برای رفع نفخ نوزاد چه توصیه ای می فرمایید؟ توصیه های من به قرار زیر هستن 20 دقیقه عمودی نگهداشتن نوزاد بعد شیر تشک آنتی رفلاکس پرهیز از پروتیین گاو و سویا در مادر قطره پدیلاکت 5 قطره روزانه به مقاله و فیلم مربوط به کولیک و راههای درمان آن در وبسایت من سر بزنی توصیه میکنم گریپ واتر ندین بلکه قطره دایمتیکون بدین 5 قطره روزی 4 بار www.drmirshokraei-pediatrician.ir. با سلام. وزنگیری نوزاد شما مناسب بوده است. بنابراین برای استفراغهای ریفلاکسی نوزاد دارو نیاز نیست. و عمودی نگه داشتم شیرخوار به مدت ده دقیقه بعد از شیرخوردن، خروج بادگلو، خودداری از شیردهی زیاد، نپوشاندن لباس تنگ توصصیه میشود. برای قولنج یا کولیک نوزاد 99درصد درمان،صبر شما تا سه ماهگی است و یک درصد بقیه داروهای ضدنفخ مثل کولیک از یا دایمتیکون .کولیک معمولا تا سه ماهگی خودبخود برطرف میشود . نکته گریپ میکسچر زیر یکماه ممنوع است اما نکته مهم معاینه نوزاد است. تشخیص کولیک با معاینه برای رد سایر علل بیقراری مثل فتق و انسداد و. است.پس حتما یکبار توسط متخصص اطفال معاینه شود برای اطلاعات بیشتر میتوانید در کانال تلگرامdrnedahakimian@ , مباحث ریفلاکس و کولیک را مطالعه فرمایید. با سلام حتما یک بار توسط متخصص اطفال معاینه شود نگران نباشید.

نفخ , نوزاد

باسلام، پسرم ۱۲ روزه به دنیا اومده الان ۳۲۰۰ وزنش هست، موقع تولد ۲۹۵۰ بود، ۳ روزه حالت نفخ داره و دل درد داره، بیشتر اخر شبها گریه میکنه و به خودش میپیچه، مدفوعش سفت تر از حالت معمول است. شیر خوب میخوره ، البته بالا هم میاره، وقتی شیر خورد به خودش فشار میاره و از دهنش بیرون میاد، تا حالا تقریبا ۳بار استفراغ حالت پنیری داشته و ۴بار هم با شتاب از دهن و بینیش بیرون میزنه، بقیه موارد به خودش فشار میاره و اروم از دهنش بیرون میاد، ایا این نمونه استفراغ مشکلی داره? برای نفخش شربت گریپ واتر خوبه?

3
0

برای رفع نفخ نوزاد چه توصیه ای می فرمایید؟ نفخ , نوزادتوصیه های من به قرار زیر هستن 20 دقیقه عمودی نگهداشتن نوزاد بعد شیر تشک آنتی رفلاکس پرهیز از پروتیین گاو و سویا در مادر قطره پدیلاکت 5 قطره روزانه به مقاله و فیلم مربوط به کولیک و راههای درمان آن در وبسایت من سر بزنی توصیه میکنم گریپ واتر ندین بلکه قطره دایمتیکون بدین 5 قطره روزی 4 بار www.drmirshokraei-pediatrician.ir

0

برای رفع نفخ نوزاد چه توصیه ای می فرمایید؟ نفخ , نوزادبا سلام. وزنگیری نوزاد شما مناسب بوده است. بنابراین برای استفراغهای ریفلاکسی نوزاد دارو نیاز نیست. و عمودی نگه داشتم شیرخوار به مدت ده دقیقه بعد از شیرخوردن، خروج بادگلو، خودداری از شیردهی زیاد، نپوشاندن لباس تنگ توصصیه میشود. برای قولنج یا کولیک نوزاد 99درصد درمان،صبر شما تا سه ماهگی است و یک درصد بقیه داروهای ضدنفخ مثل کولیک از یا دایمتیکون .کولیک معمولا تا سه ماهگی خودبخود برطرف میشود . نکته گریپ میکسچر زیر یکماه ممنوع است اما نکته مهم معاینه نوزاد است. تشخیص کولیک با معاینه برای رد سایر علل بیقراری مثل فتق و انسداد و. است.پس حتما یکبار توسط متخصص اطفال معاینه شود برای اطلاعات بیشتر میتوانید در کانال تلگرامdrnedahakimian@ , مباحث ریفلاکس و کولیک را مطالعه فرمایید

0

برای رفع نفخ نوزاد چه توصیه ای می فرمایید؟ نفخ , نوزادبا سلام حتما یک بار توسط متخصص اطفال معاینه شود نگران نباشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

باسلام، نفخ نوزاد عموما به دلیل بلعیدن هوا در حین به دنیا آمدن یا در حین شیرخوردن رخ می دهد. بیشتر نوزادان در مدتی کوتاه بعد از شیرخوردن їا از طریق بلعیدن هواء йعده خالی می شوند. اما بعضی از نوزادان نیاز به کمک دارند. برای کاهش نفخ و استفراغ، نوزاد را در حالتی قرار دهید که سرش بالاتر از شکمش باشد ،از آنی که او را به طور مستقیم برروی پشت بخوابانید یا در زمان شیرخوردن سرش را پشتیبانی کنید. بهتر است بعد از شیرخوردن، نوزاد را به مدت 10 تا 15 دقیقه نگه دارید تا بتواند راحت تر نفس بکشد. شربت گریپ واتر میتواند برای برخی از نوزادان مفید باشد، اما بهتر است قبل از مصرف، با پزشک نوزاد مشورت کنید.

باسلام، برای رفع نفخ نوزاد و کاهش مشکلات گوارشی، می‌توانید چندین راهکار را امتحان کنید: 1. **پوزیشن شیردهی مناسب**: سعی کنید هنگام شیر دادن سر نوزاد بالاتر از معده او باشد. این کار می‌تواند به جلوگیری از ورود هوا به سیستم گوارشی کمک کند. 2. **بادگرفی (burping)**: بعد از هر بار شیر دادن، برای جلوگیری از نفخ، نوزاد را بادگیری کنید. به آرامی پشت او را مالش دهید تا احتمال استفراغ را کاهش دهید. 3. **شربت گریپ واتر**: استفاده از شربت گریپ واتر ممکن است به کاهش نفخ و ناراحتی‌های شکمی کمک کند. البته، قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید تا مطمئن شوید مناسب برای نوزاد شما است. 4. **پیگیری رژیم غذایی مادر**: اگر نوزاد شیر مادر می‌خورد، مادر باید به رژیم غذایی خود توجه کند و از مصرف غذاهای گازدار یا تحریک‌کننده خودداری کند. 5. **مشاوره با پزشک**: اگر استفراغ بیش از حد یا به صورت شتاب از دهان و بینی بیرون می‌آید، حتماً باید با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. این ممکن است به دلیل رفلاکس یا دیگر مشکلات گوارشی باشد که نیاز به درمان خاص دارد. با توجه به توضیحات شما، مهم است به پزشک نوزاد خود مراجعه کنید تا بررسی‌های دقیق‌تری انجام شود.