عدم تحمل کودک در جمع و جیق نشانه چیست؟ با عرض سلام و وقت بخیر. کاش توضیحات بیشتری میدادید و یا تشخیص پزشک معالج را میفرمودید. اما با تشخیص احتمالی adhd می بایست علاوه بر (ادامه درمان دارویی)، با مراجعه به روانشناس مجرب در حوزه کودک، از شیوه های فرزندپروری مختص به اختلال فوق الذکر آگاه شوید، برای شروع موارد زیر را در نظر داشته باشید: 1.برای کودک برنامه دقیق روزانه ،هفتگی و ماهانه در زمینه های تغذیه، خواب، فعالیت ورزشی و تحصیلی تعیین کنید. 2.با استفاده از منابع خودیاری با اصول صحیح تقویت و تنبیه آشنا شوید و در شکل دهی تقریبی رفتار مناسب از این اصول یاری بگیرید. 3.صبر داشته باشید، تفاوتهای فردی کودکتان را بپذیرید، توقعات کمالگرایانه را کنار بگذارید، انتظارات خود را تعدیل کنید و بابت پیشرفتهای کوچک، کودک را تقویت کنید. 4. به عنوان منبع خودیاری کتاب فرزندپروری بچه های بیش فعال (نوشته وینسنت از نشر ابن سینا) را مطالعه بفرمایید..

کودک , جیق , جمع

پسرم ۷سالشه هوش خوبی داره ولی اصلا علاقه به مداد دردست گرفتن یا کتاب خواندن نداره هر کلاسی ثبت نامش میکنم از ورزشی تاخلاقیت میگن جیق میکشه اصلا تحمل نشستن نداره وهیجان داره قرص ریسپیریدون دادم عوارض بدی پیدا کرده نمیدونم چیکار کنم

1
0

عدم تحمل کودک در جمع و جیق نشانه چیست؟ کودک , جیق , جمعبا عرض سلام و وقت بخیر. کاش توضیحات بیشتری میدادید و یا تشخیص پزشک معالج را میفرمودید. اما با تشخیص احتمالی adhd می بایست علاوه بر (ادامه درمان دارویی)، با مراجعه به روانشناس مجرب در حوزه کودک، از شیوه های فرزندپروری مختص به اختلال فوق الذکر آگاه شوید، برای شروع موارد زیر را در نظر داشته باشید: 1.برای کودک برنامه دقیق روزانه ،هفتگی و ماهانه در زمینه های تغذیه، خواب، فعالیت ورزشی و تحصیلی تعیین کنید. 2.با استفاده از منابع خودیاری با اصول صحیح تقویت و تنبیه آشنا شوید و در شکل دهی تقریبی رفتار مناسب از این اصول یاری بگیرید. 3.صبر داشته باشید، تفاوتهای فردی کودکتان را بپذیرید، توقعات کمالگرایانه را کنار بگذارید، انتظارات خود را تعدیل کنید و بابت پیشرفتهای کوچک، کودک را تقویت کنید. 4. به عنوان منبع خودیاری کتاب فرزندپروری بچه های بیش فعال (نوشته وینسنت از نشر ابن سینا) را مطالعه بفرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

عدم تحمل کودک در محیط‌های گروهی می‌تواند ناشی از موارد مختلفی مانند حساسیت‌های حسی، اضطراب، بیش فعالی و یا اختلالات توجه باشد. برای مقابله با این مسئله، نخست باید علت آن شناسایی شود. مشاوره با یک روانشناس یا پزشک کودکان و نوجوانان می‌تواند کمک شایانی برای تشخیص و درمان این وضعیت باشد. استفاده از داروها مثل ریسپیریدون باید تحت نظر پزشک تجویز شود و هرگونه عوارض باید به او گزارش شود.