علاج و درمان بیماری صرع چیست؟ سلام. افراد دچار معلولیت ذهنی ، با توحه به آسیب مغزی مستعد تشنج هستند، پس ایشون نمیتونه به عنوان سابقه خانوادگی مثبت تلقی بشه. اگر شخص دیگری در خانواده مبتلا به صرع باشه احتمال بروز صرع در افراد دیگه خانواده بیش از جامعه معمولی هست. بیماری صرع با درمان دارویی و بعضا جراحی قابل کنترل هست.. با سلام اولا بیماری صرع به هیچ وجه مثل بیماریهای عفونی واگیردار نمی باشد و از این نظر خیالتان راحت باشد و در بعضی مواقع نادر ممکن است زمینه ارثی در بیماران صرعی مطرح شود که در مورد برادر شما این مسئله صادق نیست و در ضمن در مورد درمان بیماریهای صرع لازم است بیمار برای مدت زمان خیلی طولانی تحت درمان توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب باشد بیماری صرع با دارو کنترل میشود.

صرع , علاج , بدو

سلام
برادر بنده از بدو تولد معلولیت ذهنی داشت و در کنار این بیماری صرع نیز داشت که متاسفانه در سن ۲۷ سالگی فوت کرد.
حال چند سوال
۱- آیا بیماری صرع حالت واگیر دار هستش ؟یعنی ممکنه در یک خانواده یک نفر به این بیماری مبتلا باشه و بعد از مدتی فردی دیگری در همان خانواده دچار آن بیماری شود؟
۲- درمان این بیماری چیه ؟ اصلا درمان داره یا فقط باید کنترل بشه؟

2
0

علاج و درمان بیماری صرع چیست؟ صرع , علاج , بدوسلام. افراد دچار معلولیت ذهنی ، با توحه به آسیب مغزی مستعد تشنج هستند، پس ایشون نمیتونه به عنوان سابقه خانوادگی مثبت تلقی بشه. اگر شخص دیگری در خانواده مبتلا به صرع باشه احتمال بروز صرع در افراد دیگه خانواده بیش از جامعه معمولی هست. بیماری صرع با درمان دارویی و بعضا جراحی قابل کنترل هست.

0

علاج و درمان بیماری صرع چیست؟ صرع , علاج , بدوبا سلام اولا بیماری صرع به هیچ وجه مثل بیماریهای عفونی واگیردار نمی باشد و از این نظر خیالتان راحت باشد و در بعضی مواقع نادر ممکن است زمینه ارثی در بیماران صرعی مطرح شود که در مورد برادر شما این مسئله صادق نیست و در ضمن در مورد درمان بیماریهای صرع لازم است بیمار برای مدت زمان خیلی طولانی تحت درمان توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب باشد بیماری صرع با دارو کنترل میشود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری صرع یک وضعیت نوروژنیک (مرتبط با سیستم عصبی) است که ممکن است به دلایل ژنتیک یا بیماری‌های دیگر شکل گیرد. به طور معمول، صرع پاسخگو به درمان‌های دارویی است که با همکاری پزشک متخصص می‌توان کنترل آن را بهبود داد. همچنین، بیماری صرع از طریق وراثت نیز به افراد دیگری انتقال پیدا کردن ممکن است، اما این امر نهایتاً به عوامل ژنتیکی و محیطی بستگی دارد. بنابراین، برای تشخیص دقیق و درمان مناسب این بیماری، حتماً به متخصصین مراجعه شود.