درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ سلام و عرض ادب، جهت کنترل اضطراب و نگرانی تان بهتر است قبل از ورود به دندانپزشکی از یک آرامش بخش چون دیازپام استفاده کنید و موضوع را با دندان پزشک معالج تان در میان بگذارید تا تزریق شما را آهسته و بدون درد انجام دهد تا مشکلاتی که فرمودید مرتفع گردد، در مورد بخش دوم سوالتان در صورتیکه بیش از 50 درصد بافت دندان در اثر پوسیدگی از بین رفته باشد و بیش از 50 درصد دندان با مواد ترمیم شده باشد ارجح روکش کردن دندان (جهت جلوگیری از شکستن دندان) می باشد. موفق و موید باشید.. سلام و عرض ادب تجربهی ناموفق یا دردناک قبلی در دندانپزشکی عامل مهمی در ایجاد ترس محسوب میشود. قدم اول این است که ترس خود را با دندانپزشکتان در میان بگذارید، ارتباط خوب و موثر بین شما و دندانپزشکتان کمک شایانی خواهد کرد. قبل از مراجعه دندانپزشکی استراحت کافی و تغذیه مناسب داشته باشید، بیخوابی و گرسنگی سطح تحمل شما را پایین میآورد. استفاده از یک قرص آرامبخش کوتاه اثر یکساعت قبل از شروع کار در کاهش اضطراب موثر است. میزان ساختار باقیمانده از دندان عامل اصلی در تصمیم گیری برای روکش کردن است، در دندانهایی که نیاز به عصب کشی پیدا می کنند خیلی موارد تخریب ساختار تاج بالاست و پرکردن دندان به تنهایی استحکام کافی نخواهد داشت، اما لزوما اینطور نیست. تصمیم گیری در این خصوص با معاینه دندان و بررسی عکس رادیوگرافی مشخص میشود.. سلام عزیزم برای کنترل اضطراب به دندانپزشکتان قبل کار بگین تا با بی حسی عمیق و خوب و انجام کار بدون درد بتونن به ترس شما غلبه کنن. اگه تخریب تاح دندان زیاد باشه بهتر است که دندان روکش شود. براتون آرزوی آرامش دارم. سلام به شما. می توانید برای کنترل اضطراب تان به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا با دریافت درمان لازم با شرایط بهتری درمانهای دندانپزشکی را دریافت نمایید.. سلام وقت بخیر.میتونین قبل از مراجعه به دندونپزشکی از ارام بخش هایی نظیر دیازپام استفاده کنین سعی کنین همیشه تا دندونتون به مرحله درد شدید و اورژانسی نرسیده به دندانپزشکی مراجعه کنین تا بی حسی دندانتون عمیق تر و موثرتر انجام بگیره و بهبودی زودتر حاصل بشه.اگه میران تخریب تاج دندانتون زیاد باشه بهتر هستش که برای افزایش طول عمر دندانتون ،روکش انجام بدین.موفق باشین. سلام ودرود عنایت بفرمایید که تجربه های قبلی شما بسیار در ترستان موثر است لذا تلاش کنید که انها را فراموش کنید و به یک دندانپزشک باتجربه یا متخصص مراجعه کنید ومشکلتان را مطرح کنید روشهای متنوعی برای مقابله با چنین مواردی پیشنهاد میشود مثلا یک روش موثر اینست که : میتوانید با صلاحدید پزشکتان نیم ساعت پیش از شروع درمان شربت پرو متازین وشربت هیدروکسی زین - میل کنید وپزشکتان هم لطفا از سوزن گیج 30برای تزریق استفاده کنندبرای روکش هم دقت کنید دندانهاییکه درمان ریشه میشود خشک وشکننده میشوند وبویژه دندانهایی که در معرض نیروی جویدن هستند حتما باید روکش شوند..

اندو , فوبیای

سلام
من هنگام انجام اندو در گذشته، دردهای بسیاری رو متحمل شدم بطوری که الان ب محض ورود ب مطب و مراکز دندانپزشکی تپش قلب و علائم اضطراب شدید بهم دست میده. الانم مجبورم یکی از دندون هامو عصب کشی کنم و بشدت نگران موفق نبودن بی حسی و درد هنگام عصب کشی ام.
چ راهکاری رو پیشنهاد میدین؟
و اینکه من دندونمو قبلا پر کردم و الان ک ب عصب رسیده دکترم گفتن بعد از عصب کشی باید حتما روکش بکشم
این موضوع چقد درسته؟

6
0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام و عرض ادب، جهت کنترل اضطراب و نگرانی تان بهتر است قبل از ورود به دندانپزشکی از یک آرامش بخش چون دیازپام استفاده کنید و موضوع را با دندان پزشک معالج تان در میان بگذارید تا تزریق شما را آهسته و بدون درد انجام دهد تا مشکلاتی که فرمودید مرتفع گردد، در مورد بخش دوم سوالتان در صورتیکه بیش از 50 درصد بافت دندان در اثر پوسیدگی از بین رفته باشد و بیش از 50 درصد دندان با مواد ترمیم شده باشد ارجح روکش کردن دندان (جهت جلوگیری از شکستن دندان) می باشد. موفق و موید باشید.

0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام و عرض ادب تجربهی ناموفق یا دردناک قبلی در دندانپزشکی عامل مهمی در ایجاد ترس محسوب میشود. قدم اول این است که ترس خود را با دندانپزشکتان در میان بگذارید، ارتباط خوب و موثر بین شما و دندانپزشکتان کمک شایانی خواهد کرد. قبل از مراجعه دندانپزشکی استراحت کافی و تغذیه مناسب داشته باشید، بیخوابی و گرسنگی سطح تحمل شما را پایین میآورد. استفاده از یک قرص آرامبخش کوتاه اثر یکساعت قبل از شروع کار در کاهش اضطراب موثر است. میزان ساختار باقیمانده از دندان عامل اصلی در تصمیم گیری برای روکش کردن است، در دندانهایی که نیاز به عصب کشی پیدا می کنند خیلی موارد تخریب ساختار تاج بالاست و پرکردن دندان به تنهایی استحکام کافی نخواهد داشت، اما لزوما اینطور نیست. تصمیم گیری در این خصوص با معاینه دندان و بررسی عکس رادیوگرافی مشخص میشود.

0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام عزیزم برای کنترل اضطراب به دندانپزشکتان قبل کار بگین تا با بی حسی عمیق و خوب و انجام کار بدون درد بتونن به ترس شما غلبه کنن. اگه تخریب تاح دندان زیاد باشه بهتر است که دندان روکش شود. براتون آرزوی آرامش دارم

0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام به شما. می توانید برای کنترل اضطراب تان به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا با دریافت درمان لازم با شرایط بهتری درمانهای دندانپزشکی را دریافت نمایید.

0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام وقت بخیر.میتونین قبل از مراجعه به دندونپزشکی از ارام بخش هایی نظیر دیازپام استفاده کنین سعی کنین همیشه تا دندونتون به مرحله درد شدید و اورژانسی نرسیده به دندانپزشکی مراجعه کنین تا بی حسی دندانتون عمیق تر و موثرتر انجام بگیره و بهبودی زودتر حاصل بشه.اگه میران تخریب تاج دندانتون زیاد باشه بهتر هستش که برای افزایش طول عمر دندانتون ،روکش انجام بدین.موفق باشین

0

درد هنگام اندو و فوبیای دندانپزشکی؟ اندو , فوبیایسلام ودرود عنایت بفرمایید که تجربه های قبلی شما بسیار در ترستان موثر است لذا تلاش کنید که انها را فراموش کنید و به یک دندانپزشک باتجربه یا متخصص مراجعه کنید ومشکلتان را مطرح کنید روشهای متنوعی برای مقابله با چنین مواردی پیشنهاد میشود مثلا یک روش موثر اینست که : میتوانید با صلاحدید پزشکتان نیم ساعت پیش از شروع درمان شربت پرو متازین وشربت هیدروکسی زین - میل کنید وپزشکتان هم لطفا از سوزن گیج 30برای تزریق استفاده کنندبرای روکش هم دقت کنید دندانهاییکه درمان ریشه میشود خشک وشکننده میشوند وبویژه دندانهایی که در معرض نیروی جویدن هستند حتما باید روکش شوند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

هنگام انجام اندو و عصب کشی دندان، درد و استرس برای بسیاری از افراد ناخوشایند است. برای کاهش این موارد، می‌توانید قبل از انجام درمان، با دندانپزشک خود در مورد نیاز به داروی ضد درد یا آرام بخش صحبت کنید. همچنین، تکنیک‌های تنفس عمیق و آرامش بخش می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. در مورد نیاز به روکش بعد از عصب کشی، در برخی موارد به دلیل آسیب به دندان، نیاز به روکش واقعیت دارد. با اطمینان به دندانپزشک خود مشورت کنید و تمام توضیحات مربوط به درمان را از او بخواهید.