرار کردن به وسایل خونه بیماری روانی هست؟ ادرار , خونه , روانی , بیماری روانی , ادرار کردنسلام به شما. بنظر می رسد این رفتار عمدتا راهی است که برای تخلیه خشمش پیدا کرده است . چرا که احتمالا دیده با این روش بیشتر می تواند باعث عصبانیت شما شود. قاعدتا برای رفع این رفتار در درجه اول باید واکنش هیجانی و تند به این رفتار نشان ندهید. در زمانی که هر دو آرام هستید به او تذکر دهید که این کار را نکند و در صورت تکرار از مواردی مانند بازی یا تفریح محروم خواهد شد.