نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ دختر عزیزم این مسئله غیر طبیعی محسوب نشده و ارتباطی به ورزش نیز ندارد. ضمنا ترمیم ناحیه ی تناسلی در سن شما به هیچوجه توصیه نمی گردد!. با سلام. طبیعی است عزیزم. نگران نباشید. سلام این موضوع ارتباطی با ورزش شما ندارد. سلام این مسئله ارتباطی به ورزش ندارد. با سلام و احترام عدم تقارن لابیا ربطی به ورزش شما ندارد ولی برای عمل کردن بهتر است بزرگ تر بشوید. سلام عزیزم ارتباطی با ورزش ندارد.

لابیا , نامتقارن , سالمه

سلام وقت بخیر من ۱۴ سالمه لابیا سمت راستم بسیار بزرگتر از لابیا سمت چپ است لابیای سمت راست اندازه یک بند انگشت بزرگتر از لابیا سمت چپ است ورزشکار هستم و بعضی ها میگن به همین دلیله که لابیا ها نامتقارن شدن و نمیتونم عمل لابیا پلاستی انجام بدم

6
0

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهدختر عزیزم این مسئله غیر طبیعی محسوب نشده و ارتباطی به ورزش نیز ندارد. ضمنا ترمیم ناحیه ی تناسلی در سن شما به هیچوجه توصیه نمی گردد!

0

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهبا سلام. طبیعی است عزیزم. نگران نباشید

-1

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهسلام این موضوع ارتباطی با ورزش شما ندارد

0

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهسلام این مسئله ارتباطی به ورزش ندارد

0

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهبا سلام و احترام عدم تقارن لابیا ربطی به ورزش شما ندارد ولی برای عمل کردن بهتر است بزرگ تر بشوید

-1

نامتقارن بودن لابیا ها خطرناک است؟ لابیا , نامتقارن , سالمهسلام عزیزم ارتباطی با ورزش ندارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نامتقارن بودن لابیاها در بیشتر موارد یک حالت کاملاً طبیعی است و به خودی خود نشانه‌ی وجود بیماری یا خطر خاصی نیست. اندازه و شکل لابیاها بسیار متنوع است و می‌‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. تفاوت اندازه‌ی لابیاها به ندرت با فعالیت‌های بدنی مانند ورزش ارتباط دارد، و بیشتر به عوامل ژنتیکی مربوط می‌شود. اما، اگر این تفاوت اندازه باعث ایجاد ناراحتی، درد یا مشکلاتی در انجام فعالیت‌های روزمره یا ورزشی شود، می‌توانید با متخصص زنان مشورت کنید. در مواردی که ناراحتی زیاد است، جراحی لابیاپلاستی می‌تواند به عنوان یک گزینه درمانی در نظر گرفته شود. با این حال، تا سنین بلوغ کامل و استقرار تغییرات هورمونی، معمولا پزشکان توصیه به انتظار می‌کنند و سپس در صورت لزوم اقدام به جراحی خواهند کرد.