درمان سو ظن و بدبینی شدید و افسردگی شدید و فراموشی مادرم چیست؟

مادرم سنش بالاست و سو ظن شدید نسبت به اطرافیان داره وفراموشی هم داره- و برای همین دائم داره گریه و زاری میکنه و دنبال همه چیزش میگرده و به اطرافیانش اعتماد نداره و میگه وسایل منو برداشتید و. در صورتیکه هیچ کس اینکارهارا با اون نمیکنه و داره خیلی عذاب میکشه و اطافیانش را هم خیلی آزرده میکنه وواقعا خیلی سخته ببنی عزیزت اینقدر داره عذاب چیزهای بیخود را میخوره و ودائم به همه بد بینه- خواهش میکنم یه دکتر خوب واسه درمان این موضوع معرفی کنید توی تهران یا اراک ممنون میشم-

0

باسلام و احترام جهت بررسی بیشتر از نظر تشخیصی و درمان میتوانید به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
0

احتمال دارد ایشان دچار دمانس و یا آلزایمر شده باشند و باید بررسی شوند .

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

باسلام،،، باتوجه به شرح گفته شده،،احتمال دمانس از نوع الزایمر در ایشان مطرح استولی برای تشخیص محتملتر،،،لازم است به صورت حضوری ویزیت شوند وارزیابی لازم انجام گیردبادرمان دارویی سو ظن وبسیاری علایم دیگر برطرف خواهدشد وسیر پیشرفت بیماری کند می شود.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با عرض سلام و وقت بخیر. افسردگی و بدبینی از مشکلات شایع در دوران سالمندی است که گاها وضعیت فیزیولوژیک (همچون افت شنوایی و یا آلزایمر) نیز میتوانند به این مشکلات دامن میزند. با توجه به سن دریافت درمان دارویی تحت نظر روانپزشک و همچنین دریافت دستورالعملهایی برای سازگاری بالاتر دیگر اعضای خانواده با شرایط پیش رو؛ اولویت درمانی است؛ از طریق همین سایت به راحتی همکاران مجرب در این حوزه قابل جستجو هستند.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

من سعی می کنم پاسخی بدهم که برای مخاطبین دیگر نیز مفید باشد: برای اینکه پزشکان تشخیص اولیه بیماری آلزایمر را بدهند، ابتدا باید مطمئن باشند که دمانس وجود دارد . این شامل علائم شناختی یا رفتاری می شود که مشخص می کند عملکرد و توانایی معمول فرد نسبت به قبل بسیار کاهش پیدا کرده است . آلزایمر مانند تمام انواع زوال عقل، به علت مرگ سلول های مغزی ایجاد می شود. 1. عدم توانایی نگهداشتن اطلاعات جدید و به یاد آوردن آنها ، مثلا: • سوالات تکراری و یا مکالمات تکراری • فراموش کردن حوادث یا قرار ملاقات ها • گم شدن در یک مسیر آشنا 2. اختلالات در استدلال و انجام قضاوت: • درک نادرست از خطرات ایمنی • ناتوانی در مدیریت امور مالی • توانایی تصمیم گیری ضعیف • ناتوانی در برنامه ریزی فعالیت های پیچیده یا تدریجی 3. اختلالات توانایی دید ( منظور این نیست که مشکلات دید در چشم داشته باشد) مثل: ناتوانی در تشخیص چهره و یا یافتن اشیا دردید مستقیم ناتوانی در استفاده از ابزارهای ساده، و یا لباس پوشیدن 4. اختلال در صحبت کردن، خواندن و نوشتن 5. تغییرات در شخصیت و رفتار، به عنوان مثال: تغییرات خلق و خوی ، کم شدن علاقه، انگیزه یا ابتکار؛ بی تفاوتی؛ انزوای اجتماعی از دست دادن همدلی رفتارهای وسواسی یا غیرقابل قبول اجتماعی. مراحل بیماری آلزایمر-پیشرفت آلزایمر را می توان به سه مرحله اساسی تقسیم کرد: 1. پریکلینیکال 2. اختلال شناختی خفیف 3. زوال عقل dementia عوامل عوامل خطرساز اجتناب ناپذیر با بیماری آلزایمر عبارتند از: سن - اختلال در افراد مسن بیشتر احتمال دارد و از سن 65 سالگی به بالا . تاریخچه خانواده گی - داشتن آلزایمر در خانواده با ریسک بالاتری همراه است. داشتن یک ژن خاص (ژن apolipoprotein E یا APOE)، بسته به ژنتیک خاص خود، فرد را در معرض خطر سه تا هشت برابر بیشتر از افراد بدون ژن قرار می دهد. بعضی از متخصصین جهانی روان درمانی را به اندازه درمان دارویی در بیماری آلزایمر موثر می دانند. روان درمانی با تمرکز بر مدیریت مشکلات بیمار، سردرگمی های وی ؛ اصلاح محیط خانه؛ و حمایت از افراد خانواده می-باشد. کمک به تغییر رفتار حتی برای کنترل رفتارهای خطرناک در بیمار موثر است . همزمان با دارودرمانی بهداشت روان این عزیزان را جدی بگیرید.

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

سلام به شما. لازم است به متخصص روانپزشکی مراجعه شود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو