داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ باسلام، بازنشستگی یکی از دوارن های سخت ومهم زندگی درافراد وهمینطور اقایان هست. بخش مهمی ازشخصیت اجتماعی وشغلی فرد ازدست می رود و می تواند علایم شبیه انچه گفتید بوجود اید لازم است درمان دارویی و مشاوره انجام گیرد. درمان دارویی به بهبود خلق وجلوگیری از فراموشی کمک می کند ومشاوره با ایجاد راههای مناسب مفیدوموثر بودن درجامعه منجربه بازگشت حس کفایت وسرزندگی درایشان خواهدشد. به متخصص اعصاب وروان(روانپزشک) مراجعه کنید.. با سلام ، با توجه به علایمی که توضیح دادید به نظر دچار اختلال افسردگی شده اند ، نیاز به بررسی بیشتر و مراجعه حتما حضوری با توجه به سن و بیماری زمینه ای شون برای تشخیص و درمان هست .. با درود قبل ازمصرف هر دارویی باید شرایط ارتباطی و خانوادگی را صمیمی و گرم کنیدو فضای مماسبی را ایجاد کنید. با تغییرات محیطی و درک پدر اوضاع بهتر خواهد شد.. عزیزم ،برای پدرتون نباید به روانشناس مراجعه کنید ،حتما از روانپزشک کمک بگیرید که بهتر کمکتون کنن ، ولی شما خودت میتونی برای بهتر شدن حالت و اینکه چگونه با پدر رفتار کنی به روانشناس مراجعه کنی .. با سلام با توجه به مواردی که بیان کردید نیاز هست ایشان توسط روانپزشک، متخصص اعصاب و روان، ویزیت شوند و درمان مناسب دریافت کنند.. با سلام جهت تجویز دارو نیاز به ارزیابی و مصاحبه بالینی می باشد تا بتوان ضمن تشخیص صحیح درمان مناسب انجام داد. به روانپزشک مراجعه نمایید. سلام، غالبا بیکاری و بی برنامهگی میتواند باعث احساس بطالت، بهانه گیری و افسردگی گردد،که در این مورد بازنشستگی و بیماریهای زمینه ای میتواند تشدید کننده باشد، بهتر است ضمن حفظ احترام، قدردان زحمات و مشوق کار و فعالیت ایشان باشید، حتما برای انجام آزمایشات و تنظیم دوز داروها به متخصص غدد مراجعه کنید، در صورت احساس نیاز به مداخلات روانپزشکی، از پزشک معالجشان برای دادن توصیه، کمک بگیرید، البته پدر میتوانند از مشاوره های آنلاین روانپزشکی و روانشناسی هم استفاده کنند، موفق باشید.

بخش , آرام , داروهای آرامبخش

سلام
پدرم از وقتی که بازنشسته شده خیلی عصبی تر شده و پرخاشگری می کنه، هر حرفی رو چندین بار تکرار میکنه گاهی با خودش حرف میزنه و با دیدن مسخره ترین صحنه های احساسی تلویزیون هم با صدای بلند گریه میکنه. اصلا طاقت انتقاد نداره و بدتر لجبازی میکنه و انقدر اون حرف انتقادی رو تکرار میکنه که کلافه میشیم. مدام به مرگ فکر میکنه و از عذاب خدا میترسه. به شدت منفی نگر و از صبح که بیدار میشه منفی بافی میکنه. قبول نمیکنه که پیش روانشناس بره. داروی ارامبخشی هست که این علائم بهبود بده؟

7
0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشباسلام، بازنشستگی یکی از دوارن های سخت ومهم زندگی درافراد وهمینطور اقایان هست. بخش مهمی ازشخصیت اجتماعی وشغلی فرد ازدست می رود و می تواند علایم شبیه انچه گفتید بوجود اید لازم است درمان دارویی و مشاوره انجام گیرد. درمان دارویی به بهبود خلق وجلوگیری از فراموشی کمک می کند ومشاوره با ایجاد راههای مناسب مفیدوموثر بودن درجامعه منجربه بازگشت حس کفایت وسرزندگی درایشان خواهدشد. به متخصص اعصاب وروان(روانپزشک) مراجعه کنید.

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشبا سلام ، با توجه به علایمی که توضیح دادید به نظر دچار اختلال افسردگی شده اند ، نیاز به بررسی بیشتر و مراجعه حتما حضوری با توجه به سن و بیماری زمینه ای شون برای تشخیص و درمان هست .

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشبا درود قبل ازمصرف هر دارویی باید شرایط ارتباطی و خانوادگی را صمیمی و گرم کنیدو فضای مماسبی را ایجاد کنید. با تغییرات محیطی و درک پدر اوضاع بهتر خواهد شد.

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشعزیزم ،برای پدرتون نباید به روانشناس مراجعه کنید ،حتما از روانپزشک کمک بگیرید که بهتر کمکتون کنن ، ولی شما خودت میتونی برای بهتر شدن حالت و اینکه چگونه با پدر رفتار کنی به روانشناس مراجعه کنی .

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشبا سلام با توجه به مواردی که بیان کردید نیاز هست ایشان توسط روانپزشک، متخصص اعصاب و روان، ویزیت شوند و درمان مناسب دریافت کنند.

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشبا سلام جهت تجویز دارو نیاز به ارزیابی و مصاحبه بالینی می باشد تا بتوان ضمن تشخیص صحیح درمان مناسب انجام داد. به روانپزشک مراجعه نمایید

0

داروهای آرام بخش مناسب چیست؟ بخش , آرام , داروهای آرامبخشسلام، غالبا بیکاری و بی برنامهگی میتواند باعث احساس بطالت، بهانه گیری و افسردگی گردد،که در این مورد بازنشستگی و بیماریهای زمینه ای میتواند تشدید کننده باشد، بهتر است ضمن حفظ احترام، قدردان زحمات و مشوق کار و فعالیت ایشان باشید، حتما برای انجام آزمایشات و تنظیم دوز داروها به متخصص غدد مراجعه کنید، در صورت احساس نیاز به مداخلات روانپزشکی، از پزشک معالجشان برای دادن توصیه، کمک بگیرید، البته پدر میتوانند از مشاوره های آنلاین روانپزشکی و روانشناسی هم استفاده کنند، موفق باشید