مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ باسلام واحترام به روانپزشک مراجعه کنید.. Misophonia- صدا بیزاری جز طبقه بندی اختلالات در DSM محسوب نمی شود ولی می تواند همزمان با اختلالات اضطرابی در فرد شروع شده باشد . راه حل قطعی برای این بیماری نیست. درمان دارویی در دنیا برای این مشکل معمول نیست . روانشناس می تواند با تحلیل زندگی شما از طریق بررسی موارد دیگر به کاهش این مشکل کمک کند . با درمان شناختی رفتار CBTاز طریق روانشناس می توانید به خود کمک کنید همینطور در جاهایی می توانید از گوشی عایق صدا استفاده کنید. ( شاید بعضی از درمانهایی که برای وزوز گوش استفاده می شود برای شما هم کاربردی باشد (TRT)) . همینطور گاه به محیط عادی شخص صداهایی در پس زمینه اضافه می شود تا به صداها عادت کند. در صورت عدم درمان با رشد آن روابط اجتماعی شما در محیط کار و . محدود می شود.. باسلام،،،باید شرح حال کامل از شماگرفته شود،،احتمالا علامتی از یک اختلال وسواسی هست،که باتوجه به اگاه بودن شمااز مشکل،درمان به مدت حداقل 9_12ماه کمک کننده است.. با سلام و وقت بخیر. در ارتباط با درمانهای غیردارویی صدابیزاری که گاها سبب شناسی فیزیولوژیک هم برایش معرفی شده است؛ درمانهای شناختی-رفتاری و هیپنوتراپی از روشهایی است که باعث بهبودی نسبی میگرد.. باسلام به روانپزشک مراجعه کنید. سلام به شما. بله. این اختلال از طریق درمان دارویی و روان درمانی قابل درمان است و لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید..

صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاری

با سلام خدمت شما و خسته نباشید من مشکل صدا بیزاری دارم و صدای خمیازه و ملچ ملوچ غذا خوردن دیگران خیلی حساسم تا حدی که ادای طرف رو درمیارم تا یکم راحت تر شم میخام بدونم قابل درمانه ؟پیش چه متخصصی برم ؟و اگه میشناسید شماره تلفن وو آدرس رو بیزحمت بدین

6
0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریباسلام واحترام به روانپزشک مراجعه کنید.

0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریMisophonia- صدا بیزاری جز طبقه بندی اختلالات در DSM محسوب نمی شود ولی می تواند همزمان با اختلالات اضطرابی در فرد شروع شده باشد . راه حل قطعی برای این بیماری نیست. درمان دارویی در دنیا برای این مشکل معمول نیست . روانشناس می تواند با تحلیل زندگی شما از طریق بررسی موارد دیگر به کاهش این مشکل کمک کند . با درمان شناختی رفتار CBTاز طریق روانشناس می توانید به خود کمک کنید همینطور در جاهایی می توانید از گوشی عایق صدا استفاده کنید. ( شاید بعضی از درمانهایی که برای وزوز گوش استفاده می شود برای شما هم کاربردی باشد (TRT)) . همینطور گاه به محیط عادی شخص صداهایی در پس زمینه اضافه می شود تا به صداها عادت کند. در صورت عدم درمان با رشد آن روابط اجتماعی شما در محیط کار و . محدود می شود.

0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریباسلام،،،باید شرح حال کامل از شماگرفته شود،،احتمالا علامتی از یک اختلال وسواسی هست،که باتوجه به اگاه بودن شمااز مشکل،درمان به مدت حداقل 9_12ماه کمک کننده است.

0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریبا سلام و وقت بخیر. در ارتباط با درمانهای غیردارویی صدابیزاری که گاها سبب شناسی فیزیولوژیک هم برایش معرفی شده است؛ درمانهای شناختی-رفتاری و هیپنوتراپی از روشهایی است که باعث بهبودی نسبی میگرد.

0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریباسلام به روانپزشک مراجعه کنید

0

مزوفونیا یا صدا بیزاری قابل درمان است؟ صدا , بیزاری , مزوفونیا , صدابیزاریسلام به شما. بله. این اختلال از طریق درمان دارویی و روان درمانی قابل درمان است و لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید.