ریفلاکس معده و ترش کردن و سوختن ته گلو چیست؟

با سلام
لطفا راهنمایی جهت ریفلاکس معده را بفرمایید.
و ضمنا بنده و سال ۹۶آندوسکوپی انجام دادم و مشکلیی نبوده
آیا مجدد پیگیری آندوسکوپی لازم است؟
تشکر

2

سلام ، ریفلاکس برگشت اسید و ترشحات از معده به مری است. بعضی عوامل باعث افزایش ریفلاکس میشوند از جمله : چاقی شکمی ، بارداری ، افزایش ترشح معده ، تاخیر تخلیه معده ، بهم ریختن حرکات مری، پرخوری ، بعضی مواد غذایی علائم ریفلاکس : سوزش سر دل ، احساس برگشت اسید و ترشحات از معده به مری و دهان ، اختلال بلع ، درد قفسه سینه ،سرفه، مشکلات پوسیدگی و زخم های دندان درمان : 1_ تغییر روش زندگی : پرهیز از غذاهایی که ریفلاکس را تشدید میکنند مثل :غذای چرب ، الکل،نعناع،گوجه فرنگی ، قهوه زیاد ، چای زیاد ، سیگار، شکلات و مواد ترش و اسیدی اگر علایم شبانه وجود دارد بالا بردن سر تختخواب و پرهیز از غذا قبل از خواب کاهش وزن 2_ درمان دارویی تحت نظر پزشک فعلا نیاز به آندوسکوپی نیست در نهایت جراحی در صورت مقاوم بودن

دکتر عباس قاسمی

متخصص داخلی
دکتر عباس قاسمی
0

سلام به شما. یکی از مسائلی که در افزایش ترشح اسید در معده و ایجاد ریفلاکس و یا سایر علائم گوارشی نقش دارد مشکلات روانپزشکی بخصوص اضطراب است. به خصوص وقتی علل جسمی واضحی برای چنین مساله ای در بررسی های انجام شده مشاهده نمی شود می بایست این مساله مد نظر قرار گیرد و معمولا درمان اضطراب یا افسردگی که در زمینه این مشکل گوارشی وجود دارد منجر به بهبود علائم گوارشی نیز خواهد شد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
-1

باسلام مشکلات گوارشی علل مختلف و علایم مختلفی دارد باید بررسی کامل انجام شوئ

دکتر پانته آ تاجیک

فوق تخصص گوارش کبد تغذیه رشد کودکان و...متخصص کودکان (اطفال)
دکتر پانته آ تاجیک
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

ریفلاکس معده و ترش کردن و سوختن ته گلو علائم ناراحت‌کننده‌ای هستند که ممکن است ناشی از بازگشت محتویات معده به مری است. برای کنترل ریفلاکس معده، بهتر است غذاهای چرب و سنگین را از منوی خود حذف کنید، از مصرف مواد تحریک‌کننده مانند قهوه و تنباکو پرهیز کنید و وعده‌های کوچک غذا بخورید. اگر آندوسکوپی در سال 96 نتایج مطلوب داشته است و علایم شما بهبود یافته‌اند، ممکن است نیازی به پیگیری مجدد نباشد. با این حال، در صورت تجدید علائم یا تشدید آنها، مشاوره با پزشک توصیه می‌شود.