تق تق و درد توی آرنجم دارم بدلیل ضربه خوردن.راه درمانش چیه؟

سلام.من حدود ۶ ماه پیش از ناحیه کتف و آرنج زمین خوردم. از اون موقع به بعد هروقت دستم رو باز و بسته میکنم آرنجم تق تق صدا میده و از یه جایی به بعد درد هم میگیره. از طرفی ورزش هم میکنم.رشته بدنسازی. موقع ورزش کردن این موضوع اذیتم میکنه. چند تا دکتر ارتوپد هم رفتم.عکس رادیولوژی و سی تی اسکن هم گرفتم اما چیزی معلوم نبوده. دکترا هم فقط داروی ضد التهاب بهم دادن اما مشکلم برطرف نشده.

0

وقت به خیر دچار اسیب و کشیدگی تاندون شدین،ورزش درمانی و فیزیوتراپی در بهبود دامنه حرکت و تزریق در مفصل(در موارد مقاوم به دارو) در کاهش درد موثر است

دکتر پگاه یاوری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشیدرمان غیرجراحی دیسک و آرتروز
دکتر پگاه یاوری
0

سلام. با توجه به این که هنوز درد دارید انجام درمان های تزریقی و در ادامه لیزر ک فیزیوتراپی کمک تون خواهد کرد

دکتر اسماعیل بذرافشان

متخصص طب فیزیکی ، نوار عصبستون فقرات ، مفاصل
دکتر اسماعیل بذرافشان
0

سلام و درود جهت ویزیت و معاینه به متخصص ارتوپدی مراجعه بصورت حضوری کنید

دکتر سام بمانی

متخصص جراحی استخوان و مفاصل ( ارتوپد )
دکتر سام بمانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درد و صدای تق تق در آرنج پس از ضربه ممکن است نشانه‌ای از آسیب مفصلی یا نرم‌افزاری باشد. با توجه به شرح حال شما و انجام رادیولوژی و سی‌تی اسکن که مورد خاصی را نشان نمی‌دهد، احتمال مشکلاتی نظیر آسیب به تاندون‌ها (تاندینوپاتی) یا اختلال در غضروف مفصلی مطرح است. توصیه می‌شود اقدامات زیر را در نظر بگیرید: 1. استراحت: محدود کردن فعالیت‌هایی که باعث درد می‌شوند تا فرصت ترمیم به آرنج شما داده شود. 2. کمپرس گرم و سرد: استفاده متناوب از کمپرس سرد و گرم می‌تواند در کاهش التهاب و درد موثر باشد. 3. فیزیوتراپی: انجام تمرینات توصیه شده توسط فیزیوتراپیست می‌تواند به کاهش صدا و تقویت عضلات و تاندون‌های اطراف مفصل کمک کند. 4. استفاده از بریس یا آتل: در برخی موارد، استفاده از بریس یا آتل مخصوص آرنج می‌تواند به حفظ ثبات مفصل و کاهش درد کمک کند. 5. مراجعه به پزشک متخصص: اگر با این اقدامات بهبودی حاصل نشد، مشورت با پزشک متخصص ارتوپدی یا روماتولوژی برای ارزیابی‌های بیشتر توصیه می‌شود. درد مداوم و عدم تحمل فعالیت‌های ورزشی می‌تواند نیاز به اقدامات تخصصی‌تر داشته باشد. گاهی اوقات تزریق استروئید یا دیگر روش‌های درمانی پیشرفته نظیر PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) ممکن است مورد نیاز باشد.