گرفتگی صدا چطور درمان می شود؟ اگر توده ای در حنجره دارید چرا از جراحی امتناع میکنید ؟! راهکار مقابله با بیماری فرار از آن نیست بلکه انجام اقدام مناسب است .. سلام وقت بخیر شما حتما ابتدا باید با پزشک مشورت کنید اگر مشکل شما عملکردی است می توانید با مراجعه به گفتاردرمانی مشکل خودتان را حل نمایید اما گاهی اوقات نیاز است که ابتدا عمل جراحی شوید و سپس گفتاردرمانی. در هر دو صورت شما به گفتاردرمانی نیاز خواهید داشت. که با بررسی متخصصان مشخص می شود. اگر مشکل شما هنوز در ابتدای مسیر باشد نیز تنها با گفتاردرمانی بدون عمل جراحی برطرف می شود..

صدا , گرفتگی , صدام , گرفتگی صدا

سلام
با تشکر،من حدود۲سال که صدام خش دار و گاهی بقدری میگیرد که صدام به ۲متر آنطرف تر هم نمیرسد،پیش چندین متخصص رفتم آنها هم ابتدا حرف نزدن را تجویز کردن که واقعا مطلق برام میسر نشد و راه دوم جراحی پیشنهاد کردن چون در عکس حنجرم ی توده یا زایده بین حنجرم مشخص شد اما من جراحی دوست ندارم،پیش دکتر گیاهی هم رفتم و اون هم افاقه نکرد.حالا میخوام بدونم باید چکار کنم،انقدر گاهی فکر میکنم که ناراحتی اعصاب میگیرم.ممنون از راهنمایی شما

2
0

گرفتگی صدا چطور درمان می شود؟ صدا , گرفتگی , صدام , گرفتگی صدااگر توده ای در حنجره دارید چرا از جراحی امتناع میکنید ؟! راهکار مقابله با بیماری فرار از آن نیست بلکه انجام اقدام مناسب است .

0

گرفتگی صدا چطور درمان می شود؟ صدا , گرفتگی , صدام , گرفتگی صداسلام وقت بخیر شما حتما ابتدا باید با پزشک مشورت کنید اگر مشکل شما عملکردی است می توانید با مراجعه به گفتاردرمانی مشکل خودتان را حل نمایید اما گاهی اوقات نیاز است که ابتدا عمل جراحی شوید و سپس گفتاردرمانی. در هر دو صورت شما به گفتاردرمانی نیاز خواهید داشت. که با بررسی متخصصان مشخص می شود. اگر مشکل شما هنوز در ابتدای مسیر باشد نیز تنها با گفتاردرمانی بدون عمل جراحی برطرف می شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گرفتگی صدا ممکن است از عوامل مختلفی نظیر توده یا زایده بین حنجره، التهابات حنجره، عفونت‌های راه تنفسی یا بصورت ناگهانی از هموار شدن ریه آمیزی صدا ناشی شود. در صورت تشخیص توده یا زایده بین حنجره، درمان باید به‌موقع انجام شود تا از پیشرفت آن جلوگیری شود. بهترین راه درمان گرفتگی صدا بستگی به علت آن دارد. از جمله راهکارهای ممکن اعمال شده شامل استراحت صدا، آب خوردن به میزان کافی، اجتناب از مصرف دخانیات و الکل، استفاده از بخور مرطوب‌کننده و مصرف مواد ضد التهاب ممکن است. در صورت عدم بهبودی با اقدامات موارد ذکر شده، مشاوره با پزشک متخصص گوش، حلق و بینی توصیه می‌شود.