دست , زیادی , بهداشت , زردی

علت زردی کف پا و دست چیست؟

سلام ؛ من مدتی نسبت زیادی هست ، دچار زردی شدم ، وعمده ی این زردی در ناحیه کف و انگشتان دست و پا هست ، البته خودم اصلا متوجه نشده بودم و به گفته اطرافیان متوجه این موضوع شدم ، و اینکه من در گذشته ۹۶ کیلو بودم و یکی دوسال گذشته خصوصا اخیرا رژیم غذایی نامناسب و شدید و یا باید به عبارتی بگم سوتغذیه داشتم ؛ چه علتی میتونه داشته باشه ؟ و آیا لازمه توی این شرایط کرونا مراجعه حضوری به پزشک داشته باشم؟

-1

ناراحتی کبد، کم خونی و مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی میتونه علت زردی کف دست ها باشد. حتما به متخصص داخلی مراجعه کنید. در عتمایل میتوانید به صورت غیر حضوری از طریق سایت نوبت مکالمه ویزیت شوید.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
-2

زردی کبدی با زرد شدن سفیدی چشم همراه است با این حال برای احتیاط بیاید ببینیمتون.

دکتر مهران موحد محمدی

فوق تخصص گوارش و کبد ، اندوسکوپی و کو...متخصص کودکان (اطفال) ، بورد فوق تخصصی
دکتر مهران موحد محمدی
1

سلام.زردی نیاز به معاینه و انجام آزمایش داره.حتما به متخصص داخلی مراجعه کنید

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

سلام نیاز به مراجعه و معاینه از نزدیک است به متخصص داخلی مراجعه کنید

دکتر نرگس سادات فرقانی

پزشک عمومیپوست مو زیبایی
دکتر نرگس سادات فرقانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

زردی پوست می تواند نشانه ای از مشکلات کبدی باشد، از جمله هپاتیت یا سرطان کبد. این می تواند ناشی از افزایش بیلیروبین، یک ماده که کبد تولید می کند باشد. برخی از دیگر علت های احتمالی شامل کم خونی همولیتیک، گالستون، یا عفونت می باشد. با توجه به وزن شدیدی که شما اخیرا از دست داده اید، این می تواند نیز نشانگر یک علت جدی باشد. بنابراین، استفاده از تلفن یا ویدئو کنفرانس برای مشاوره با یک پزشک در این زمان توصیه می شود.

زردی کف پا و دست می‌تواند نشانه‌ای از مسائل پزشکی مختلف باشد. یکی از علل شایع زردی پوست، افزایش بیلی‌روبین در خون است که می‌تواند به دلیل مشکلات کبدی مانند هپاتیت یا انسداد مجاری صفراوی باشد. با این حال، زردی محدود به کف پا و دست می‌تواند ناشی از مصرف بیش از حد غذاهای سرشار از بتاکاروتن، مانند هویج و کدو، باشد که به عنوان کاروتنمی شناخته می‌شود و بی‌ضرر است. سوءتغذیه و رژیم‌های غذایی شدید همچنین می‌تواند موجب تغییر رنگ پوست شود. بازگشت به یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی اهمیت دارد. با توجه به شرایط کرونا، اگر زردی با علائم دیگری مانند خستگی، تب، یا کاهش وزن ناگهانی همراه است، یا زردی به مرور زمان بدتر می‌شود، مراجعه به پزشک ضروری است. پزشک ممکن است آزمایش‌های خونی و تصویربرداری را برای ارزیابی عملکرد کبد توصیه کند.