افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ باسلام باتوجه به حالات ذکر شده به روانپزشک مراجعه نمایید.. در کنار درمان دارویی؛ تغییر سبک زندگی و بهبود کیفیت زندگی با خط مقدم فعالسازی رفتاری، درمان ترجیحی افسردگی ناشی از بیماریهای مزمن میباشد. برای شروع روابط خود را گسترش داده و به طور روزانه از مزایای عضویت در گروههای همیاری و درد و دل با دوستان صمیمی و قدیم بهره مند شوید. برای این کا می بایست با روانشناس مجرب در این حوزه مشورت نمایید. همچنین میتوانید کتاب غلبه بر افسردگی (نوشته گیلببرت ترجمه جمالفر از نشر رشد) را مطالعه بفرمایید.. با سلام دوست عزیز افسردگی ممکن است با احساس نا امیدی شدید همراه شود،تا جاییکه حتی فرد بواسطه این نا امیدی به مرگ و خودکشی بیاندیشد.برای کمک به خود مهمترین قدم در این مرحله مراجعه زودتر به فرد متخصص در حوزه سلامت روان است.گاهی نیاز است برای دوره ای دارو مصرف کنید تا مغزتان که در اثر افسردگی تعادل مواد شیمیایی خود را از دست داده مجددا بتواند به روال طبیعی خود برگردد. دوست عزیز شما با قبول اینکه در شرایط فعلی نیاز به کمک دارید قدم اول را برداشته اید.اکنون پیشنهاد من این است که جلو پیشرفت اختلال را با مراجعه سریعتر به متخصص بگیرید. باسلام. با توجه به شدت افسردگی حتما به روانپزشک مراجعه کنید و در صورت صلاحدید درمان دارویی برای شما شروع سود. افسردگی قابل درمان است و درمان ان بطور جدی برای شما توصیه میشود. سلام شما نیاز به کمک حرفه ای دارید روان پزشک می تواند هم از روش های دارویی و هم غیر دارویی به شما در بهبود سریعتر علایم، بهتر شدن عملکرد کاری و اجتماعی و از همه مهمتر بهبود حال درونی شما و افزایش رضایت شما از زندگی کمک کند.. با سلام. درمان دارویی و روان درمانی، به حل مشکلتان کمک میکند. سلام. وقتی مشکلات متعدد فرد را احاطه می کند روی روحیه و انگیزه او اثر می گذارد، تمرکزش را بهم می زند و قدرت تفکر و تصمیم گیری را در او آسیب می زند. در نتیجه اتفاقات ناخوشایند دیگری رقم می خورد و یک چرخه معیوب شکل می گیرد که تشدید مداوم خواهد داشت. لذا باید مداخله درمانی صحیح صورت گیرد تا بتوان مسیر را تغییر داد و توانایی های شما به مرور بازیابی گردد و این چرخه معیوب شکسته شود..

افسردگی , امیدی , فوق

افسردگی شدید دارم فوق العاده ادم عصبی شدم گرفتاری زیادی دارم هیچ چیز زندگی ام سر جاش نیست شکست های متمادی در زندگی خوردم کلا ناامیدم اعتقادی به هیچ چیز وهیچ کس ندارم تو را خدا چیکار باید بکنم؟

7
0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقباسلام باتوجه به حالات ذکر شده به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقدر کنار درمان دارویی؛ تغییر سبک زندگی و بهبود کیفیت زندگی با خط مقدم فعالسازی رفتاری، درمان ترجیحی افسردگی ناشی از بیماریهای مزمن میباشد. برای شروع روابط خود را گسترش داده و به طور روزانه از مزایای عضویت در گروههای همیاری و درد و دل با دوستان صمیمی و قدیم بهره مند شوید. برای این کا می بایست با روانشناس مجرب در این حوزه مشورت نمایید. همچنین میتوانید کتاب غلبه بر افسردگی (نوشته گیلببرت ترجمه جمالفر از نشر رشد) را مطالعه بفرمایید.

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقبا سلام دوست عزیز افسردگی ممکن است با احساس نا امیدی شدید همراه شود،تا جاییکه حتی فرد بواسطه این نا امیدی به مرگ و خودکشی بیاندیشد.برای کمک به خود مهمترین قدم در این مرحله مراجعه زودتر به فرد متخصص در حوزه سلامت روان است.گاهی نیاز است برای دوره ای دارو مصرف کنید تا مغزتان که در اثر افسردگی تعادل مواد شیمیایی خود را از دست داده مجددا بتواند به روال طبیعی خود برگردد. دوست عزیز شما با قبول اینکه در شرایط فعلی نیاز به کمک دارید قدم اول را برداشته اید.اکنون پیشنهاد من این است که جلو پیشرفت اختلال را با مراجعه سریعتر به متخصص بگیرید

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقباسلام. با توجه به شدت افسردگی حتما به روانپزشک مراجعه کنید و در صورت صلاحدید درمان دارویی برای شما شروع سود. افسردگی قابل درمان است و درمان ان بطور جدی برای شما توصیه میشود

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقسلام شما نیاز به کمک حرفه ای دارید روان پزشک می تواند هم از روش های دارویی و هم غیر دارویی به شما در بهبود سریعتر علایم، بهتر شدن عملکرد کاری و اجتماعی و از همه مهمتر بهبود حال درونی شما و افزایش رضایت شما از زندگی کمک کند.

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقبا سلام. درمان دارویی و روان درمانی، به حل مشکلتان کمک میکند

0

افسردگی و نا امیدی شدید دارم چه کنم؟ افسردگی , امیدی , فوقسلام. وقتی مشکلات متعدد فرد را احاطه می کند روی روحیه و انگیزه او اثر می گذارد، تمرکزش را بهم می زند و قدرت تفکر و تصمیم گیری را در او آسیب می زند. در نتیجه اتفاقات ناخوشایند دیگری رقم می خورد و یک چرخه معیوب شکل می گیرد که تشدید مداوم خواهد داشت. لذا باید مداخله درمانی صحیح صورت گیرد تا بتوان مسیر را تغییر داد و توانایی های شما به مرور بازیابی گردد و این چرخه معیوب شکسته شود.