اگاهی به اختلالاتم دچار مشکلم کرده؟

سلام و وقت بخیر
از زمانی که متوجه یکسری اختلالاتم شدم(در تصمیم گیری یا قطبی بودن و چند مورد دیگه)،البته با توجه به جواب شما دوستان و اگاهی که خودم کسب کردم حالا احساس میکنم بیشتر شده یا در واقع بولد شده برام!ایا این نشونه + هست که در حال مقابله باهاش هستم یا در حال وخیم تر شدن؟
هزینه مشاوره ندارم.لطفا راهنمایی کاربردی بدید.ممنونم

0

سلام وقتتون بخیرجهت ارزیابی بیشتر روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص درست و درمان مناسب دریافت نمایید.

دکتر سیده هاجر مهدی پور

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر سیده هاجر مهدی پور
0

سلام دوست عزیز اگر با همین پرسش و پاسخها متوجه اختلالات شدین که با درصد خطای بالایی هست و نیاز به مراجعه حضوری برای تشخیص قطعا هست اما اگر پزشک شما اختلالات رو بهتون گفتن قطعا برای آرامش و راههای مقابله باید راهکارهایی به شما پیشنهاد میدادند.و ازشون بخواهید این راهکارها و.اما اگر مراجعه نکردید و با سرچ و این دسته کارها برای خودتون اختلال در نظر گرفتید خب این بحران خودساخته بدون تایید متخصص هست که پیشنهاد میکنم حتما حداقل یکی دوجلسه مشاوره دریافت کنید

زیبا راستکردار

روانشناس و مشاوررواندرمانگر ، فردی ، زوج و خانواده ، ...
 زیبا راستکردار
0

سلام و وقت بخیر در پاسخ به سوال شما، باید بگویم که این امکان وجود دارد که متوجه شدن اختلالاتتان باعث شده باشد که آنها برایتان برجسته تر به نظر برسند. در واقع، زمانی که ما آگاهانه به یک مشکل فکر می کنیم، ممکن است بیشتر متوجه آن شویم. این امر می تواند منجر به احساس اضطراب یا پریشانی بیشتری شود. با این حال، همچنین امکان دارد که اختلالاتتان در حال وخیم تر شدن باشند. اگر علائمتان شدیدتر شده اند یا در زندگی روزمره شما اختلال ایجاد می کنند، مهم است که به دنبال کمک حرفه ای باشید. در اینجا چند راهنمایی کاربردی برای مقابله با اختلالات روانی آورده شده است: ۱:به خودتان زمان بدهید.تغییر و سازگاری زمان می برد. انتظار نداشته باشید که بلافاصله بعد از آگاهی از اختلالاتتان، همه چیز خوب شود. ۲؛ از منابع موجود استفاده کنید. کتاب ها، وب سایت ها و گروه های پشتیبانی می توانند اطلاعات و حمایتی را که نیاز دارید، ارائه دهند. ۳:با یک دوست یا عضو خانواده مورد اعتماد صحبت کنید. داشتن یک نفر که می تواند درک کند و از شما حمایت کند، می تواند بسیار مفید باشد. ۴:به دنبال کمک حرفه ای باشید. اگر علائمتان شدید هستند یا در زندگی روزمره شما اختلال ایجاد می کنند، مهم است که به دنبال کمک حرفه ای باشید.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

یه مشکلی که خیلی اینروزه افراد باهاش دست و پنجه نرم میکنن مطالعه بیش از حد مسایل مرتبط با سلامتی در اینترنته. مثلا شما یکسری علایم در خودتون میبینید و مدام اونها رو سرچ میکنید و فکر میکنید دچار بیماری خاصی شدید. به این پدیده سایبرکندریا گفته میشه. اگر براتون خیلی آزار دهنده شده لطفا برای ارزیابی و درمان مراجعه کنید

مرضیه حمزه زاده

روانشناس بالینیدرمانگر اعتیاد
 مرضیه حمزه زاده
0

با سلام و وقت بخیر. پیشنهاد میکنم حتی در حد یک جلسه درمان استاندارد حداقل در حد تشخیص بگیرید تا بسیاری از سوالاتتان برایتان روشن شود.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست