دلیل آروغ زدن مداوم و بی اشتهایی چیست؟ بدخیمی مطرح نیست، نگران نباشید. سلام.اول باید درمان اسهال و استفراغ انجام بشه.دلیل ممکنه عفونت دستگاه گوارشی و حتی کرونا باشه.حتما مراجعه کنید.اگر استفراغ مقاوم به درمان باشه با توجه به سن ممکنه نیاز به آندوسکوپی هم باشه.

آروغ , اشتهایی , بی‌اشتهایی

سلام ببخشید مادر من از صبح پنجشنبه دل درد شدید داشتن تهوع و استفراغ و اسهال درد دلشون تا کمرشون کشیده میشد الان درد تموم شده اما اشتها اصلا برای غذا ندارن تو کمرشون احساس گرفتگی دارن و مدام آروغ میزدن و آب تو دهنشون جمع میشه سونو شکم انجام دادیم گفتن سنگ ۹ میلی متری صفرا دارن خواستم بدونم این علایم ممکنه بدبخیمی معده یا پانکراس باشع؟باید چکار کنن تورو خدا پاسخ بدین خیلی نگرانم دلیل آروغ زدن مداوم و بی اشتهاییشون ممکنه از چی باشع؟

2
2

دلیل آروغ زدن مداوم و بی اشتهایی چیست؟ آروغ , اشتهایی , بی‌اشتهاییبدخیمی مطرح نیست، نگران نباشید

0

دلیل آروغ زدن مداوم و بی اشتهایی چیست؟ آروغ , اشتهایی , بی‌اشتهاییسلام.اول باید درمان اسهال و استفراغ انجام بشه.دلیل ممکنه عفونت دستگاه گوارشی و حتی کرونا باشه.حتما مراجعه کنید.اگر استفراغ مقاوم به درمان باشه با توجه به سن ممکنه نیاز به آندوسکوپی هم باشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

همه علائم شما در مورد مادرتان بیشتر ممکن است نشانه سنگ صفرا باشد. استفراغ، درد معده و بی‌اشتهایی اغلب با سنگ صفرا همراه است. اما، برای حذف احتمال دیگر بیماری ها نظیر سرطان معده و پانکراس، باید دیگر آزمایش ها و تست های لازم را انجام دهید. در حال حاضر، باید نظر پزشک خود را در مورد روش‌های درمان سنگ صفرا بپرسید. غالباً نیاز به جراحی برای حذف سنگ وجود دارد.

سلام، دلایل آروغ زدن مداوم و بی‌اشتهایی ممکن است شامل وجود سنگ در کیسه صفرا، اختلالات معده، و دستگاه گوارش باشد. سنگ کیسه صفرا می‌تواند باعث ایجاد درد و سایر علائمی مانند آروغ زدن شود. هرچند که این علائم گاهی می‌توانند با مشکلات جدی‌تری مانند سرطانی در معده یا پانکراس مرتبط باشند، اما رایج‌ترین علت‌ها اغلب کمتر خطرناک هستند. با توجه به سونوگرافی که نشان داده سنگ صفرا دارید، این می‌تواند عامل اصلی علائم باشد. آروغ زدن مداوم می‌تواند ناشی از تراکم گاز باشد که با مشکلات گوارشی معمولاً همراه است. توصیه می‌شود برای بررسی دقیق‌تر و دریافت راهنمایی درمانی به یک متخصص گوارش مراجعه فرمایید. بسته به شرایط، ممکن است نیاز به مداخلات پزشکی مانند جراحی برای برداشتن سنگ کیسه صفرا داشته باشید. در این میان، مصرف رژیم غذایی کم‌چرب و استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. در نهایت، برای تشخیص افتراقی بین علل مختلف، مشاوره با پزشک و انجام آزمایش‌های تکمیلی در صورت صلاح‌دید متخصص ضروری است.