روش کنترل رفتار جیغ کشیدن کودک چگونه است؟

پسرم وقتی چیزی باب میلش نیست یا وقتی ناراحت یا عصبانی میشه جیغ جیغ میکنه
البته من بهش میگم کارت درست نیست اگه ناراحتی حرف بزن به من بگو
چی کتر کنم این جیغ کشیدنش تموم شه ؟

1

باسلام، دراین سن، کودکان پافشاری واصرارخود راباجیغ کشیدن نشان می دهند، به نوعی به دوساله های قشقرق معرف هستند، با ارامش نه بگویید وصبوری کنید، لازم نیست نه را تکرارکنیدوسعی کنید عصبانی نشوید و به کارخود مشغول شوید،(جیغ زدنش را نادیده بگیرید) بعدازمدتی که پاسخ وبازخوردی از جیغ کشیدن نداشته باشد، ترک خواهدکرد. از کتابچگونه با کودکم رفتارکنم؟ دکترسهامی انتشارات رشد استفاده کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

سلام در این سن کاملا این رفتارها طبیعی است بهتر است دانشتان را در مورد تربیت کودک بیشتر کنید تا بتوانید در چنین شرایطی بهترین برخورد را با فرزندتان داشته باشید. کتاب تربیت بدون فریاد با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید نویسنده : هال ادوارد رانکل مترجم : اکرم کرمی حتما مطالعه بفرمایید

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
-1

سلام این رفتار کاملا در این سن شایع هست اغلب بچه ها دنبال مستقل شدن هستند بهترین راه برای مقابله با لج بازی و قشقرق کودکان حواس پرتی است اینکه حواسشان را به چیز دیگری پرت کنید،گاهی هم همراهی با کودک اینکه بهش اجازه بدید مدت کوتاهی کاری که دوست داره رو انجام بده چون اغلب بچه ها سریع از انجام یک کار خسته میشن و دنبال جذابیت های دیگری هستند

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
0

با سلام و وقت بخیر. همان طور که همکاران بنده هم به درستی فرمودند؛ مراجعه به روانشناس و آشنایی با شیوه های فرزندپروری راه حل موثری است، لیکن برای شروع به موارد زیر توجه داشته باشید : 1.توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. 2.تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. 3.علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). 4.فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. 5.از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. 6.انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. 7.با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
1

با سلام.رفتار فوق با توجه به سن کودک طبیعی است. در چنین شرایطی به جیغ زدن او توجه نکنید و واکنش نشان ندهید. در صورتیکه طی زمان کمتر نشد توصیه می کنم با مشاور کودک مشورت نمایید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
-1

سلام با مطالعه کتابهای درباره تربیت کودک مبتونید سطح اگاهی خودتون بالا ببرید

دکتر طاهره فروغی فر

فلوشیپ اختلالات کف لگنمتخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی و...
دکتر طاهره فروغی فر