عصبی بودن - وقت بخیرشوهرم زود عصبی میشه و موقع عصبانیت نمیتونه؟

سلام وقت بخیر
شوهرم زود عصبی میشه و موقع عصبانیت نمیتونه خودشو کنترل کنه و هر حرفی میزنه و اینکه خیلی بیش از اندازه غیرتی هست من باید چجور رفتاری باهاش داشته باشم؟چیکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید و اینکه بگید باید بره پیش مشاور یا دکتر روانشناس

0

با سلام پرخاشگری یک علامت است که علل متفاوتی می تواند داشته باشد مانند اضطراب و افسردگی و یا اختلال کنترل تکانه و دیگر موارد که نیاز به بررسی و درمان مناسب می باشد. به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

باسلام عصبی بودن ایشان بایدازنظر روانپزشکی ارزیابی شود وبراساس علت درمان انجام شود. موقع عصبانیت ایشان، شما ازصحبتها یارفتارهایی که باعث تشدید عصبانیت می شود خودداری کنید، تا اسیب کمتری به شمایارابطه تان واردشود، بعداز ان، درهنگام ارامش نگرانی ها یاصحبتهای خود رامطرح کنید. واز او بخواهید تابرای کمترشدن عصبانیت وبهترشدن رابطه به متخصص اعصاب وروان،که همان روانپزشک است مراجعه کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

سلام، شما و همسرتان میتوانید ابتدا تحت مشاوره روانشناسی قرار بگیرید تا تحت بررسی و تشخیص موقعیتهایی که باعث برانگیختن خشم همسر، آموزش تکنیک کنترل خشم و نحوۀ برخورد صحیح شما در این مواقع قرار بگیرید، و با تشخیص روانشناس در صورت نیاز به درمان دارویی به روانپزشک مراجعه نمایید. البته لازم است که شما در مواقعی که ایشان حالتی پرخاشگر و عصبانی دارند، ضمن حفظ آرامش و صبر، از بیان خواسته ها و هرگونه درگیری پرهیز کنید، موفق باشید

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
0

با سلام و احترام دو تا بخش دارد مشکا در روابط بخشی که مربوط به شماست و بخشی که مربوط به همسرتان است. بخش مربوط به همسرتان قطعا سخت است چون باید قانع شود که نیاز به روانشناس دارد و بتواند کمک بگیرد و بخش دیگر مربوط به شخص شماست که چرا اینقدر ضعیف بودید که این شرایط را تحمل نمایید لازم است روی تقویت ایگو خود با درمانگر خود صحبت نمده تا با افزایش قدرت خودتان بتوانید تعادل را در رابطه برقرار نمایید. با ارزوی شادی

مهدی خلیلی

روانشناس بالینی ،هیپنوتراپیست
 مهدی خلیلی
0

سلام به شما. بهتر است بررسی تشخیصی در این خصوص توسط یک درمانگر که می تواند روانپزشک یا روانشناس بالینی باشد صورت گیرد و اقدامات درمانی مقتضی تجویز گردد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

سلام، قطعا نیاز به بررسی و درمان وجود دارد. به همراه ایشان به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه فرمایید.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
0

سلام بر شما نیاز مند بررسی و ارزیابی روانپزشکی هستند بنظر میرسد لازم است علل مختلف پرخاشگری در ایشان بررسی شود به روانپزشک مراجعه کنید.

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
0

باسلام جهت بررسی تشخیصی و درمانی به روانپزشک مراجعه کنند

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

با سلام خدمت شما ابتدا توسط روانپزشک، پزشک متخصص اعصاب و روان، ویزیت شوند. در صورت نیاز به درمان دارویی، تجویز خواهد شد. درمان های غیر دارویی. مشاوره و یا روان درمانی، نیز پس از بررسی قابل انجام است.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد