علت ترش کردن معده ی کودک سه ساله چیست؟

باسلام کودک سونیم ساله من دایم ترش میکند ازنوزادی که به دنیا اومد رفلکس داشت هنوز هم ادامه داره
ایا درمانی براش هست ؟
نگران ایندش هستم
ممنون میشم راهنماییم کنین

0

سلام تشخیص رفلاکس رو چگونه گذاشتید؟ و ترش کردن؟ بله ریفلاکس درمان داره ولی حتما نیاز به ویزیت متخصص کودکان و در صورت لزوم فوق تخصص گوارش کودکان داره

دکتر سیده زهرا فرزادفرد

متخصص کودکان ونوزادان
دکتر سیده زهرا فرزادفرد
0

سلام باید بررسی شود به خصوص اگر با کاهش وزن همراه باشد.درمان دارد.مبحث ریفلاکس در صفحه اینستاگرام من را ملاحظه بفرمایید.

دکتر مژده ریاحی

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)
دکتر مژده ریاحی
0

سلام به شرح حال دقیق ومعاینه نیاز دارد بله درمان دارد ودرموارد مقاوم اندوسکوپی

دکتر مریم برومند

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)بورد تخصصی اطفال از دانشگاه تهران
دکتر مریم برومند
2

بله ریفلاکس درمان داره و باید دوره درمانی طی سود و در صورت موارد مقاوم باید اندوسکوپی انجام شود

دکتر ندا سادات حکیمیان

متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان _ رش...
دکتر ندا سادات حکیمیان
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

ترش کردن معده یا گورد(GERD) در کودکان می تواند به دلیل موقعیت ناهماهنگی بین معده و مری باشد. این ناهماهنگی ها ممکن است به دلیل رشد باشند ولی در برخی موارد می تواند نشانی از یک اختلال جدی تر باشد. بهتر است با پزشک دیدار کنید چون برخی از رفلکس های معده می تواند بازگشتی باشند و نیاز به درمان داشته باشند. مدیریت رفلکس معده ممکن است شامل تغییرات رژیم غذایی و یا داروهای تجویزی باشد. لطفا برای یافتن راه حل مناسب به پزشک مراجعه کنید.

ترش کردن یا ریفلاکس معده در کودکان ممکن است به دلیل ضعیف بودن عضله اسفنکتر انتهایی مری باشد که به درستی نمی‌تواند معده را از مری جدا کند. این حالت ممکن است از دوره نوزادی شروع شده و در برخی موارد همچنان ادامه داشته باشد. برای کاهش علائم ریفلاکس در کودک، ابتدا باید مطمئن شد که کودک غذای مناسب برای سن خود و در حجم‌های کم مصرف می‌کند؛ خواباندن کودک به حالت نیمه‌نشسته پس از غذا خوردن و اجتناب از خوابیدن بلافاصله پس از غذا نیز می‌تواند مفید باشد. در نظر گرفتن جلساتی برای بررسی بیشتر با پزشک متخصص اطفال ضروری است تا در صورت لزوم، درمان دارویی مناسب تجویز شود. توصیه می‌شود والدین نگران نباشند و تحت نظارت پزشک درمان را پیگیری کنند.