علت خون روشن در هنگام تف کردن چیست؟ اگر ناراحتی لثه و خونریزی از لثه ها ندارید با شرح حالی که میدهید احتمال خونریزی از دستگاه گوارش هست .. با سلام و احترام. اول با دندانپزشک مشورت بفرمایید. اگر مشکل از دندان ها نبود با متخصص گوش و حلق و بینی. و اگر کاملا سالم بود، نیاز به آندوسکوپی دارید..

سالمه , هرازگاهی , تف , خون

با سلام دکتر بنده ۲۶سالمه میخواستم بدونم وجود خون روشن هرازگاهی هنگامی که تف میکنم نشانه چی میتونه باشه بعضی وقتها حالت قهوی یا تیر ولی همیشه نیست چند روز پیش آبجو خوردم که احساس کردم از درون سوختم و واسه اولین بار بود خوردم و یک مدته سیر خام مصرف میکنم احتمال داره به خاطر این مواردی باشه که گفتم ؟نزدیک ۳یا ۴روزی میشه خون دیدم قبلا اصلا نبود میشه راهنمایی کنید؟با تشکر

2
0

علت خون روشن در هنگام تف کردن چیست؟ سالمه , هرازگاهی , تف , خوناگر ناراحتی لثه و خونریزی از لثه ها ندارید با شرح حالی که میدهید احتمال خونریزی از دستگاه گوارش هست .

-1

علت خون روشن در هنگام تف کردن چیست؟ سالمه , هرازگاهی , تف , خونبا سلام و احترام. اول با دندانپزشک مشورت بفرمایید. اگر مشکل از دندان ها نبود با متخصص گوش و حلق و بینی. و اگر کاملا سالم بود، نیاز به آندوسکوپی دارید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

وجود خون در تف می تواند نشان از وضعیت های مختلفی باشد، از جمله التهاب گلو، برخورد غذا یا نوشیدنی خیلی گرم، زخم معده، و یا حتی سرطان. در حالیکه بعضی از این شرایط بی خطر هستند، بعضی دیگر نیاز به درمان فوری دارند. بنابراین، اگر شما این علامت را مشاهده می کنید، پیشنهاد می شود هر چه سریع تر با پزشک خود تماس بگیرید. آبجو خوردن یا مصرف سیر خام احتمالا باعث ایجاد این علامت نشده اند، با این حال بهتر است این موارد را نیز با پزشک خود مطرح کنید.

وجود خون روشن هنگام تف کردن می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. معمولاً این مسئله ناشی از تحریک یا التهاب در ناحیه دهان، گلوی فوقانی یا حتی لثه‌ها است. در مواردی، عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی می‌توانند به التهاب و خونریزی در دهان و گلو منجر شوند. مصرف الکل، مانند آبجو، ممکن است باعث تحریک دیواره داخلی دستگاه گوارش و در نتیجه خونریزی شود. سیر خام نیز می‌تواند معده را تحریک کند که احتمالاً به خونریزی هم منجر شود. به شما توصیه می‌شود برای انجام بررسی دقیق‌تر به پزشک مراجعه کنید. ممکن است نیاز به انجام آزمایشات ویژه‌ای مانند آندوسکوپی یا تست‌های خون باشد تا علت دقیق تشخیص داده شود. اگر سابقه‌ی بیماری‌های معده، مشکلات لثه یا بحسای دیگری دارید، حتماً آن‌ها را با پزشک خود مطرح کنید.