سوالی در ارتباط با خانواده ی شوهر ( قسمت دوم)؟ سلام ایشان نباید در امورات شخصی شما دخالت کنند ممکن نیت خاصی نداشته باشند همینطور شرطی باشند یا ناشی از همون خصوصیت باشد یا سنتی باشندبنا به گفته شما در هر صورت کنتر ل کنند گی قابل قبول نیست شما با شوهرتان حل مساله کنید مثلا یکی راهها این باشد شما ارتباطاتتان کمتر کنید با ایشان شما هم نباید زیاد سخت بگیرید سعی کنید خطاهای شناختی خودتان شناسایی کنید ازجمله قضاوت شتابزده بنظر میرسد شما روی ایشان حساس شده ایددر زمان مناسب و مکان مناسب در صورت بروز چنین رفتارهایی با قاطعیت بدو ن خشم و پرخاشگری بگویید این مسائل جزی امورات شخصی ماست ما خودمون تصمیم می گیریم با شوهرتان هماهنگ باشید ایشان هم نباید اجازه دهد وضعف نشان دهد ایشان وارد حریم زندگی اش شوند باید رفتار ایشان مدیریت کنید. با سلام و وقت بخیر. لطفا کمی با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید. عرض کردم حتی اگر قضاوتهای شما مبتنی بر شواهد بیرونی باشد (یعنی به نوعی درست باشد) وقتی فراوانی آن زیاد شود شما چیزی جز کلافگی به دست نخواهید آورد! باید بپذیرید که کنترل ایشان و رفتارهای ایشان دست شما نیست. شما فقط میتوانید روشهای کنارآمدن را بیاموزید. یا ارتباطات خود را محدودتر کنید. یا سعی کنید به جای تمرکز بر جنبه های منفی؛ جنبه های مثبت را نیز در نظر بگیرید. و از همه مهمتر بر بخشهای دیگر زندگی تمرکز کنید. اینها مواردی است که در کنترل شماست.. با سلام هر یک از افراد ویژگی های خاصی دارند که ممکن است در تعامل با دیگران، مورد آزار و اذیت دیگران شوند. برای مواجهه و مدیریت این رفتارها در حالت ناخوشایندی ، ما می توانیم 1- با گفتار و رفتاری عاقلانه رفتارهای ناخوشایند دیگران را مدیریت کنیم. 2- در غیر اینصورت محدودیت ارتباطی با آنها را بدون توهین به آنها مدیریت کنیم. 3- تمرکز و توجه خودمان را به آن رفتارها کم کنیم و کلی پاسخ دهیم. 4- با زبان بدنمان به طرف مقابل بفهمانیم که از این سئوالات و رفتارها حالت خوبی پیدا نمی کنیم. سلام به شما. دقت کنید که شما با همسرتان ازدواج کرده اید. نه با خانواده او! بنابراین نباید اجازه دهید خصوصیات مثبت یا منفی آنها تا این حد در زندگی شما مداخله داشته باشد که ترجیح دهید زندگی متاهلی تان را خاتمه دهید. از طرفی همسر شما مسئول حل کردن مشکلات شما با خانواده اش نیست و از این روش نه تنها نتیجه ای به دست نخواهید آورد، که به رابطه شما و همسرتان نیز آسیب وارد خواهد شد. بهترین کاری که می توانید بکنید این است که رابطه تان را با خانواده همسرتان محدود نمایید و روی رابطه خود با همسرتان متمرکز شوید و اجازه ندهید چیزی خارج از رابطه شما دو نفر تاثیر منفی بر رابطه تان بگذارد. بپذیرید که این خصوصیات در پدر ایشان نافذ و پایدار است و حتی با تلاش همسرتان و یا شما قابل تغییر عمده نیست..

دادید , پاسخی

سلام و عرض ادب و تشکر بابت پاسخی که به سوال بنده دادید. خواستم بگم من کسی و قضاوت نکردم و خصیصه ی خساست ایشون چیزیه که بچه های خودشونم میدونن. و انتظار مالی هم خدای نکرده ندارم ازشون و خدارو شکر جفتمون شاغلیم و نیاز مالی نداریم. آقای دکتر فرمودند خساست ایشون چه ربطی به شما داره؟ من مشکلم صرفا خساست نیست، یه پکیج آزاردهنده ای از خساست و خاله زنگی. مثلا من وقتی میرم خونشون صرفا پدرشوهر ازم سوالای مالی میکنن. چقد درمیاری؟ بیمه چقد دادی؟ فلان بانک داره وام میده نمیگیری؟ تیشرتتون قشنگه جدیده چند؟ .

4
0

سوالی در ارتباط با خانواده ی شوهر ( قسمت دوم)؟ دادید , پاسخیسلام ایشان نباید در امورات شخصی شما دخالت کنند ممکن نیت خاصی نداشته باشند همینطور شرطی باشند یا ناشی از همون خصوصیت باشد یا سنتی باشندبنا به گفته شما در هر صورت کنتر ل کنند گی قابل قبول نیست شما با شوهرتان حل مساله کنید مثلا یکی راهها این باشد شما ارتباطاتتان کمتر کنید با ایشان شما هم نباید زیاد سخت بگیرید سعی کنید خطاهای شناختی خودتان شناسایی کنید ازجمله قضاوت شتابزده بنظر میرسد شما روی ایشان حساس شده ایددر زمان مناسب و مکان مناسب در صورت بروز چنین رفتارهایی با قاطعیت بدو ن خشم و پرخاشگری بگویید این مسائل جزی امورات شخصی ماست ما خودمون تصمیم می گیریم با شوهرتان هماهنگ باشید ایشان هم نباید اجازه دهد وضعف نشان دهد ایشان وارد حریم زندگی اش شوند باید رفتار ایشان مدیریت کنید

0

سوالی در ارتباط با خانواده ی شوهر ( قسمت دوم)؟ دادید , پاسخیبا سلام و وقت بخیر. لطفا کمی با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید. عرض کردم حتی اگر قضاوتهای شما مبتنی بر شواهد بیرونی باشد (یعنی به نوعی درست باشد) وقتی فراوانی آن زیاد شود شما چیزی جز کلافگی به دست نخواهید آورد! باید بپذیرید که کنترل ایشان و رفتارهای ایشان دست شما نیست. شما فقط میتوانید روشهای کنارآمدن را بیاموزید. یا ارتباطات خود را محدودتر کنید. یا سعی کنید به جای تمرکز بر جنبه های منفی؛ جنبه های مثبت را نیز در نظر بگیرید. و از همه مهمتر بر بخشهای دیگر زندگی تمرکز کنید. اینها مواردی است که در کنترل شماست.

0

سوالی در ارتباط با خانواده ی شوهر ( قسمت دوم)؟ دادید , پاسخیبا سلام هر یک از افراد ویژگی های خاصی دارند که ممکن است در تعامل با دیگران، مورد آزار و اذیت دیگران شوند. برای مواجهه و مدیریت این رفتارها در حالت ناخوشایندی ، ما می توانیم 1- با گفتار و رفتاری عاقلانه رفتارهای ناخوشایند دیگران را مدیریت کنیم. 2- در غیر اینصورت محدودیت ارتباطی با آنها را بدون توهین به آنها مدیریت کنیم. 3- تمرکز و توجه خودمان را به آن رفتارها کم کنیم و کلی پاسخ دهیم. 4- با زبان بدنمان به طرف مقابل بفهمانیم که از این سئوالات و رفتارها حالت خوبی پیدا نمی کنیم

0

سوالی در ارتباط با خانواده ی شوهر ( قسمت دوم)؟ دادید , پاسخیسلام به شما. دقت کنید که شما با همسرتان ازدواج کرده اید. نه با خانواده او! بنابراین نباید اجازه دهید خصوصیات مثبت یا منفی آنها تا این حد در زندگی شما مداخله داشته باشد که ترجیح دهید زندگی متاهلی تان را خاتمه دهید. از طرفی همسر شما مسئول حل کردن مشکلات شما با خانواده اش نیست و از این روش نه تنها نتیجه ای به دست نخواهید آورد، که به رابطه شما و همسرتان نیز آسیب وارد خواهد شد. بهترین کاری که می توانید بکنید این است که رابطه تان را با خانواده همسرتان محدود نمایید و روی رابطه خود با همسرتان متمرکز شوید و اجازه ندهید چیزی خارج از رابطه شما دو نفر تاثیر منفی بر رابطه تان بگذارد. بپذیرید که این خصوصیات در پدر ایشان نافذ و پایدار است و حتی با تلاش همسرتان و یا شما قابل تغییر عمده نیست.