ترس از دست دادن عزیزان؟

سلام خدمت پزشکان عزیز
مشکلی ک خیلی ساله منو درگیر کرده ترس از دست دادن عزیزانمه مادر و پدر و خواهر
ب طوری ک با کوچکترین تهدیدی مثل کرونا زلزله وجود علائم بیماری در اونها، دچار اضطراب شدید حال بد و گریهمیشم
اینم میدونم ک اگه از دستشون بدم واقعا متلاشی میشم
با اینکه مدتها جدا ازشون زندگی کردم به خاطر تحصیل چند ساله شمالم و اونا تهران و کم میبینمشون ولی حسمو کم نکرده.
شرایط مالی هم ندارم برای هزینه های روانپزشکی
از موقع تهدید جنگ و کرونا و زلزله اخیر من هرروز دارم این حالو تجربه میکنم

0

سلام به شما. ترس از دست دادن معمولا مساله ای ریشه دار است که نیازمند درمان تحلیلی یا طرحواره خواهد بود. اما به نظر می رسد بطور کلی نیز سطح اضطراب بالایی داشته باشید که این مساله نیز نیازمند مداخلات درمانی است و با درمان اضطراب، ترس از دست دادن نیز در شما تعدیل خواهد شد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

سلام بر شما ترس از دست دادن در این حد شدید باید مورد بررسی قرار گیرد اما بنظر در شما هم اضطراب باعث تشدید این ترس شده لازم است برای درمانتان اقدام کنید هزینه های روانپزشکی در حد دارو درمانی همراه با رواندرمانی دوره ای خیلی زیاد نیست و به این شکل برای اغلب افراد قابل انجام است

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
0

با سلام به نظر دارای اضطراب زیادی هستید که نیاز به ارزیابی بیشتری دارد، و با دارو و روان درمانی بهبود خواهید یافت و جهت کاهش هزینه می توانید به مراکز دانشگاهی مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام شما دارای طرحواره های ناسازگاری هستید که منشا آن مربوط به گذشته شماست. به یک روان شناس طرحواره درمانگر مراجعه کنید تا طرحواره های شما شناسایی و مورد تحلیل قرار گیرند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام و وقت بخیر. در جلسات درمانی برای غلبه بر این افکار از دو طریق اقدام میکنند. 1.از طریق به چالش کشیدن محتوای افکار پیش بینی کننده و نگران کننده 2.از طریق دستکاری فرآیند فکر کردن که به درمانهای فراشناختی معروف است. مثلا در مورد دوم : باید در جلسات درمانی یاد بگیرید که افکار شما فقط افکار شماست و هیچ قدرت و معنای بیرونی ندارد!!! به مثال زیر دقت بفرمایید : ذهن ما کارکردهای زیادی داره مثل؛ قضاوت، ارزیابی، استدلال، حل مساله، تفکر، تفکیک و . ویژگی تمام این فعالیتها فکر کردن است! روزانه هزاران فکر به ذهن انسان می آید که در حالتهای نگرانی و افسردگی این تعداد افزایش هم پیدا میکنه. یعنی محتوای افکار چندان مهم نیست این فرآیند فکر کردن است که آن را بیمارگون میسازد!!! حالا فرض کنید ذهن شما یک مامور چک کردن پاسپورت فرودگاهه و افکار شما هم مسافران این فرودگاه هستند. اگر مامور گیت فرودگاه (یا همان ذهن شما) بیش از حد وسواس برای تطبیق مشخصات مسافران باشه. تمام موارد را بخواهد چک کنه. هم مسافران عصبی خواهند شد و هم اینکه قطعا تعداد زیادی از مسافران از پرواز جا خواهند ماند. گاهی ذهن ما نقش آن مامور وسواسی و نگران را بازی میکنند. پس ما باید مامور فرودگاه را عوض کنیم یا به ذهن یاد بدهیم که فقط افکاری را چک کند که واقعا میتونه مهم یا مشکوک باشند!!!

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

باسلام با توجه به شدت بالای اضطراب به روانشناس مراجعه کنید

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

باسلام اضطراب بالایی راتجربه می کنید.وحتما لازم است برای درمان، به روانپزشک مراجعه کنید. برای کاهش هزینه ها از مراکز دانشگاهی مثل انستیتو روانپزشکی تهران یا سایرمراکز دانشگاهی استفاده کنید. با درمان بسیار ارام وبهترخواهید شد.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با سلام خدمت شما با توجه به شدت نگرانی و اضطرابی که دارید و اختلالی که در عملکردهایتان برای شما ایجاد کرده، حتما نیاز به درمان و پیگیری منظم می باشد. می توانید به مراکز دانشگاهی مراجعه نمایید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد