سر پسرم خیلی ضربه دیده تا الان چیکار کنم؟ با سلام. وزن فرزند شما روی بالاترین صدک یعنی ۸۵ درصد و قد هم اگه درست اندازه گیری شده باشد بالاتر از بالاترین صدک است. بنابراین فرزند شما درشت جثه است و باید معاینه و بررسی های اضافه وزن صورت گیرد که در آینده مشکل ساز نباشد. ضربات متعدد به سر ممکنه در آینده در حافظه و حل مشکلات و تکلم مشکل ایجاد کند . لطفا به نکات زیر توجه کنید: ۱) بعضی از اوقات تکان دادنهای شدید سر به دلیل پروسه دندان درآوردن است که در این موارد با مشورت پزشک از ژلهای بی حسی لثه و مسکن بطور موقت با مشورت پزشک کودکتان استفاده شود. ۲) فضای خانه ، برای کودک امن باشد ، یعنی در مسیر پله و تغییر ارتفاع ناگهانی نباشه و وسایلی که کودک رو در معرض سقوط قرار بده نباشه. ۳) از هر گونه بازی خطرناک با کودک ، مثل پرتاب کردن و در هوا گرفتن یا رفتارهایی که خطر ضربه به سر وجود دارد اجتناب کنید. ۴ )کلاه ضربه گیر یا محافظ سر کودک تهیه کنید که از این به بعد ضربه ای به سر کودک وارد نشه. ۵ ) نگران نباشید اگه ضربه به سر متوقف بشه، عوارض ضربات قبلی موقت و به تدریج برطرف می شه ، برای اطمینان خاطر و معاینه به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید..

ضربه , ماهگی , سلامپسرم , کودکان , ضربه سر

سلام.پسرم از سن ۵ ماهگی تا ۱۸ ماهگی زیاد ب سرش ضربه خورده کاملا اتفاقی و یهویی همش سرش تو در و دیواره دائم با اینحال که همگی مواظبشیم ولی خیلی شیطنت میکنه و بعضی وقتا عمدا خودش سرشو میزنع ب دیوار وقتی عصبی میشه.بعضی از جاهای سرشم باد داره و قلمبه شده حتی پیشونیش هم احساس میکنم ورم داره.سه بار هم پیشونیش ضربه دیده. چه خطراتی رو ب همراه داره این موضوع؟؟ پیش چه دکتری ببرمش؟؟

1
0

سر پسرم خیلی ضربه دیده تا الان چیکار کنم؟ ضربه , ماهگی , سلامپسرم , کودکان , ضربه سربا سلام. وزن فرزند شما روی بالاترین صدک یعنی ۸۵ درصد و قد هم اگه درست اندازه گیری شده باشد بالاتر از بالاترین صدک است. بنابراین فرزند شما درشت جثه است و باید معاینه و بررسی های اضافه وزن صورت گیرد که در آینده مشکل ساز نباشد. ضربات متعدد به سر ممکنه در آینده در حافظه و حل مشکلات و تکلم مشکل ایجاد کند . لطفا به نکات زیر توجه کنید: ۱) بعضی از اوقات تکان دادنهای شدید سر به دلیل پروسه دندان درآوردن است که در این موارد با مشورت پزشک از ژلهای بی حسی لثه و مسکن بطور موقت با مشورت پزشک کودکتان استفاده شود. ۲) فضای خانه ، برای کودک امن باشد ، یعنی در مسیر پله و تغییر ارتفاع ناگهانی نباشه و وسایلی که کودک رو در معرض سقوط قرار بده نباشه. ۳) از هر گونه بازی خطرناک با کودک ، مثل پرتاب کردن و در هوا گرفتن یا رفتارهایی که خطر ضربه به سر وجود دارد اجتناب کنید. ۴ )کلاه ضربه گیر یا محافظ سر کودک تهیه کنید که از این به بعد ضربه ای به سر کودک وارد نشه. ۵ ) نگران نباشید اگه ضربه به سر متوقف بشه، عوارض ضربات قبلی موقت و به تدریج برطرف می شه ، برای اطمینان خاطر و معاینه به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ضربه‌های مکرر به سر کودک شما می‌تواند خطرات جدی ایجاد کند از جمله مشکلات مغزی، صدمات سری و حتی عوارض طولانی‌مدت. برای اطمینان بیشتر و مشاوره مناسب، بهتر است کودک خود را به یک پزشک متخصص کودکان یا پزشک عمومی معرفی کنید. پزشک پس از انجام بررسی‌های لازم اقدام به تشخیص و درمان صحیح خواهد کرد.