پر ادراری و تکرر ادرار در پریودی؟

سلام من چند روز قبل از پریودم به شدت تکرر ادرار داشتم و به پزشک کلیه و مجاری ادرار مراجعه کردم و گفتن که از علائم قبل از پریوده و عادیه الان روز دوم پریودمه و بشدت پر ادراری دارم طوری که هنوز از دستشویی خارج نشدم دوباره احساس ادرار دارم و سعی میکنم یکم نگهش دارم ولی وقتی میرم دستشویی باز حجم زیادی رو ادرار میکنم خیلی میترسم بخاطر پریود اینجوری شدم یا کلیه هام مشکل دارن؟

0

بهتره ازمایش ادرار انجام بشه .مشکل کلیه نیست

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
0

سلام.آزمایش ادرار دهید و اگر عفونت ادرار دارید درمان کنید. در زمان قاعدگی باید زود به زود ادرار خود را تخلیه کنید و بهداشت را بیشتر رعایت کنید چون محیط مرطوبی هست احتمال عفونت بیشتر است. تعویض زود به زود نوار بهداشتی و خشک کردن خود بعد از دستشویی رفتن.

دکتر مریم دادخواه

جراح و متخصص زنان ، زایمان ونازایی
دکتر مریم دادخواه
1

سلام آزمایش وکشت ادرار انجام دهید

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
0

سلام بعد از اتمام پریودی آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام دهید

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
0

آزمایش ادرار همراه با کشت ادرار و تست قند انجام بدید

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تکرر ادرار قبل و در طول پریودی عادی است و عمدتاً ناشی از تغییرات هورمونی است که در بدن در طول چرخه قاعدگی رخ می دهد. این تغییرات ممکن است باعث افزایش تحرک مثانه و کلیه شوند، موجب شدت پریود و افزایش تکرر ادرار شوند. هرچند این حالت به طور معمول موقتی است و بعد از پایان پریود به حالت عادی بازمی گردد، اما اگر شما تجربه ی ادرار مکرر و مداوم ، درد یا سوزش در حین ادرار ، خون در ادرار یا هرگونه علامت دیگری از اختلالات ادراری داشته باشید، باید بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید. ممکن است این علامت ها نشانه ی عفونت ادراری، سنگ کلیه یا حالت های پزشکی دیگر باشند که نیاز به درمان دارند.

تکرر ادرار و پر ادراری در دوران پریودی ممکن است به علت تغییرات هورمونی در بدن شما رخ دهد. افزایش هورمون پروستاگلاندین می‌تواند باعث تحریک مثانه شود که منجر به افزایش دفعات ادرار گردد. همچنین، برخی افراد ممکن است در این دوران دچار احتباس مایعات در بدن شوند که موجب افزایش حجم ادرار می‌شود. اگر این وضعیت با درد یا نشانه‌های غیرعادی دیگر همراه نیست، معمولاً جای نگرانی نیست. با این حال، اگر مشکلات شدید ادامه یافت یا با درد شدید همراه بود، توصیه می‌شود به پزشک متخصص زنان یا اورولوژیست مراجعه کنید تا ارزیابی دقیقی انجام شود. همچنین تأمین مایعات کافی و رعایت عادات صحیح ادراری می‌تواند به کاهش علائم کمک کند.