چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ سلام به شما. خانواده های زوجین و میزان دخالت آن ها و میزان تاثیرپذیری از دخالت و نظرات آنها همیشه یکی از چالش برانگیز مسائل بین زوجین بوده و خواهد بود. آنچه که باعث می شود این وارد کمترین مشکل را ایجاد نماید این است که زوجین متوجه این مساله باشند که خانواده اول آنها همسر و فرزندانشان است و هر آنچه که ثبات و همدلی را بین آنها دچار خدشه کند می بایست اصلاح گردد. وقتی همسر شما به این میزان تحت تاثیر مادرش ایجاد چالش در رابطه تان می کند به نظر می رسد که این اولویت گذاری را به درستی انجام نداده است. البته باید این مساله را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است همسرتان در جنبه های دیگری از رابطه تان دچار احساس خشمی باشد که قادر نیست به شکل مناسب و بجا آن را بروز دهد و وقتی با پشتوانه نظرات مادرش وارد یک جدل می شود احساس حق به جانب بودن بیشتری می کند که باعث می شود آن خشم ابراز نشده نیز در این شرایط بروز یابد. آنچه که مسلم است این است که رابطه شما نیاز به بررسی و اصلاح و آموزش هایی دارد که لازمه آن مراجعه به زوج درمانگر است.. با سلام از کجا می دونید که مادر همسرتون به همسر شما میگه چکار بکنه یا نه. به جای تمرکز براینکه چه کسی در زندگی شما دخالت می کنه ، با همسرتون بگونه ای دیگر و متفاوت از ارتباطی که الان برقرار می کنید ، صحبت کنید. در واقع زبان درک همسرتان را دریابید و با او براساس آن رابطه برقرار کنید . در مورد خریدها همیشه شما تصمیم گیری نکنید و اصرار نورزید.. با سلام روابط بین زوجین گاهی توسط مادر هر یک از انها تحت تاثیر قرار میگیرد لذا لازم است که شما با همسرتان در مورد مسائلی که لازم است در مورد انها تصمیم کیری شود از همسرتان نظر بخواهید تا با توجه به نظر ایشان و یک تفاهم هزینه کنید. سلام، بهتر از زوج درمانگر در طی جلسات کمک بگیرد چندین سال از زندگی زناشویی شما میگذره و پیچیده گی های رابطه نیاز به بررسی داره تا همه کمترین آسیب ببینید.. با سلام. در فضای آرام و صمیمانه در مورد نحوه تصمیم گیری برای خرید و یا هر موضوع چالشی بینتان، در فصای ارام و صمیمانه با همسرتان گفتگو کنید و به توافقی دو جانبه برسید. وقتی یک موضوع به صورت مکرر منجر به جرو بحث میشود، لازم است با همسرتان پشت میز بنشینید و برای حل این اختلاف مزاکره کنید. هر دو در مورد راه کارهای پیشنهادی خود برای جلوگیری از اختلاف بعد از خرید صحبت کنید. ممکن است برای مدیریت بهتر میز مزاکره نیازمند به کمک زوج درمانگر باشید.. با سلام و وقت بخیر. قبل از هر چیز؛ فراموش نکنید شما قدرت تغییر هیچ کسی (شوهر و مادرشوهر و .) را ندارید! شما تنها قادر به تغییراتی در خود جهت تغییر محیط و یا لذت بردن بیشتر از شرایط موجود هستید! در مرحله بعدی می بایست تفاوتهای فردی را پذیرا باشید و انتظار خود را از تغییرات متعادل سازید؛ فراموش نکنید میز، میز و صندلی، صندلی است! سپس سعی کنید سازگارانه ترین شکل ارتباطی و هیجانی خود و همسر محترم را استخراج کنید، مهم این است در این راه بر تحریفهای شناختی خود غلبه کنید و افکار منطقی را جایگزین سازید. فعالیت شخصی؛ زمان شخصی و لذات شخصی خود را افزایش دهید و از این طریق تمرکزتان را از روی همسرتان بردارید. برای سلامت و رضایت جنسی خود و همسرتان اهمیت ویژه ای قائل شوید. به عنوان منبع خودیاری کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر یانگ ترجمه حمیدپور از نشر ارجمند را مطالعه بفرمایید. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه.

چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگی

من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم به همسرم چیزایی میگه میاد با من دعوا میکنه دیگه خسته شدم دو تا بچه هم دارم به هرچیزی که واسه بچه هام میخریم یه دعوا میندازه یه چیزی میخریم میگه چرا خریدین

6
0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیسلام به شما. خانواده های زوجین و میزان دخالت آن ها و میزان تاثیرپذیری از دخالت و نظرات آنها همیشه یکی از چالش برانگیز مسائل بین زوجین بوده و خواهد بود. آنچه که باعث می شود این وارد کمترین مشکل را ایجاد نماید این است که زوجین متوجه این مساله باشند که خانواده اول آنها همسر و فرزندانشان است و هر آنچه که ثبات و همدلی را بین آنها دچار خدشه کند می بایست اصلاح گردد. وقتی همسر شما به این میزان تحت تاثیر مادرش ایجاد چالش در رابطه تان می کند به نظر می رسد که این اولویت گذاری را به درستی انجام نداده است. البته باید این مساله را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است همسرتان در جنبه های دیگری از رابطه تان دچار احساس خشمی باشد که قادر نیست به شکل مناسب و بجا آن را بروز دهد و وقتی با پشتوانه نظرات مادرش وارد یک جدل می شود احساس حق به جانب بودن بیشتری می کند که باعث می شود آن خشم ابراز نشده نیز در این شرایط بروز یابد. آنچه که مسلم است این است که رابطه شما نیاز به بررسی و اصلاح و آموزش هایی دارد که لازمه آن مراجعه به زوج درمانگر است.

0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیبا سلام از کجا می دونید که مادر همسرتون به همسر شما میگه چکار بکنه یا نه. به جای تمرکز براینکه چه کسی در زندگی شما دخالت می کنه ، با همسرتون بگونه ای دیگر و متفاوت از ارتباطی که الان برقرار می کنید ، صحبت کنید. در واقع زبان درک همسرتان را دریابید و با او براساس آن رابطه برقرار کنید . در مورد خریدها همیشه شما تصمیم گیری نکنید و اصرار نورزید.

0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیبا سلام روابط بین زوجین گاهی توسط مادر هر یک از انها تحت تاثیر قرار میگیرد لذا لازم است که شما با همسرتان در مورد مسائلی که لازم است در مورد انها تصمیم کیری شود از همسرتان نظر بخواهید تا با توجه به نظر ایشان و یک تفاهم هزینه کنید

0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیسلام، بهتر از زوج درمانگر در طی جلسات کمک بگیرد چندین سال از زندگی زناشویی شما میگذره و پیچیده گی های رابطه نیاز به بررسی داره تا همه کمترین آسیب ببینید.

0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیبا سلام. در فضای آرام و صمیمانه در مورد نحوه تصمیم گیری برای خرید و یا هر موضوع چالشی بینتان، در فصای ارام و صمیمانه با همسرتان گفتگو کنید و به توافقی دو جانبه برسید. وقتی یک موضوع به صورت مکرر منجر به جرو بحث میشود، لازم است با همسرتان پشت میز بنشینید و برای حل این اختلاف مزاکره کنید. هر دو در مورد راه کارهای پیشنهادی خود برای جلوگیری از اختلاف بعد از خرید صحبت کنید. ممکن است برای مدیریت بهتر میز مزاکره نیازمند به کمک زوج درمانگر باشید.

0

چیکارکنم - من چیکارکنم تو خونه هرکاری میکنم مادرشوهرم؟ چیکارکنم , مادرشوهرم , خونه , مادرشوهر , روابط خانوادگیبا سلام و وقت بخیر. قبل از هر چیز؛ فراموش نکنید شما قدرت تغییر هیچ کسی (شوهر و مادرشوهر و .) را ندارید! شما تنها قادر به تغییراتی در خود جهت تغییر محیط و یا لذت بردن بیشتر از شرایط موجود هستید! در مرحله بعدی می بایست تفاوتهای فردی را پذیرا باشید و انتظار خود را از تغییرات متعادل سازید؛ فراموش نکنید میز، میز و صندلی، صندلی است! سپس سعی کنید سازگارانه ترین شکل ارتباطی و هیجانی خود و همسر محترم را استخراج کنید، مهم این است در این راه بر تحریفهای شناختی خود غلبه کنید و افکار منطقی را جایگزین سازید. فعالیت شخصی؛ زمان شخصی و لذات شخصی خود را افزایش دهید و از این طریق تمرکزتان را از روی همسرتان بردارید. برای سلامت و رضایت جنسی خود و همسرتان اهمیت ویژه ای قائل شوید. به عنوان منبع خودیاری کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر یانگ ترجمه حمیدپور از نشر ارجمند را مطالعه بفرمایید. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه