درمان کهیر در دوران شیردهی چیست؟ همه داروها تقریبا در شیر ترشح میشن، اما فکسوفنادین و لوراتادین طبق نظر AAP در شیردهی بلامانع است.. با عرض سلام، کهیر ناشی از دلایل متعددی بوده و در قدم اول صحیح تر است جهت تشخیص علت آن به متخصصین داخلی مراجعه فرایید. ولی چنانچه فقط در رابطه با حساسیت باشد ، می توانید موقتا روزانه یک عدد لوراتادین مصرف نمایید.. سلام جهت تعیین علت کهیر به دکتر آلرژی مراجعه کنید.

کهیر , دوران , درمان

با سلام. چهل روز از زایمانم میگذره. ده روز هست ک روی پاها و دست ها و سینه هام کهیر زده و حس خارش شدید داره. با توجه ب اینکه دوران شیردهی هستم، برای بهبودش چی کنم و چه دارویی مصرف کتم؟

3
0

درمان کهیر در دوران شیردهی چیست؟ کهیر , دوران , درمانهمه داروها تقریبا در شیر ترشح میشن، اما فکسوفنادین و لوراتادین طبق نظر AAP در شیردهی بلامانع است.

-1

درمان کهیر در دوران شیردهی چیست؟ کهیر , دوران , درمانبا عرض سلام، کهیر ناشی از دلایل متعددی بوده و در قدم اول صحیح تر است جهت تشخیص علت آن به متخصصین داخلی مراجعه فرایید. ولی چنانچه فقط در رابطه با حساسیت باشد ، می توانید موقتا روزانه یک عدد لوراتادین مصرف نمایید.

0

درمان کهیر در دوران شیردهی چیست؟ کهیر , دوران , درمانسلام جهت تعیین علت کهیر به دکتر آلرژی مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کهیر، که به‌عنوان اورتیکاریا نیز شناخته می‌شود، ممکن است بر اثر واکنش‌های آلرژیک ایجاد شود. در دوران شیردهی، انتخاب درمان‌ها با احتیاط بیشتری باید صورت گیرد تا از اثرات جانبی بر نوزاد جلوگیری شود. 1. داروهای ضد هیستامین که برای استفاده در دوران شیردهی ایمن شناخته شده‌اند مانند لوراتادین یا ستیریزین ممکن است توسط پزشک تجویز شوند. این داروها به کاهش علائم خارش و قرمزی کمک می‌کنند. 2. استفاده از پمادهای موضعی حاوی هیدروکورتیزون، با تجویز پزشک، برای کاهش التهاب و خارش می‌تواند مفید باشد. همچنین، استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و ضد حساسیت می‌تواند به تسکین پوست کمک کند. 3. پرهیز از محرک‌هایی که ممکن است باعث بروز کهیر شوند، مثل بعضی مواد غذایی، محصولات بهداشتی حاوی مواد شیمیایی خاص، و تماس با مواد حساسیت‌زا. 4. برای کاهش احتمال بروز کهیر و خارش، نوشیدن مقدار زیادی آب و استفاده از محیط خنک و خشک توصیه می‌شود. 5. حتماً در صورت تداوم علائم یا شدت یافتن آنها با پزشک متخصص مشورت کنید. اهمیت مشورت با متخصص پزشکی قبل از شروع هرگونه درمان جدید در دوران شیردهی بسیار بالا است، زیرا برخی از داروها و ترکیبات ممکن است از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شوند.