صرع درمان قطعی دارد؟ سلام داروهای جدید تر عوارض جانبی کمتر و قدرت کنترل بهتری دارند ولی نقشی در بهبود کامل ندارند، کنترل صرع با دارو تا زمانیکه اختلال الکتریکی مغز وجود دارد بایستی تداوم داشته باشد بعضی از انواع صرع که کانون مولد صرع قابل شناسایی و از نظر دسترسی جراحی قابل عمل هستند را میتوان عمل نمود ولی در اغلب موارد صرع با یک دارو یا دو دارو قابل کنترل است و نیاز به جراحی نیست. با سلام دارو از بین برنده اختلال نمی باشد بلکه با درمان دارویی اختلال کنترل میگردد.. سلام به شما. معمولا درمان صرع با استفاده از داروهای ضد تشنج انجام می شود و در مواردی که یک کانون مشخص قابل جراحی برای صرع وجود داشته باشد می تواند کاندید جراحی باشد. اما در صورتی که علی رغم حملات به خوبی کنترل نباشد و یا عوارض دارویی آزارنده ای وجود داشته باشد لازم است در خصوص داروهای مصرفی بازبینی صورت گیرد..

صرع , باسلامبنده , حدودسال

باسلام.بنده ۱۵ساله صرع دارم حدود۷سال فنوباربیتال مصرف میکردم الان ۸ساله کاربامازیپین مصرف میکنم.ولی دیگه حالت تشنج ندارم ویابه محض بوجود آمدن این حالت متوجه میشم.داروی بهتری هست ویاصرع درمان قطعی دارد؟البته اخیرا چندباری تشنج وخیم داشتم که ۵ساعتی بستری شدم.

3
0

صرع درمان قطعی دارد؟ صرع , باسلامبنده , حدودسالسلام داروهای جدید تر عوارض جانبی کمتر و قدرت کنترل بهتری دارند ولی نقشی در بهبود کامل ندارند، کنترل صرع با دارو تا زمانیکه اختلال الکتریکی مغز وجود دارد بایستی تداوم داشته باشد بعضی از انواع صرع که کانون مولد صرع قابل شناسایی و از نظر دسترسی جراحی قابل عمل هستند را میتوان عمل نمود ولی در اغلب موارد صرع با یک دارو یا دو دارو قابل کنترل است و نیاز به جراحی نیست

0

صرع درمان قطعی دارد؟ صرع , باسلامبنده , حدودسالبا سلام دارو از بین برنده اختلال نمی باشد بلکه با درمان دارویی اختلال کنترل میگردد.

0

صرع درمان قطعی دارد؟ صرع , باسلامبنده , حدودسالسلام به شما. معمولا درمان صرع با استفاده از داروهای ضد تشنج انجام می شود و در مواردی که یک کانون مشخص قابل جراحی برای صرع وجود داشته باشد می تواند کاندید جراحی باشد. اما در صورتی که علی رغم حملات به خوبی کنترل نباشد و یا عوارض دارویی آزارنده ای وجود داشته باشد لازم است در خصوص داروهای مصرفی بازبینی صورت گیرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

صرع یک بیماری مزمن است که به‌طور قطعی قابل درمان نیست؛ با این حال، با استفاده از داروهای ضد صرع مناسب و رعایت توصیه‌های پزشکی، می‌توان به کنترل تشنج‌ها و بهبود کیفیت زندگی کمک کرد. مشاوره با پزشک متخصص و پیگیری منظم توصیه می‌شود. در صورت داشتن تشنج‌های خطرناک یا زیاد، نیاز به مشاوره فوری با پزشک و تغییر در رژیم دارویی ممکن است. از این رو، حتماً از تغییر داروها یا شروع به‌کار داروهای جدید باید با پزشک متخصص مشورت شود. امیدوارم بهبودی کامل و پایدار برای حالت صحیح شما رقم بخورد.