انجام عمل ابلیشن برای بار دوم صحیح است؟ نوع آریتمی و شدت علایم و موفق بودن یا نبودن ابلیشن قبلی شما همه در تصمیم گیری تاثیر دارند. توصیه می شود با مدارک کامل به کلینیک آریتمی مراجعه کنید.بسته به نوع آریتمی درصدی از احتمال عود پس از ابلیشن وجود دارد.. سلام اگر تشخیص عود اریتمی است بهتره برای ابلیشن مجدد اقدام کنید. سلام نوع آریتمی در تصمیم گیری مهمه ولی یک اصل درابلیشن عدم پاسخگویی به درمان دارویی یا عوارض دارو است دوز کنکور هنوز قابل افزایش هست. سلام در صورت نیاز.انجام ان منعی ندارد.

ابلیشن , سالمه

سلام و خدا قوت من ۳۰ سالمه و از بدو تولد با مشکل آریتمی دنیا اومدم ۴ سال پیش مشکلم تشخیص داده و ب اصطلاح با عمل ابلیشن درمان شد اما الان با اینکه ۴ سااال گذشته هنوزم دارم قرص متورال مصرف میکنم و علاوه بر اینکه تپشم قطع نشده درد قفسه سبنه هم بهش اضافه شده آزمایشات تیروئید و اندوسکوپی هم ب دستور پزشک انجام دادم ک شاید مشکل تپش برا اون باشه اما نبود الان پزشک معالجم میگن باید دوباره ابلیشن رو تکرار کنم حقیقتا میترسم من مجرد هستم و میدونم اگر عمل نکنم بلعد ازدواج دچار مشکل میشم اما میترسم

4
0

انجام عمل ابلیشن برای بار دوم صحیح است؟ ابلیشن , سالمهنوع آریتمی و شدت علایم و موفق بودن یا نبودن ابلیشن قبلی شما همه در تصمیم گیری تاثیر دارند. توصیه می شود با مدارک کامل به کلینیک آریتمی مراجعه کنید.بسته به نوع آریتمی درصدی از احتمال عود پس از ابلیشن وجود دارد.

0

انجام عمل ابلیشن برای بار دوم صحیح است؟ ابلیشن , سالمهسلام اگر تشخیص عود اریتمی است بهتره برای ابلیشن مجدد اقدام کنید

0

انجام عمل ابلیشن برای بار دوم صحیح است؟ ابلیشن , سالمهسلام نوع آریتمی در تصمیم گیری مهمه ولی یک اصل درابلیشن عدم پاسخگویی به درمان دارویی یا عوارض دارو است دوز کنکور هنوز قابل افزایش هست

0

انجام عمل ابلیشن برای بار دوم صحیح است؟ ابلیشن , سالمهسلام در صورت نیاز.انجام ان منعی ندارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

انجام عمل ابلیشن برای دومین بار می‌تواند در موارد خاصی که آریتمی قلبی دوباره بازگشته است، مناسب و ضروری باشد. آریتمی‌های قلبی که با اولین عمل ابلیشن به طور کامل درمان نشده‌اند یا پس از مدتی باز می‌گردند، ممکن است نیاز به تکرار این روش درمانی داشته باشند. هر بار ابلیشن، خطرات و عوارض خود را دارد، اما با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و تجربه پزشک معالج، این خطرات می‌توانند به حداقل رسانده شوند. تصمیم‌گیری برای انجام مجدد این عمل باید با مشورت دقیق پزشک متخصص قلب و بر اساس آزمایش‌های دقیق و بررسی کامل بالینی صورت گیرد.