علت خارش شدید بیخ ران پا چیست؟

سلام من ۲ سال پیش جایی مهمان بودم از اون به بعد بیخ ران پا خارش شدید گرفتم.بعضی وقتا الکل.جوش شیرین میزنم موقتی خوب میشه اما باز از مخصوصا اگه عرق کنم خارش شدید در حدی که چنگ میزنم زخم میشه میگیرم .دفترچه بیمه نداشتم دکتر نرفتم لطفا بگید چه دارویی استفاده کنم ممنون میشم

6

عفونت قارچی است، از کرم تریامسینولون ان ان هر 8 ساعت به محل بمالید

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
-1

سلام بهتر است به متخصص زنان جهت معاینه مراجعه کنید و درمان مناسب دریافت کنید.به درمانگاه دولتی مراجعه نمایید

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
-1

سلام باید از نزدیک معاینه شوید ممکن است حساسیت یا عفونت قارچی باشد

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
1

با عرض ادب، این موضوع از نظر احتمال آلودگی های قارچی و همچنین واکنش های حساسیتی نیاز به معاینه ی پزشک دارد. حتی الامکان از مصرف دارو پیش از انجام معاینه و تشخیص صحیح خودداری فرمایید. با توجه به مسئله ی بیمه و هزینه ها ، می توانید به همکاران پزشک عمومی شاغل در مراکز دولتی مراجعه نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
1

سلام احتمالا عفونت قارچی مطرح است،به معاینه وکاهش وزن نیاز دارید.

دکتر فاطمه بختیاری قلعه

فلوشیپ آی وی اف و لاپاراسکوپیمتخصص زنان و زایمان
دکتر فاطمه بختیاری قلعه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

خارش بیخ ران پا می تواند ناشی از وضعیت های مختلف پوستی مانند خشکی پوست ، التهابات پوستی ، الرژی یا مشکلات دیگر باشد. در برخی موارد، الکل و جوش شیرین میتواند به صورت موقت خارش را کاهش دهد اما برای درمان دائمی لازم است تا علت اصلی مشکل شناسایی و درمان شود. مصرف کرم های مرطوب کننده می تواند در کاهش خشکی پوست و خارش کمک کند. همچنین، در صورتی که خارش شدیدتر شده یا به صورت کرونیک وجود داشته باشد، توصیه می کنم حتما به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید برای بررسی بیشتر و دریافت درمان مناسب.

خارش شدید در ناحیه بیخ ران پا که به عنوان خارش ژوک (Jock Itch) نیز شناخته می‌شود، ممکن است به دلیل عفونت قارچی و یا تحریک پوست ناشی از تعریق زیاد و عدم تهویه مناسب باشد. برای شروع، توصیه می‌شود که لباس‌های نخی و گشاد بپوشید تا تهویه بهتری وجود داشته باشد و تعریق را کاهش دهد. همچنین، پس از شستشو، پوست را به خوبی خشک کنید. استفاده از کرم‌های ضد قارچ موضعی مانند کلوتریمازول یا میکونازول نیز می‌تواند مفید باشد. این کرم‌ها را حداقل دو بار در روز به مدت دو هفته استفاده کنید. ضد عفونی کننده‌هایی مثل الکل می‌توانند پوست را بیشتر تحریک کنند، بنابراین بهتر است از آنها اجتناب کنید. اگر علائم بهبود نیافت، مشاوره با پزشک الزامی است تا درمان دقیق‌تری انجام شود.