شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ با سلام وابستگی به خانواده اولیه پس از ازدواج موضوعی است که در فرهنگ ما ریشه دارد و معمولا به میزان رشد بلوغ عاطفی طرفین بستگی دارد . اگر همسر شما به مادر خود وابستگی دارد و مسائل زندگی شخصی تان را با او در میان می گذارد ، صحبت نکردن ، سرزنش و سکوت تنها فاصله عاطفی بین شما را بیشتر می کند . توصیه می کنم همسرتان را متهم و سرزنش به وابستگی نکنید و سعی کنید با احترام و مهربانی او را متوجه این مساله کنید که این رفتار باعث فاصله عاطفی بین شما شده است و پیامد رفتارش را به او گوشزد کنید و سعی کنید که او را متقاعد کنید که از یک متخصص برای رفع این مساله کمک بگیرید. رفع وابستگی موضوعی است که نیازمند خدمات تخصصی روانشناختی است ، توصیه می کنم برای حل این مساله از مشاور خانواده به صورت حضوری استفاده کنید.. با سلام موضوع وابستگی از دید سیستمی به دو عامل کلیدی بستگی تام دارد: 1. سلسله مراتب نفوذ بین اعضای خانواده و 2. تقدم دلبستگی. در مورد اول، منظور این است که چه کسی در بین اعضای خانواده تاثیر بیشتری روی عضو خاصی از خانواده دارد که در این مورد به گفته تماس گیرنده محترم، به نظر می رسد که نفوذ مادر روی فرزند پسرش بسیار زیاد است. و دومی، بر می گردد به این که فرزند خانواده تا چه اندازه به مادرش ارادت ویژه دارد. این دو عامل در هم تنیده و همبافته اند. به طوری که ارادت فرزند به مادرش بستگی تام به میزان نفوذ عاطفی مادر در فرزندش دارد. وجود گره های عاطفی حل نشده بین مادر و فرزند و متقابلا بین فرزند و مادر شوهرتان می تواند از نظر شما نوعی فاصله ایشان از شما تلقی کنید. با وجود چنین برداشتی توسط شما، بورز هرگونه واکنش پذیری هیجانی که درقالب اعتراض اشکار یا مقاومت شما برای فاصله انداختن بین شوهرتان و مادرش می تواند به فاصله افتان بیشتر بین شما و ایشان منجر شود. در چنین شراپطی ابراز علاقه متعدل، نشان دادن حمایت و اتکا شما به شوهرتان اولین اقدام موثر برای نزدیک کردن ایشان به خودتان است. اقدام مناسب دیگر مشورت با یک متخصص مشاوره خانواده با رویکرد سیستمی است. که مساله را با نگاهی جامع بررسی کند.. با سلام و وقت بخیر، با توجه به مواردی که بیان کرده اید مراجعه حضوری به اتفاق همسر جهت بررسی بیشتر و مشاوره و در صورت لزوم استفاده از جلسات خانواده درمانی پیشنهاد میگردد.. برای رفع مشکلات زناشویی توصیه میکنم به یک خانواده درمانگر مراجعه داشته باشید و اینکه خودتون رو در جنگ با مادر همسر نبرید چون ممکنه اوضاع رو بدتر کنه...کتاب ازدواج بدون شکست از ویلیام گلسر رو مطالعه کنید. از تحقیر و شکایت کردن بپرهیزید.. سلام به شما. بنظر می رسد این یک الگوی نافذ در همسر شماست که جای بررسی بیشنر دارد. اما کاری که شما می توانید بکنید این است که به ایشان حسی که از این رفتار پیدا می کنید را بیان نمایید تا متوجه پیامدهای رفتارش بشود. باسلام بهتر است با همسرتان جهت بررسی به مشاور مراجعه کنید.

مامانش,وابسته,شوهرم

باسلام و خسته نباشید. من شوهرم خیلی وابسته به مامانش است و اصلا نمی تونه بهش نه بگه و متوجه شدم که همه چیز را برای مامانش میگه حتی جزیی ترین چیزها. حتی وقتی چیزی بهش میگم و ازش قول می گیرم که به کسی نگه می فهمم که به مامانش گفته. از این بابت خیلی ناراحتم دیگه نمی تونم بهش اعتماد کنم و با او صحبت کنم می ترسم بره به مامانش بگه. می خواستم ببینم باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟

6
0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمبا سلام وابستگی به خانواده اولیه پس از ازدواج موضوعی است که در فرهنگ ما ریشه دارد و معمولا به میزان رشد بلوغ عاطفی طرفین بستگی دارد . اگر همسر شما به مادر خود وابستگی دارد و مسائل زندگی شخصی تان را با او در میان می گذارد ، صحبت نکردن ، سرزنش و سکوت تنها فاصله عاطفی بین شما را بیشتر می کند . توصیه می کنم همسرتان را متهم و سرزنش به وابستگی نکنید و سعی کنید با احترام و مهربانی او را متوجه این مساله کنید که این رفتار باعث فاصله عاطفی بین شما شده است و پیامد رفتارش را به او گوشزد کنید و سعی کنید که او را متقاعد کنید که از یک متخصص برای رفع این مساله کمک بگیرید. رفع وابستگی موضوعی است که نیازمند خدمات تخصصی روانشناختی است ، توصیه می کنم برای حل این مساله از مشاور خانواده به صورت حضوری استفاده کنید.

0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمبا سلام موضوع وابستگی از دید سیستمی به دو عامل کلیدی بستگی تام دارد: 1. سلسله مراتب نفوذ بین اعضای خانواده و 2. تقدم دلبستگی. در مورد اول، منظور این است که چه کسی در بین اعضای خانواده تاثیر بیشتری روی عضو خاصی از خانواده دارد که در این مورد به گفته تماس گیرنده محترم، به نظر می رسد که نفوذ مادر روی فرزند پسرش بسیار زیاد است. و دومی، بر می گردد به این که فرزند خانواده تا چه اندازه به مادرش ارادت ویژه دارد. این دو عامل در هم تنیده و همبافته اند. به طوری که ارادت فرزند به مادرش بستگی تام به میزان نفوذ عاطفی مادر در فرزندش دارد. وجود گره های عاطفی حل نشده بین مادر و فرزند و متقابلا بین فرزند و مادر شوهرتان می تواند از نظر شما نوعی فاصله ایشان از شما تلقی کنید. با وجود چنین برداشتی توسط شما، بورز هرگونه واکنش پذیری هیجانی که درقالب اعتراض اشکار یا مقاومت شما برای فاصله انداختن بین شوهرتان و مادرش می تواند به فاصله افتان بیشتر بین شما و ایشان منجر شود. در چنین شراپطی ابراز علاقه متعدل، نشان دادن حمایت و اتکا شما به شوهرتان اولین اقدام موثر برای نزدیک کردن ایشان به خودتان است. اقدام مناسب دیگر مشورت با یک متخصص مشاوره خانواده با رویکرد سیستمی است. که مساله را با نگاهی جامع بررسی کند.

0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمبا سلام و وقت بخیر، با توجه به مواردی که بیان کرده اید مراجعه حضوری به اتفاق همسر جهت بررسی بیشتر و مشاوره و در صورت لزوم استفاده از جلسات خانواده درمانی پیشنهاد میگردد.

0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمبرای رفع مشکلات زناشویی توصیه میکنم به یک خانواده درمانگر مراجعه داشته باشید و اینکه خودتون رو در جنگ با مادر همسر نبرید چون ممکنه اوضاع رو بدتر کنه...کتاب ازدواج بدون شکست از ویلیام گلسر رو مطالعه کنید. از تحقیر و شکایت کردن بپرهیزید.

0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمسلام به شما. بنظر می رسد این یک الگوی نافذ در همسر شماست که جای بررسی بیشنر دارد. اما کاری که شما می توانید بکنید این است که به ایشان حسی که از این رفتار پیدا می کنید را بیان نمایید تا متوجه پیامدهای رفتارش بشود

0

شوهرم خیلی وابسته به مامانش است باید چه کار کنم راه چاره ای هست؟ مامانش,وابسته,شوهرمباسلام بهتر است با همسرتان جهت بررسی به مشاور مراجعه کنید