آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ با سلام و وقت بخیر. صرف برخی مشکلات کلامی به معنای اوتیسم نیست. تاخیر و اختلال کلامی شدید. استفاده اشتباه از ضمایر مثلا به جای به من آب بده : میگوید به علی اب بده. علاقه شدیدی به برخی اشیا دارد و ممکن است ساعتها با ان سرگرم شود مثل چرخیدن پنکه یا تکان دادن یک زنجیر. نسبت به تغییرات هر چند کوچک محیط حساس است؛ مثلا تغییر دکوراسیون منزل او را اشفته میکند. ارتباط چشمی ندارد و به احساسات پاسخ مناسب نمیدهد؛ مثلا زمان درد شکایتی نمیکند و به اغوش گرفته شدن واکنشی نشان نیمدهد. به نظر از خطرات نمیترسند. گاهی بی دلیل گریه و خنده و قشقرق به راه می اندازد. جملات دیگران را تکرار میکند و . تشخیص اختلال اوتیسم امری کاملا تخصصی است؛ نگران نباشید و برای تشخیص دقیق به همکاران روانپزشک فوق تخصص با گرایش کودک مراجعه بفرمایید.. با سلام با عنایت به شروع علایم به صورت ناگهانی و اخیرا احتمال اختلال اوتیسم چندان نیست! هرچند این اختلال یک طیف از علایم است و از خفیف تا شدید میباشد. لذا توصیه میکنم در شهر محل سکونت خود به یکی از همکاران روانپزشک که در حوزه کوزک فعالیت میکنند مراجعه نمایید.. . با سلام علایم اوتیسم: اختلال کیفی در تعاملهای اجتماعی با توجه به وجود دست کم 2 عنصر از عناصری که در پی میآیند: اختلال بارز در به کار بردن رفتارهای غیر کلامی متعدد مانند تماس چشمی، حالت چهره، وضع بدنی و حرکتها به منظور تنظیم تعاملهای اجتماعی. ناتوانی در ایجاد روابط با همسالان به تناسب سطح تحول. فقدان تمایل خودانگیخته به تقسیم کردن شادیها، رغبتها یا موفقیتهای خود با دیگران (برای مثال نشان ندادن، نیاوردن یا اشاره نکردن به اشیای مورد علاقه خود). فقدان تقابل هیجانی یا اجتماعی. اختلال ارتباطی که براساس وجود دست کم یکی از عناصر زیر برجسته میشود: تاخیر یا فقدان کامل تحول زبان گفتاری (بدون آنکه با کوشش برای جبران آن از طریق شیوههای دیگر مانند حرکت یا حالتهای چهره، همراه باشد). در افرادی که به قدر کافی از گفتار متناسب برخوردارند، اختلال بارز در آغاز یا حفظ جریان محاوره با دیگری. استفاده قالبی و تکراری از زبان یا وجود زبان غیرمعمولی. فقدان بازیهای تخیلی (وانمود کردن) متنوع و ارتجالی یا بازیهای تقلیدی اجتماعی متناسب با سطح تحول. محدود، تکراری یا قالبی بودن رفتارها، رغبتها و فعالیتها با توجه به وجود دست کم یک مورد از عناصر زیر نشان داده میشود: دلمشغولی متمرکز بر یک یا چند کانون رغبت یکنواخت و محدود که از نظر شدت یا جهت، نابهنجار است. چسبندگی ظاهرا انعطافناپذیر به عادتها اطوارگریهای حرکتی قالبی و تکراری (مانند به هم زدن یا پیچ دادن دستها یا انگشتان، یا حرکتهای پیچیده تمامی بدن). دلمشغولی دایم نسبت به برخی از اجزای اشیا.. . با سلام خدمت شما صرف مواردی که مطرح کردید تشخیص اختلال اوتیسم گذاشته نمیشود. علایم مختلف توسط همکاران محترم گفته شد. توصیه میکنم جهت ارزیابی بیشتر به روانپزشک کودک مراجعه بفرمایید.. سلام به شما. موردی که مطرح کردید نشان دهنده ابتلا به اوتیسم نیست و در صورتی که این موارد کماکان تداوم دارد بهتر است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه نمایید..

کودک , اوتیسم

**سلام . دختری دارم که تازه وارد ۳ سال شده . مهد کودک هم میرود نزدیک یک هفته است که در تکلم بعضی از کامات مثل (مادر دچار مشکل شده ).البته دختر من تک فرزند است . من فکر کردم که شاید در مهد کودک از چیزی ترسیده باشد . ولی بعضی از شرایطی را که امکان ابتلا به بیماری اوتیسم در کودکم را دیدم. خیلی فعال و بازی گوش و صحبت می کرد و زودتر از حد سن خود زبان باز کرد. هیچ وقت کلمات را کامل نگفت همش پس و پیش کلمات را ادا می کنه مثلا اگر کمی اذیت کنیم میگه مریم اذیت نکن سوال من این است که آیا**

7
0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسمبا سلام و وقت بخیر. صرف برخی مشکلات کلامی به معنای اوتیسم نیست. تاخیر و اختلال کلامی شدید. استفاده اشتباه از ضمایر مثلا به جای به من آب بده : میگوید به علی اب بده. علاقه شدیدی به برخی اشیا دارد و ممکن است ساعتها با ان سرگرم شود مثل چرخیدن پنکه یا تکان دادن یک زنجیر. نسبت به تغییرات هر چند کوچک محیط حساس است؛ مثلا تغییر دکوراسیون منزل او را اشفته میکند. ارتباط چشمی ندارد و به احساسات پاسخ مناسب نمیدهد؛ مثلا زمان درد شکایتی نمیکند و به اغوش گرفته شدن واکنشی نشان نیمدهد. به نظر از خطرات نمیترسند. گاهی بی دلیل گریه و خنده و قشقرق به راه می اندازد. جملات دیگران را تکرار میکند و . تشخیص اختلال اوتیسم امری کاملا تخصصی است؛ نگران نباشید و برای تشخیص دقیق به همکاران روانپزشک فوق تخصص با گرایش کودک مراجعه بفرمایید.

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسمبا سلام با عنایت به شروع علایم به صورت ناگهانی و اخیرا احتمال اختلال اوتیسم چندان نیست! هرچند این اختلال یک طیف از علایم است و از خفیف تا شدید میباشد. لذا توصیه میکنم در شهر محل سکونت خود به یکی از همکاران روانپزشک که در حوزه کوزک فعالیت میکنند مراجعه نمایید.

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسم

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسمبا سلام علایم اوتیسم: اختلال کیفی در تعاملهای اجتماعی با توجه به وجود دست کم 2 عنصر از عناصری که در پی میآیند: اختلال بارز در به کار بردن رفتارهای غیر کلامی متعدد مانند تماس چشمی، حالت چهره، وضع بدنی و حرکتها به منظور تنظیم تعاملهای اجتماعی. ناتوانی در ایجاد روابط با همسالان به تناسب سطح تحول. فقدان تمایل خودانگیخته به تقسیم کردن شادیها، رغبتها یا موفقیتهای خود با دیگران (برای مثال نشان ندادن، نیاوردن یا اشاره نکردن به اشیای مورد علاقه خود). فقدان تقابل هیجانی یا اجتماعی. اختلال ارتباطی که براساس وجود دست کم یکی از عناصر زیر برجسته میشود: تاخیر یا فقدان کامل تحول زبان گفتاری (بدون آنکه با کوشش برای جبران آن از طریق شیوههای دیگر مانند حرکت یا حالتهای چهره، همراه باشد). در افرادی که به قدر کافی از گفتار متناسب برخوردارند، اختلال بارز در آغاز یا حفظ جریان محاوره با دیگری. استفاده قالبی و تکراری از زبان یا وجود زبان غیرمعمولی. فقدان بازیهای تخیلی (وانمود کردن) متنوع و ارتجالی یا بازیهای تقلیدی اجتماعی متناسب با سطح تحول. محدود، تکراری یا قالبی بودن رفتارها، رغبتها و فعالیتها با توجه به وجود دست کم یک مورد از عناصر زیر نشان داده میشود: دلمشغولی متمرکز بر یک یا چند کانون رغبت یکنواخت و محدود که از نظر شدت یا جهت، نابهنجار است. چسبندگی ظاهرا انعطافناپذیر به عادتها اطوارگریهای حرکتی قالبی و تکراری (مانند به هم زدن یا پیچ دادن دستها یا انگشتان، یا حرکتهای پیچیده تمامی بدن). دلمشغولی دایم نسبت به برخی از اجزای اشیا.

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسم

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسمبا سلام خدمت شما صرف مواردی که مطرح کردید تشخیص اختلال اوتیسم گذاشته نمیشود. علایم مختلف توسط همکاران محترم گفته شد. توصیه میکنم جهت ارزیابی بیشتر به روانپزشک کودک مراجعه بفرمایید.

0

آیا کودک من علائم اوتیسم را دارد؟ کودک , اوتیسمسلام به شما. موردی که مطرح کردید نشان دهنده ابتلا به اوتیسم نیست و در صورتی که این موارد کماکان تداوم دارد بهتر است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه نمایید.