علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ سلام کودک از نظر شنوایی و سلامت روان چک شود اگر مشکلی نداشت احتمالا مشکل سبک تربیتی شماست. بهتر است به متخصص مراجعه کنید.. سلام ممکن سخت گیری زیاد میکنید بچه ها این دوره سنی بیشتر عملی و عینی یاد میگرند مثلا سلام کردن بیشتر با چشم ببینند بیشتر الگو میکنند تا گفتاری ببینید رابطه والدین چطوره هستش واز متخصص کودک بابت چکاب جسمی هم نراجعه کنید. با سلام نیاز به بررسی عوامل جسمی و روانشناختی و عوامل محیطی است. ارزیابی های پزشکی را انجام دهید. در صورت نرمال بودن وضعیت جسمی و حواس حتما مراجعه به روانشناس داشته باشید.. با سلام. روشهای درست دستور دادن تشویق و تنبیه درست را با یک مشاور کودک تمرین کتید.. با سلام و وقت بخیر. همان طور که همکاران بنده هم به درستی فرمودند؛ مراجعه به روانشناس و آشنایی با شیوه های فرزندپروری راه حل موثری است، لیکن برای شروع به موارد زیر توجه داشته باشید : 1.توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. 2.تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. 3.علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). 4.فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. 5.از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. 6.انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. 7.با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل.. با درود قرار نیست کودک به همه حرف های شما گوش دهد. او به حرف هایی گوش می دهد که نیاز های اورا ارضا کند و به حرف هایی که مانع و بازدارنده خواسته هایش باشد گوش نمی دهد. شما باید صبور باشید و حرف های خودتان را به او بگویید ولی انتظا اجرای همه آنها را نداشته باشید. با یک روان شناس هم مشورت کنید تا جزییات بیشتری را در مورد کودک بدانید.

کودک , گوش

کودک ۶ساله ام اصلا به حرف ما و معلمش گوش نمیدهد.یعنی ده بار اروم بگیم کار خودش رو میکند تا در نهایت داد بزنیم.علت چیست؟

6
0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشسلام کودک از نظر شنوایی و سلامت روان چک شود اگر مشکلی نداشت احتمالا مشکل سبک تربیتی شماست. بهتر است به متخصص مراجعه کنید.

0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشسلام ممکن سخت گیری زیاد میکنید بچه ها این دوره سنی بیشتر عملی و عینی یاد میگرند مثلا سلام کردن بیشتر با چشم ببینند بیشتر الگو میکنند تا گفتاری ببینید رابطه والدین چطوره هستش واز متخصص کودک بابت چکاب جسمی هم نراجعه کنید

0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشبا سلام نیاز به بررسی عوامل جسمی و روانشناختی و عوامل محیطی است. ارزیابی های پزشکی را انجام دهید. در صورت نرمال بودن وضعیت جسمی و حواس حتما مراجعه به روانشناس داشته باشید.

0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشبا سلام. روشهای درست دستور دادن تشویق و تنبیه درست را با یک مشاور کودک تمرین کتید.

0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشبا سلام و وقت بخیر. همان طور که همکاران بنده هم به درستی فرمودند؛ مراجعه به روانشناس و آشنایی با شیوه های فرزندپروری راه حل موثری است، لیکن برای شروع به موارد زیر توجه داشته باشید : 1.توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. 2.تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. 3.علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). 4.فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. 5.از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. 6.انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. 7.با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل.

0

علت حرف گوش نکردن کودک ۶ساله؟ کودک , گوشبا درود قرار نیست کودک به همه حرف های شما گوش دهد. او به حرف هایی گوش می دهد که نیاز های اورا ارضا کند و به حرف هایی که مانع و بازدارنده خواسته هایش باشد گوش نمی دهد. شما باید صبور باشید و حرف های خودتان را به او بگویید ولی انتظا اجرای همه آنها را نداشته باشید. با یک روان شناس هم مشورت کنید تا جزییات بیشتری را در مورد کودک بدانید