لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ اختلالات روان شناختی یکی از زوجین می تواند علت و معلول اختلافات زناشویی شوند. بیماریهای روانی یکی از زوجین بر فرد سالم در ارتباط زناشویی نیز تاثیرگذار خواهد بود. مطالعات متعدد نشان داده است که تنش زناشویی باعث طیف وسیعی از مشکلات روانپزشکی است. اگر برادر شما توان کنار آمدن با این مساله را ندارد در تصمیم ازدواج دقت کنید. اشخاص دارای اختلالات روانشناختی نسبت به افراد سالم نیاز به مراقبت ویژه دارند. نیاز به شرایط مناسب زندگی و بدون استرس دارند. بحث فرزند داشتن و نداشتن در این موارد مطرح می شود حتی نگهداری از فرزند در شرایطی که یکی از والدین مشکل روانی دارد سخت است. بحث ژنتیک و انتقال بیماری روانی مطرح است. پس برای این نوع ازدواج بزرگترها نباید تصمیم بگیرند. توصیه مجدانه دارم با سه نفر مشورت کنید: با روانپزشک ، روانشناس و یک وکیل و حقوقدان مسائل خانواده.. با سلام با شرایطی که بیان می کنید این ازدواج و عروسی گرفتن فعلا بهتر است صورت نگیرد. شما در حال حاضر در دوره نامزدی یا عقد درحال ارزیابی یکدیگر بوده اید و این ارزیابی فعلا نتیجه منفی در بر داشته است. بهتر است زمانی اقدام به عروسی کنند که مشل معناداری نداشته باشند. همانطور که همگار گرامی متذکر شدند شما باید در مورد عروسی آنها را ترغیب به مراجعه به مشاور و یا روان شناس خانواده هم بکنید.. سلام بعصی اختلالات بعد از مدتی تحت درمان بودن بهبود می یابد و کاهی کم خونی و مشکل تیرویید باعث اافسردگی و اصطراب می شود بهترین راه اینکه 6 ماه صب کنتد و از مشاور روانپزشک کمک بگیرند کسی نمی تواند خوشبختی فردی بعد از جدایی را تضمین کند گاهی وضعیت بدتر می شود. با سلام و وقت بخیر. مشکلات زیاد دقیقا به چه مواردی اشاره میکند؟ مشکلات گوارش و کم خونی خفیف شایع است و قابلیت کنترل و درمان. همچنین مشکلات روانشناختی اگر شدید نباشد؛ معمولا قابل کنترل و بهبودی. تصمیم گیری به خود برادرتان واگذار کنید. تصمیم درست در شرایط فعلی نه جدایی است و نه ازدواج. تصمیم صحیح؛ چندماهی صبر است و تحقیق در ارتباط با مشکلات و امکان بهبودی از نظر پزشکان معالج و در نهایت تصمیم گیری نهایی.. با سلام . توصیه می کنم برادر شما از روانپزشک معالج در مورد وضعیت همسرش اطلاعات لازم را کسب کند تا بتواند تصمیم درست را بگیرد..

جایز , باخانمی

سلام برادر من ۲سال که باخانمی عقد کردن وبعد عقد متوجه مشکلات زیادی که این خانم دارن شدن که هم جسمی هستش هم رفتاری بعداز چند سری کشمکش که تا جدایی هم پیش رفتن والان با پادرمیانی بزرگترها ادامه پیدا کرده ایشون زیر نظر روانپزشک ودارو میخورن والان با دارو رفتارشون کنترل و پزشکهایی که مشکلات گوارش و کم خونی ایشون رو کنترل میکنن هستن وبرادرم دیگه درمورد اوضاعشون باکسی حرف نمیزنه و هر روز پژمرده تر میشه آیا با این اوضاع شما پیشنهاد میدید مراسم ازدواج رو بر گزار کنند یا خیر ممنون راهنمایی کنید؟

5
0

لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ جایز , باخانمیاختلالات روان شناختی یکی از زوجین می تواند علت و معلول اختلافات زناشویی شوند. بیماریهای روانی یکی از زوجین بر فرد سالم در ارتباط زناشویی نیز تاثیرگذار خواهد بود. مطالعات متعدد نشان داده است که تنش زناشویی باعث طیف وسیعی از مشکلات روانپزشکی است. اگر برادر شما توان کنار آمدن با این مساله را ندارد در تصمیم ازدواج دقت کنید. اشخاص دارای اختلالات روانشناختی نسبت به افراد سالم نیاز به مراقبت ویژه دارند. نیاز به شرایط مناسب زندگی و بدون استرس دارند. بحث فرزند داشتن و نداشتن در این موارد مطرح می شود حتی نگهداری از فرزند در شرایطی که یکی از والدین مشکل روانی دارد سخت است. بحث ژنتیک و انتقال بیماری روانی مطرح است. پس برای این نوع ازدواج بزرگترها نباید تصمیم بگیرند. توصیه مجدانه دارم با سه نفر مشورت کنید: با روانپزشک ، روانشناس و یک وکیل و حقوقدان مسائل خانواده.

0

لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ جایز , باخانمیبا سلام با شرایطی که بیان می کنید این ازدواج و عروسی گرفتن فعلا بهتر است صورت نگیرد. شما در حال حاضر در دوره نامزدی یا عقد درحال ارزیابی یکدیگر بوده اید و این ارزیابی فعلا نتیجه منفی در بر داشته است. بهتر است زمانی اقدام به عروسی کنند که مشل معناداری نداشته باشند. همانطور که همگار گرامی متذکر شدند شما باید در مورد عروسی آنها را ترغیب به مراجعه به مشاور و یا روان شناس خانواده هم بکنید.

0

لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ جایز , باخانمیسلام بعصی اختلالات بعد از مدتی تحت درمان بودن بهبود می یابد و کاهی کم خونی و مشکل تیرویید باعث اافسردگی و اصطراب می شود بهترین راه اینکه 6 ماه صب کنتد و از مشاور روانپزشک کمک بگیرند کسی نمی تواند خوشبختی فردی بعد از جدایی را تضمین کند گاهی وضعیت بدتر می شود

0

لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ جایز , باخانمیبا سلام و وقت بخیر. مشکلات زیاد دقیقا به چه مواردی اشاره میکند؟ مشکلات گوارش و کم خونی خفیف شایع است و قابلیت کنترل و درمان. همچنین مشکلات روانشناختی اگر شدید نباشد؛ معمولا قابل کنترل و بهبودی. تصمیم گیری به خود برادرتان واگذار کنید. تصمیم درست در شرایط فعلی نه جدایی است و نه ازدواج. تصمیم صحیح؛ چندماهی صبر است و تحقیق در ارتباط با مشکلات و امکان بهبودی از نظر پزشکان معالج و در نهایت تصمیم گیری نهایی.

0

لطفا راهنمایی کنید این ازدواج جایز هست یا خیر؟ جایز , باخانمیبا سلام . توصیه می کنم برادر شما از روانپزشک معالج در مورد وضعیت همسرش اطلاعات لازم را کسب کند تا بتواند تصمیم درست را بگیرد.