پسرم همیشه برای رفتن به دستشویی دست دست میکند چه راهکاری توصیه میکنید؟ سلام دست دیر به دستشویی رفتن برای ادرار با مشکل نفخ و گوارشی متفاوت است بهترین را ه ازمایش ادرار و مدفوع و خون از ایشان است در صورت نبود هیچ مشکلی باید اموزش داده شوند.. پسر شما تظاهرات اضطرابش شدید دارد و نیاز به مشاوره و رفتار درمانی خانواده وجود دارد باید بررسی شود که ایا بیش فعالی دارد یا نه؟ضمنا در مورد رفتار با وی باید مشاوره روانپزشک کودکان انجام بشه نیاز به کشت ادرار،سونوگرافی سیستم ادراری و بررسی از نظر احتمال مثانه نوروژنیک وجود دارد ازمایشات کامل از نظر بیماری سلیاک و رفلاکس گوارشی و الرژی های غذایی ضروری هستند.

دست , دستشویی , پسرم

سلام . پسرم ۷ سالشه اما نیمه دومی از اول بچگیش همیشه برای رفتن به دستشویی دست دست میکنه طوری که متوجه میشم که کمی شلوارش رو خیس کرده و با دعوا راهی سرویس بهداشتی میکنم معمولا هم که دستشویی میره انگار بیرون روی شدید داره سر و صدای زیاد! نمیدونم باید چه کنم و پیش چه پزشکی ببرم برای این مشکلم که بتونه راحت هم غذاش روبخوره هم سرویس بهداشتی بره لطفا بگین چه کنم و پیش چه متخصصی ببرم و یا اصلا چیز مهمی نیست این موضوع ؟؟؟

2
0

پسرم همیشه برای رفتن به دستشویی دست دست میکند چه راهکاری توصیه میکنید؟ دست , دستشویی , پسرمسلام دست دیر به دستشویی رفتن برای ادرار با مشکل نفخ و گوارشی متفاوت است بهترین را ه ازمایش ادرار و مدفوع و خون از ایشان است در صورت نبود هیچ مشکلی باید اموزش داده شوند.

0

پسرم همیشه برای رفتن به دستشویی دست دست میکند چه راهکاری توصیه میکنید؟ دست , دستشویی , پسرمپسر شما تظاهرات اضطرابش شدید دارد و نیاز به مشاوره و رفتار درمانی خانواده وجود دارد باید بررسی شود که ایا بیش فعالی دارد یا نه؟ضمنا در مورد رفتار با وی باید مشاوره روانپزشک کودکان انجام بشه نیاز به کشت ادرار،سونوگرافی سیستم ادراری و بررسی از نظر احتمال مثانه نوروژنیک وجود دارد ازمایشات کامل از نظر بیماری سلیاک و رفلاکس گوارشی و الرژی های غذایی ضروری هستند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تردید و تأخیر در رفتن به دستشویی در کودکان می‌تواند ناشی از دلایل مختلف باشد. در مواردی کودکان از ترس از دستشویی یا به دلایل رفتاری مانند ناتوانی در مدیریت زمان یا فشار‌های روانشناختی، از رفتن به دستشویی خودداری می‌کنند. برخی از موارد ممکن است به دلیل مشکلات پزشکی مانند عفونت‌های ادراری، یبوست یا دیابت نیز باشند. مهم است که ابتدا با یک پزشک عمومی مشورت کنید تا دلیل دقیق تأخیر در دستشویی را تشخیص دهد. پزشک ممکن است توصیه کند که به متخصص اطفال، متخصص کلیه و مجاری ادرار، یا روانشناس کودک مراجعه کنید. درمان می‌تواند شامل راهکارهای رفتاری، تغییر در الگوهای غذایی، و گاهی اوقات دارو باشد. همچنین اطمینان از اینکه کودک در فضایی راحت و بدون استرس برای رفتن به دستشویی قرار دارد، اهمیت دارد.