آیا مصرف قرص آهن بر روی عملکرد قلب تاثیر می گذارد؟ سلام قرص آهن برای شما مشکلی ایجاد نکرده است.. با سلام خیر مصرف آهن طولانی مدت نمیتونه باعث نارسایی قلب بشه علایم شما منطبق با مشکلات قلبی نیست ، درد قفسه شما درد غیر قلبی هست، در صورتی که نگران هستید برای ویزیت به پزشک قلب مراجعه نمایید ، ذخیره آهن شما تنها بالا نیست بلکه برای سن شما پایین هم هست ، نگران نباشید با آرزوی سلامتی. خیر. خیر.

قلب , آهن , سلامت قلب , قرص آهن

سلام۳هفته استرس زیادی داشتم وهفته اخراحساس سنگین وفشاروسط قفسه سینه میکردم.درطول روزساعتها اینجوری بودومثلایکی دوساعت خوب میشدودوباره.درشب وخواب خوب بودم.۲روز کاملاااااخوب خوب شده بود الان دو روزه که دوباره مثلا بعدصبحانه یا۱ساعت بعدش دوباره احساس سنگینی در وسط قفسه سینه دارم اما خیلیییییی کمتر از دوهفته قبله.ودیگه کل روزنیست مثلادچندساعت بعدخوب میشه ضربان قلب۸۵ در دقیقه.ورزش هم هرروز میکنم و درزمان ورزش مشکل ندارم.شاید زودضربان بره بالا ولی بعدبرمیگرده.ممکنه آهن زیادباعث بزرگ شدن قلب و رسوبشده

4
-1

آیا مصرف قرص آهن بر روی عملکرد قلب تاثیر می گذارد؟ قلب , آهن , سلامت قلب , قرص آهنسلام قرص آهن برای شما مشکلی ایجاد نکرده است.

0

آیا مصرف قرص آهن بر روی عملکرد قلب تاثیر می گذارد؟ قلب , آهن , سلامت قلب , قرص آهنبا سلام خیر مصرف آهن طولانی مدت نمیتونه باعث نارسایی قلب بشه علایم شما منطبق با مشکلات قلبی نیست ، درد قفسه شما درد غیر قلبی هست، در صورتی که نگران هستید برای ویزیت به پزشک قلب مراجعه نمایید ، ذخیره آهن شما تنها بالا نیست بلکه برای سن شما پایین هم هست ، نگران نباشید با آرزوی سلامتی

-1

آیا مصرف قرص آهن بر روی عملکرد قلب تاثیر می گذارد؟ قلب , آهن , سلامت قلب , قرص آهنخیر

1

آیا مصرف قرص آهن بر روی عملکرد قلب تاثیر می گذارد؟ قلب , آهن , سلامت قلب , قرص آهنخیر

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف بیش از حد قرص های آهن می تواند منجر به مشکلات سلامتی جدی شود از جمله مشکلات قلبی. با این हمه، این معمولاً در مواردی رخ می دهد که بدن بیش از حد آهن را جذب کرده است. اگر شما نگران رسوب آهن در قلب خود هستید، بهتر است با پزشک خود صحبت کنید تا بتوانید برنامه ریزی مناسب برای مصرف این مکمل را داشته باشید. با مدیریت مناسب، مکمل های آهن می توانند ابزار موثری برای کنترل سطح فریتین و کمک به جلوگیری از کم خونی باشند.

مصرف بیش از حد آهن می‌تواند منجر به شرایطی مثل هموکروماتوزیس (افزایش آهن در بدن) شود که در درازمدت می‌تواند به مشکلات قلبی مانند افزایش اندازه قلب و نارسایی آن منجر شود. اما در بیشتر موارد، مصرف آهن به مقدار مناسب برای بدن، سلامت قلب را بهبود می‌بخشد. اگر احساس سنگینی در قفسه سینه دارید و این مشکل به استرس مرتبط بوده و با گذشت زمان و کاهش استرس بهبود یافته، احتمالاً مشکل شما ناشی از افزایش بار روحی بوده و نه مصرف آهن. در هر صورت، باید با پزشک خود مشاوره کنید تا بررسی تخصصی صورت گیرد و در صورت لزوم، آزمایش‌های آهن و عملکرد قلب انجام دهید. مصرف آهن معمولاً زمانی توصیه می‌شود که کم‌خونی یا نیاز خاصی به این ماده معدنی وجود داشته باشد. برای مدیریت بهتر استرس و بررسی تأثیر مصرف مکمل‌ها بر سلامت قلب و بقیه بدن، برقراری مشاوره با پزشک متخصص ضروری است.