علت خونی و چرکی بودن آب دهان در اول صبح چیست؟ در سی تی اسکن سینوس شما شواهد سینوزیت مزمن دارید و باید برای درمان انتی بیوتیکی صحیح به متخصص عفونی مراجعه کنید،ریه شما هیچ مشکلی ندارد.

چرکی , دهان , آب دهان , خونی

هوالشافی
با سلام خدمت پزشکان عزیز بنده الان پنچ ماه اینطورم بعد از خواب صبح وقتی توی روشور تف می کنم تف اولم چرکی همراه با رگه های خونی بود بعد از رفتن دکتر عکس رادیولوژی از ریه ام گفت خوبه ریه ات اما سینوسیت دارم از مصرف انتی بیوتیک در بعضی از مواقع گاها تو بعضی از عطسه هام خون در بزاقم مشاهده می کنم الان پنچ ماه خوب نشدم ترشحات پشت حلق فروان دارم صبح ها تفم خونی نیست اما چرکی و قهوه ای هست انحراف تیغه بینی دکتر گفت دارم الان فقط نگرانم که از ریه ام نباشه سرفه و خسس سینه ندارم ندارم

1
1

علت خونی و چرکی بودن آب دهان در اول صبح چیست؟ چرکی , دهان , آب دهان , خونیدر سی تی اسکن سینوس شما شواهد سینوزیت مزمن دارید و باید برای درمان انتی بیوتیکی صحیح به متخصص عفونی مراجعه کنید،ریه شما هیچ مشکلی ندارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بنظر می‌رسد شما دچار سینوسیت هستید، بیماری التهابی که ممکن است باعث تولید بزاق چرکی و خونی شود. انحراف تیغه بینی نیز می‌تواند ترشحات پشت حلق را تشدید کند. مشکلات ریه عموما با علائمی همچون سرفه و خس خس صدا می‌پیوندند که شما آنها را ندارید. بهتر است مراجعه به پزشک انف و حنجره را در نظر بگیرید.

سلام، وجود رگه‌های خونی و چرکی در بزاق صبحگاهی می‌تواند ناشی از چندین علت باشد. شایع‌ترین علت آن در افرادی که دچار سینوزیت هستند، ترشحات سینوسی است که به خصوص در طول شب به پشت حلق ریخته و منجر به تحریک و خونریزی خفیف لایه‌های مخاطی می‌شود. شما اشاره کرده‌اید که مبتلا به سینوزیت هستید و انحراف تیغه بینی دارید که می‌تواند وضع را تشدید کند. مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان عفونت‌های باکتریال می‌تواند کمک‌کننده باشد، اما اگر علایم شما کاهش نیافته است، پیگیری بیشتر با یک متخصص گوش و حلق و بینی برای بررسی‌های تکمیلی از جمله سی‌تی‌اسکن سینوسها و آزمایشات تخصصی‌تر می‌تواند مفید باشد. در موارد نادر، لخته‌های خونی در بزاق ممکن است از ناحیه پایین‌تر مانند ریه‌ها باشند که در این صورت علائمی چون سرفه و تنگی نفس نیز مشاهده می‌شود. اگر چنین علائمی ندارید و پزشک شما سلامت ریه‌هایتان را تایید کرده است، احتمال مشکلات سینوسی بالاتر است. توصیه می‌شود با ادامه معاینات پزشکی و پیروی دقیق از دستورات پزشک خود، وضعیت را تحت نظر داشته باشید. همچنین می‌توانید از روش‌های خانگی مانند استفاده از محلول‌های سالین بینی و بخور برای کاهش علائم بهره‌مند شوید.