آیا جابجا شنیدن کلمات نشانه ی کاهش شنوایی است؟ با سلام.هم باید معاینه گوش انجام شود هم نوار گوش.تا علت مشکل شنوایی شما مشخص شود.به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه بفرمایید.. سلام علامتی که میفرمایید « جملات شبیه به هم را جابجا میشنوید » نشان دهنده « افت شنوایی حسی عصبی فرکانس های بالا » یا به اصطلاح sloping hearing loss است. فرکانس گفتار انسان بین ۲-۴ هزار هرتز است و هرگونه اسیب سلول های شنوایی در این رنج ابتدا باعث اختلال در « تفکیک » جملات و سپس در مراحل بعدی باعث عدم توانایی « شناختن » کلمات میشود. گفتار انسان بین ۵۰-۶۰ db است و اینکه شما تفکیک جملات دچار مشکل شده اید حداقل 60% توانایی شنوایی را در فرکانس های گفتاری ۲-۴ هزار هرتز از دست داده اید و از نظر طبقه بندی افت شنوایی حسی عصبی متوسط moderate دارید . سن افت شنوایی « پیرگوشی » از ۵۰ سالگی است و شروع افت شنوایی در این سن باید بررسی کامل شود . -نکته بسیار مهم که ذکر نکردید سن شروع علایم شما ، سرعت پیشروی ، علایم همراه ( وزوز گوش، عدم توانایی در افتراق جهت صدا و زنگ ، عدم توانایی در درک موسیقی ) شغل و میزان فعالیت جمعی و اجتماعی و تاثیر افت شنوایی در این امور ، سابقه بیماری و داروهای در حال مصرف یا قبلا مصرف کرده باشید، سابقه افت شنوایی بد تولد و یا سابقه افت شنوایی مشابه در خانواده می باشد. اگر شما تکلم طبیعی دارید نشان میدهد که در سن زیر دو سالگی شنوایی طبیعی یا نزدیک به طبیعی داشتید ( زیرا تکلم با شنوایی تکامل پیدا میکند ) و این افت شنوایی اخیر است . جهت تشخیص علت نیاز به معاینه و انجام تست شنوایی سنجی در کنار بررسی های لازم ( بررسی شجره خانوادگی و. بررسی سایر اعضای بدن مخصوصا سیستم کلیوی ، چشم و قلب ) و تست های خونی است . درمان بر اساس تشخیص متفاوت است ..

کلمات , شنیدن , شنوایی , جابجا

باسلام وعرض ادب.ببخشید خانم دکتر من تمام جملاتی که شبیه هم هستند را جابه جا متوجه میشم.شنوایی هم خیلی ضعیفه.

2
0

آیا جابجا شنیدن کلمات نشانه ی کاهش شنوایی است؟ کلمات , شنیدن , شنوایی , جابجابا سلام.هم باید معاینه گوش انجام شود هم نوار گوش.تا علت مشکل شنوایی شما مشخص شود.به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه بفرمایید.

0

آیا جابجا شنیدن کلمات نشانه ی کاهش شنوایی است؟ کلمات , شنیدن , شنوایی , جابجاسلام علامتی که میفرمایید « جملات شبیه به هم را جابجا میشنوید » نشان دهنده « افت شنوایی حسی عصبی فرکانس های بالا » یا به اصطلاح sloping hearing loss است. فرکانس گفتار انسان بین ۲-۴ هزار هرتز است و هرگونه اسیب سلول های شنوایی در این رنج ابتدا باعث اختلال در « تفکیک » جملات و سپس در مراحل بعدی باعث عدم توانایی « شناختن » کلمات میشود. گفتار انسان بین ۵۰-۶۰ db است و اینکه شما تفکیک جملات دچار مشکل شده اید حداقل 60% توانایی شنوایی را در فرکانس های گفتاری ۲-۴ هزار هرتز از دست داده اید و از نظر طبقه بندی افت شنوایی حسی عصبی متوسط moderate دارید . سن افت شنوایی « پیرگوشی » از ۵۰ سالگی است و شروع افت شنوایی در این سن باید بررسی کامل شود . -نکته بسیار مهم که ذکر نکردید سن شروع علایم شما ، سرعت پیشروی ، علایم همراه ( وزوز گوش، عدم توانایی در افتراق جهت صدا و زنگ ، عدم توانایی در درک موسیقی ) شغل و میزان فعالیت جمعی و اجتماعی و تاثیر افت شنوایی در این امور ، سابقه بیماری و داروهای در حال مصرف یا قبلا مصرف کرده باشید، سابقه افت شنوایی بد تولد و یا سابقه افت شنوایی مشابه در خانواده می باشد. اگر شما تکلم طبیعی دارید نشان میدهد که در سن زیر دو سالگی شنوایی طبیعی یا نزدیک به طبیعی داشتید ( زیرا تکلم با شنوایی تکامل پیدا میکند ) و این افت شنوایی اخیر است . جهت تشخیص علت نیاز به معاینه و انجام تست شنوایی سنجی در کنار بررسی های لازم ( بررسی شجره خانوادگی و. بررسی سایر اعضای بدن مخصوصا سیستم کلیوی ، چشم و قلب ) و تست های خونی است . درمان بر اساس تشخیص متفاوت است .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

جابجا شنیدن کلمات ممکن است نشانه ای از مشکلات شنوایی و کاهش شنوایی باشد. این ممکن است به علت اختلالات در سیستم شنوایی، مشکلات در گوش‌ها یا مشکلات مربوط به مغز و فرایندهای شناختی باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود که یک متخصص ارتوپدی شنوایی یا اطلاعات بیشتر به متخصص مشاوره کنید. از آزمون‌های شنوایی و تصویربرداری مغزی ممکن است برای تشخیص کمک گرفته شود.