آیا درد در دیسک کمر به اعضای دیگر بدن هم سرایت می کند؟

با سلام.بنده اعظم محمدی ۴۰ سال دارم از قزوین.کارم کار با کامپیوتر است.روزانه نرمش هم دارم.دو سال است که کمر درد دارم.احساس میکنم چیزی در کمرم فرو میرود.بعضی وقتها هم در در ناحیه اطراف کمر و باسن درد دارم.پاهایم گاهی سرد میشد. گاهی درد در ناحیه لگن ،بخصوص سمت چپ بیشتر شده.راه رفتن.یکجا ایستادن.نشستن کمی طولانی بسیار برایم دردناک است.احساس میکنم که بدنم در حال ایستاده صاف نیست و متمایل به چپ شده.احساس خشکی در کمر دارم.چند وقتی میشه که گردن درد و مچ درد هم به دردهایم اضافه شده است.این دردها بعث ناتوانیم شده است.به دکترهای زیادی مراجعه کرده ام.آزمایش.عکس.ام آر ای.هر کس تشخیصی داده.بسیار کلافه هستم.یک گفته دیسک ناچیزی است با نرمش و آب درمانی برطرف میشهیکی گفته تزریق ازن.یک گفته لقی مهره کمریکی گفته مشکل لگن مادرزادی که باید تزریق بشهیکی گفته آرتروز دارم در ضمن آب درمانی.فیزیو تراپی.مگنولیزر.نرمش.استراحت.کارهایی است که من در این دو سال انجام داده ام.
من به درمان کدام باید گوش کنم.خواهش میکنم راهنماییم نمایید تا از این جهنم پر از محدودیت و درد نجات یابم.در ضمن من فایل mirخود رو هم دارم.اگر لازم باشد برایتان میفرستم.با تشکر

1

کار با کامپیوتر مستلزم استراحت های کوتاه به دفعات مکرر و نرمش بین کار هست یعنی هر دو ساعت ده دقیقه نرمش . آیا شما این کار رو انجام میدهید ؟

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
1

سلام . البته در صورت وجود کمردرد هر 10 تا 20 دقیقه باید پوزیشن خود را عوض کنید نیاز به معاینه قبل از اظهار نظر درمانی می باشد

دکتر مرتضی آقایی افشار

متخصص پزشکی ورزشیدرد و مشکلات عضلانی اسکلتی و مفاصل ، ...
دکتر مرتضی آقایی افشار
1

باتوجه به تاریخچه ای که فرمودید بدون معاینه امکان اظهار نظر وجود ندارد.

دکتر علی حقیقت

فلوشیپ جراحی ستون فقرات- دیسکجراحی زانو- جراحی ارتوپدی کودکان- تعو...
دکتر علی حقیقت
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درد ناشی از دیسک کمر می‌تواند به سایر اعضای بدن نیز سرایت کند. علائمی که شما توصیف کرده‌اید شامل درد و احساس ناتوانی در کمر، لگن، باسن، پاها و حتی گردن، به همراه اختلالات در حرکت می‌باشد. برای تشخیص دقیق و تعیین درمان مناسب، توصیه می‌شود تحت نظر پزشک متخصص اعصاب و فیزیوتراپی قرار بگیرید. درمان‌هایی مانند فیزیوتراپی، آب درمانی، استراحت، و در موارد شدید‌تر، جراحی، ممکن است به بهبود وضعیت کمک کنند. در تمام مراحل درمان، مهم است که رژیم ورزشی مناسب و نحوه اجرای کارهای روزمره توسط متخصص تایید شده باشند.