آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ سلام به شما. در هر صورت با ورود فرزند جدید به خانواده ای که تا قبل از آن تنها فرزندشان کانون توجه بوده، تعاملات و توجه افراد دچار تغییراتی میشود و فرزند بزرگتر یک رقیب در کسب توجه را در برابر خود میبیند که میتواند باعث بروز تغییرات خلقی شود و لازم است در این خصوص مراقبت های لازم را لحاظ نمایید تا احساس کمتوجهی و خلا برای فرزند بزرگتر ایجاد نگردد.. سلام، تغییر رفتار در فرزند اول پس از تولد نوزاد جدید امری طبیعی است، چرا که تا پیش از آن همه ی توجه و محبت والدین به او بوده و حالا تمام وقت و توجه برای نوزاد جدید است. لازم است کودکان را از پیش از تولد نوزاد آماده کرد تا بتوانند بخوبی با آن کنار بیایند. سعی کنید زمانهایی که فرزند کوچکتر خواب است، برای فرزند اول وقت بگذارید، هرگز به او نگویید که بزرگ شده، فراموش نکنید که او هنوز کودک است، مسئولیتهایی در حد توانش و هر چند کوچک، در مورد نوزاد به او داده و در صورت انجام مورد تشویق قرار دهید و …. پدر نیز با او وقت بیشتری گذرانده و به او توجه داشته باشند. مراجعه به روانشناس کودک جهت آشنایی با شیوه ی صحیح فرزندپروری کمک کننده است، موفق باشید. . سلام رقابت بین همشیرها با تولد فرزند دوم به صورت طبیعی ایجاد می شود. برای به حداقل رساندن احساس محروم شدن از محبت و توجه والدین باید زمانی را صرف فرزند بزرگتر کنید. مخصوصا پدرها می توانند زمان بیشتری با فرزند کوچکتر باشند تا مادر بتواند با فرزند بزرگتر باشد. بدرفتاری فرزند بزرگتر را با شکیبایی تحمل کنید چون این واکنش ها موقتی است. اجازه دهید تا فرزند بزرگترتان که پخته تر از نوزاد است احساس غرور کند و او را به تغذیه کردن، حمام کردن، و لباس پوشانیدن نوزاد تشویق کنید.در مورد خواسته ها و نیازهای نوزاد با فرزند بزرگترتان صحبت کنید.مثلا می توانید بگویید: او آن قدر کوچک است که نمی تواند برای تغذیه شدن صبر کند. اگر مشکل همچنان وجود داشت حتما از روانشناس کودک وقت بگیرید.. با سلام و وقت بخیر. البته خیلی موارد دیگر هم باید لحاظ شود : -خصوصیات فردی کودک اول برخی کودکان سهل تر و برخی دشوارترند! -سبک فرزندپروری والدین -آمادگی پدر و مادر به تنهایی -تجربه اولین فرزندآوری و فرزندپروری و خیلی موارد دیگر اما به طور کلی سن 2 تا 4 سال اختلاف مطلوب ارزیابی میشود البته این هم به این معنی نیست که اختلافهای بیشتر یا کمتر حتما مشکل آفرین خواهند شد! -تا میتوانید مسئولیت فرزند دوم را همراه با تقویت به فرزند اول بسپارید. -تا میتوانید زمانهایی را بصورا اختصاصی و آشکار برای بازی یا حرف زدن با فرزند اول اختصاص دهید. در این زمینه کتاب فرزند دوم پیامدها و راه حل ها نوشته دکتر زوبیک کلیدهای تربیت کودکان را حتما مطالعه بفرمایید.. با سلام فرزند شما تا چه اندازه آمادگی برای ورود نوزاد را داشته؟ چقدر با او صحبت شده؟ میزان توجه و نوع رفتار والدین با هر دو فرزند و مسایلی ازین قبیل در کنترل و بهبود رابطه با فرزندتان مهم است. توصیه می کنم با توجه به مواردی که بیان کردید و تغییرات پیش آمده از مشاور کودک کمک بگیرید..

خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتار

سلام خسته نباشید .پسر ۶ ساله ایی دارم که بعد دنیا اومدن پسر دوومم که الان ۲ ماهه است خیلی اخلاقش عوض شده قبل دنیا اومدن برادرش خجالتی بود اما الان خجالتی نیست با بچه های همسنش دعوا میکنه با منو پدرش دعوا میکنه جیغ میزنه مارو تهدید به زدن میکنه وگاهی هم میره تنها هدفون میزاره گوشش آهنگ گوش میده اما ظاهرن حسادت نمیکنه به برادرش دوسش داره بازی میکنه باهاش فقط وقتی زیاد گریه میکنه سرش داد میکشه ممنون

6
0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتارسلام به شما. در هر صورت با ورود فرزند جدید به خانواده ای که تا قبل از آن تنها فرزندشان کانون توجه بوده، تعاملات و توجه افراد دچار تغییراتی میشود و فرزند بزرگتر یک رقیب در کسب توجه را در برابر خود میبیند که میتواند باعث بروز تغییرات خلقی شود و لازم است در این خصوص مراقبت های لازم را لحاظ نمایید تا احساس کمتوجهی و خلا برای فرزند بزرگتر ایجاد نگردد.

0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتارسلام، تغییر رفتار در فرزند اول پس از تولد نوزاد جدید امری طبیعی است، چرا که تا پیش از آن همه ی توجه و محبت والدین به او بوده و حالا تمام وقت و توجه برای نوزاد جدید است. لازم است کودکان را از پیش از تولد نوزاد آماده کرد تا بتوانند بخوبی با آن کنار بیایند. سعی کنید زمانهایی که فرزند کوچکتر خواب است، برای فرزند اول وقت بگذارید، هرگز به او نگویید که بزرگ شده، فراموش نکنید که او هنوز کودک است، مسئولیتهایی در حد توانش و هر چند کوچک، در مورد نوزاد به او داده و در صورت انجام مورد تشویق قرار دهید و …. پدر نیز با او وقت بیشتری گذرانده و به او توجه داشته باشند. مراجعه به روانشناس کودک جهت آشنایی با شیوه ی صحیح فرزندپروری کمک کننده است، موفق باشید

0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتار

0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتارسلام رقابت بین همشیرها با تولد فرزند دوم به صورت طبیعی ایجاد می شود. برای به حداقل رساندن احساس محروم شدن از محبت و توجه والدین باید زمانی را صرف فرزند بزرگتر کنید. مخصوصا پدرها می توانند زمان بیشتری با فرزند کوچکتر باشند تا مادر بتواند با فرزند بزرگتر باشد. بدرفتاری فرزند بزرگتر را با شکیبایی تحمل کنید چون این واکنش ها موقتی است. اجازه دهید تا فرزند بزرگترتان که پخته تر از نوزاد است احساس غرور کند و او را به تغذیه کردن، حمام کردن، و لباس پوشانیدن نوزاد تشویق کنید.در مورد خواسته ها و نیازهای نوزاد با فرزند بزرگترتان صحبت کنید.مثلا می توانید بگویید: او آن قدر کوچک است که نمی تواند برای تغذیه شدن صبر کند. اگر مشکل همچنان وجود داشت حتما از روانشناس کودک وقت بگیرید.

0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتاربا سلام و وقت بخیر. البته خیلی موارد دیگر هم باید لحاظ شود : -خصوصیات فردی کودک اول برخی کودکان سهل تر و برخی دشوارترند! -سبک فرزندپروری والدین -آمادگی پدر و مادر به تنهایی -تجربه اولین فرزندآوری و فرزندپروری و خیلی موارد دیگر اما به طور کلی سن 2 تا 4 سال اختلاف مطلوب ارزیابی میشود البته این هم به این معنی نیست که اختلافهای بیشتر یا کمتر حتما مشکل آفرین خواهند شد! -تا میتوانید مسئولیت فرزند دوم را همراه با تقویت به فرزند اول بسپارید. -تا میتوانید زمانهایی را بصورا اختصاصی و آشکار برای بازی یا حرف زدن با فرزند اول اختصاص دهید. در این زمینه کتاب فرزند دوم پیامدها و راه حل ها نوشته دکتر زوبیک کلیدهای تربیت کودکان را حتما مطالعه بفرمایید.

0

آیا تغییر خلق وخوی کودک طبیعی است؟ خلق , وخوی , کودک , تغییر رفتاربا سلام فرزند شما تا چه اندازه آمادگی برای ورود نوزاد را داشته؟ چقدر با او صحبت شده؟ میزان توجه و نوع رفتار والدین با هر دو فرزند و مسایلی ازین قبیل در کنترل و بهبود رابطه با فرزندتان مهم است. توصیه می کنم با توجه به مواردی که بیان کردید و تغییرات پیش آمده از مشاور کودک کمک بگیرید.