آیا تشنج همان صرع است؟

سلام.من دختری ۲۱ساله هستم اولین بار در ۱۴سالگی تشنج کردم ولی چون پیش متخصص نرفتم ندونستیم چییه ودارویی نخوردم بعدش توی۱۶تشنج کردم به
متخصص مراجعه کردم گف باید ۲سال قرص بخوری ولی ۲سال شد ۴سال چون اخراش گف نوارمغزت خوب نیس ولی بعد۴سال کم کم کاربامازپین۲۰۰وکم کردتا قطع کرد ولی بعداز گذشت یک سال که قرصمو کامل قطع کرده بود دوباره تشنج کردم نوارمغزمم نرمال بود ولی گف باید ۲سال قرص بخورم .علتش چییه ایا من ژن صرعو دارم.نمیشه کاری کرد که این ژن خاموش بشه؟کسیکه ژن صرعو داره بایدتا اخرعمرقرص بخوره؟

0

تشتج در نوجوانان معمولا زمینه ژنتیک داره و 50 تا 60 درصد موارد سابقه تشنج در دیگر اعضای فامیل هست . تشنج ممکنه تا دهه 40 زندگی کمتر بشه و یا دیگه بروز نکنه و یا برعکس تا آخر عمر نیاز به درمان باشه .مهم این هست که از عواملی که باعث تحریک و بروز تشنج میشه دوری کنید و خواب مناسب داشته باشد . همواره تحت نظر متخصص مغز و اعصاب باشید .

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تشنج یکی از علائم صرع است اما مفهومی جدا از آن است. صرع یک اختلال نورونی است که می‌تواند به تشنج‌های مکرر منجر شود. علت صرع در برخی افراد به ژنتیک برمی‌گردد. اگرچه اختلالات ژنتیکی از جمله عوامل موثر در ابتلا به صرع هستند، اما این معنی را ندارد که همه افرادی که ژن صرع را دارند، قطعاً تشنج خواهند داشت. در برخی از موارد با مصرف داروهای مناسب و زیر نظر پزشک متخصص، می‌توان مدیریت صرع را بهبود بخشید و در برخی موارد حتی ژن‌های فعال مرتبط با صرع را کنترل کرد. اما توصیه معمولی برای افرادی که ژن صرع را دارند، مصرف دائمی داروها جهت کنترل حملات صرع است تا از بروز تشنج‌های خطرناک جلوگیری شود.