علت تکرار بعضی حرکات و کلمات چیست؟ دوست عزیز باسلام علایمی که ذکر میکنید به نظر افکار و اعمال وسواسی هستند افکاری که مزاحم، تکراری و آزاردهنده هستند باعث اضطراب میشوند و برای کاهش اضطراب معمولا از یک عمل که در شما به زبان اوردن کلمات است استفاده میشود تا اضطراب کاهش یابد. حرکاتی که میفرمایید باید بررسی شوند. درمان افکار و اعمال وسواسی مقابله و پرهیز از انجام انهاست که معمولا اصول درمانی خود را دارند. درمان رفتاردرمانی شناختی و دارویی در کنار هم درمان اساسی هستند.که نیاز به یک دوره درمان ترکیبی دارد که توصیه ی من مراجعه به روانپزشک است.. سلام، همان طور که همکارم گفتن علائم اختلال وسواس میباشد، که با تکرار رفتار یا کلمات اضطراب شما کاهش پیدا میکند. بله نگران نباشید ، درمان دارد. می تونید از روانشناس شناختی رفتاری کمک بگیرید.. با سلام مواردی که ذکر نمودید نشانگر اعمال وسواسی شما می باشد که درمان نیز با رفتاردرمانی و دارودرمانی می باشد. به روانپزشک مراجعه نمایید.. سلام به شما. این موارد که اشاره نمودید ماهیت وسواسی دارد. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد..

کلمات , نباشد

سلام وخسته نباشد
من یه مشکل بزرگ که دارم اینه که بعضی حرکات رابایدحتماانجام بدم یابعضی چیزا رومکرر زیر لب زمزمه میکنم وفکرمیکنم اگر این کارها رانکنم و این کلمات یا جملات را مکرر زیر لب زمزمه نکنم اتفاق بدی میفته یااحساس گناه میکنم دلیلش چیه؟آیا راه حلی وجود داره که ازاین رفتارام دست بردارم؟

4
0

علت تکرار بعضی حرکات و کلمات چیست؟ کلمات , نباشددوست عزیز باسلام علایمی که ذکر میکنید به نظر افکار و اعمال وسواسی هستند افکاری که مزاحم، تکراری و آزاردهنده هستند باعث اضطراب میشوند و برای کاهش اضطراب معمولا از یک عمل که در شما به زبان اوردن کلمات است استفاده میشود تا اضطراب کاهش یابد. حرکاتی که میفرمایید باید بررسی شوند. درمان افکار و اعمال وسواسی مقابله و پرهیز از انجام انهاست که معمولا اصول درمانی خود را دارند. درمان رفتاردرمانی شناختی و دارویی در کنار هم درمان اساسی هستند.که نیاز به یک دوره درمان ترکیبی دارد که توصیه ی من مراجعه به روانپزشک است.

0

علت تکرار بعضی حرکات و کلمات چیست؟ کلمات , نباشدسلام، همان طور که همکارم گفتن علائم اختلال وسواس میباشد، که با تکرار رفتار یا کلمات اضطراب شما کاهش پیدا میکند. بله نگران نباشید ، درمان دارد. می تونید از روانشناس شناختی رفتاری کمک بگیرید.

0

علت تکرار بعضی حرکات و کلمات چیست؟ کلمات , نباشدبا سلام مواردی که ذکر نمودید نشانگر اعمال وسواسی شما می باشد که درمان نیز با رفتاردرمانی و دارودرمانی می باشد. به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

علت تکرار بعضی حرکات و کلمات چیست؟ کلمات , نباشدسلام به شما. این موارد که اشاره نمودید ماهیت وسواسی دارد. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد.