آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ سلام همراه عزیز شکرگزاری هم یک نوع خودگویی مثبت هست که اگر قلبا باشد میتواند در شما حس خوبی ایجاد کند و به الطبع این احساس مثبت بر سلامت جسم و روان شما موثر هست. سلام از این جهت که این واگویه های مثبت اثرات خوبی در روان انسان ایجاد میکنند بله مورد تایید هست و در تحقیقات نشان داده شده که تاثیر داشتن باورهای دینی بر آرامش روان مثبت هست .. سلام شکر گذاری و واگویه های مثبت دو موضوع کاملا جدا هستند.. سلام بله هر چیزی از جمله شکر گذاری که در انسان حس خوبی ایجاد کند مورد تایید است. سلام. دوست عزیز شکر گزاری ، مثبت اندیشی ، همه اینها می توانند برای آرام سازی موقتی فرد موثر باشند . اما آنچه مسلم است این است که اختلالات روانی و مخصوصا اختلالات خلقی مانند افسردگی ، اضطراب و باید بوسیله شناسایی عوامل زمینه ساز و تداوم بخش آن درمان شوند . در مبحث شکرگزاری و مثبت اندیشی که غالبا در روان شناسی زرد بکار می رود ، فرد برای زمان محدود به شیوه تلقین ، احساس می کند که حالش بهتر شده است. و این فقط یک حالت گذرا و موقتی است و بعد از مدت بسیار کوتاهی فرد مجددا احساسات ناخوشایند را تجربه می کند . بنابراین توصیه می کنم برای درمان مشکلات خلقی و روانشناختی، حتما از رواندرمانگران حرفه ای ، کمک حرفهای بگیرید.. با سلام و وقت بخیر. به برخی از مطالب آکادمیک همچون ر وانشناسی مثبت نگر و خودگویی های مثبت نزدیک میشود. از آن گذشته اگر از چیزی بهره مثبت ملموس میگیرید استفاده کنید حتی اگر علمی نبود!.

علم , مبحث , شکرگزاری

با سلام
روانشناسان محترم ایا مبحث شکرگزاری علمی هست؟خیلی از محققان و نویسنده ها ایرانی و خارجی مثل جودیسپنزو.از معجزه شکرگزاری صحبت میکنند ایا درست هست ؟و یا جزو روانشناسی زرد هست ؟

6
0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریسلام همراه عزیز شکرگزاری هم یک نوع خودگویی مثبت هست که اگر قلبا باشد میتواند در شما حس خوبی ایجاد کند و به الطبع این احساس مثبت بر سلامت جسم و روان شما موثر هست

0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریسلام از این جهت که این واگویه های مثبت اثرات خوبی در روان انسان ایجاد میکنند بله مورد تایید هست و در تحقیقات نشان داده شده که تاثیر داشتن باورهای دینی بر آرامش روان مثبت هست .

0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریسلام شکر گذاری و واگویه های مثبت دو موضوع کاملا جدا هستند.

0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریسلام بله هر چیزی از جمله شکر گذاری که در انسان حس خوبی ایجاد کند مورد تایید است

0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریسلام. دوست عزیز شکر گزاری ، مثبت اندیشی ، همه اینها می توانند برای آرام سازی موقتی فرد موثر باشند . اما آنچه مسلم است این است که اختلالات روانی و مخصوصا اختلالات خلقی مانند افسردگی ، اضطراب و باید بوسیله شناسایی عوامل زمینه ساز و تداوم بخش آن درمان شوند . در مبحث شکرگزاری و مثبت اندیشی که غالبا در روان شناسی زرد بکار می رود ، فرد برای زمان محدود به شیوه تلقین ، احساس می کند که حالش بهتر شده است. و این فقط یک حالت گذرا و موقتی است و بعد از مدت بسیار کوتاهی فرد مجددا احساسات ناخوشایند را تجربه می کند . بنابراین توصیه می کنم برای درمان مشکلات خلقی و روانشناختی، حتما از رواندرمانگران حرفه ای ، کمک حرفهای بگیرید.

0

آیا مبحث شکرگزاری در علم روانشناسی جایگاهی دارد یا شبه علم است؟ علم , مبحث , شکرگزاریبا سلام و وقت بخیر. به برخی از مطالب آکادمیک همچون ر وانشناسی مثبت نگر و خودگویی های مثبت نزدیک میشود. از آن گذشته اگر از چیزی بهره مثبت ملموس میگیرید استفاده کنید حتی اگر علمی نبود!