روانشناسان لطفا؟ سلام. برای وابستگی همسر به خانواده اش، شما کاری نمیتوانید بکنید. مگر اینکه همسرتان بخواهد روی این وابستگی بیمارگون کار کند و درمان شود. سلام. متاسفانه در موارد وابستگی عاطفی و بالاخص مالی، شرایط برای دخالت خانواده فرد وابسته مهیاتر است. هر چند این مساله به نوع کاراکتر فرد هم بستگی داره. کاری که شما میتونید بکنید در قدم اول اینه که در یک فضای دوستانه با همسرتون گفتگو کنید و نکاتی رو که براتون مهمه به ایشون بگید. مراقب باشید در این گفتگو او را متهم به چیزی ( مثلا تو به خانواده ات وابسته ای و.) نکنید. از حس بد خودتون بگید. اگر ایشون حق رو به شما بده ولی بگه کاری از دستش برنمیاد، قدم دوم مراجعه به مشاور و زوج درمانگره. موفق باشید. با سلام و وقت بخیر. داشتن زندگی مستقل و تصمیمات مستقل و لذت بردن از استقلال حق شماست و ما هم به هیچ عنوان به زوجین جوان توصیه نمیکنیم که در مجاورت مالی یا جغرافیایی یا حتی عاطفی بیش از حد خانواده ها قرار بگیرند! اما گاهی ما آنقدر بر موضوعات آزاردهنده تمرکز میکنیم که بخش لذت بخش زندگی را کاملا فراموش میکنیم! اشاره نکردید که آیا همسرتان خصوصیات ارزشمند و خوشایندی دارند که ادامه این زندگی را برای شما سهل تر کند؟ اشاره نکردید که چه اهدافی در سر دارید که دیگر وقتش است که به آنها بپردازید؟ به هر حال در این مرحله توصیه دارم تصمیم شتابزده ای نگیرید؛ میتوانید با یک تعهد همراه با احترام از همسرتان با مشورت یک زوج درمانگر؛ این مساله را از رنجی دائم به مشکلی موقت تبدیل کنید و تا آن مدت هم به امید آینده نزدیک ناملایمات را تاب بیاورید.. سلام. توصیه می کنم از یک زوج درمانگز کمک بخواهید. با سلام درصورتیکه ایشان نیز تمایل به بهبود رابطه تان دارند، به زوج درمانگر مراجعه نمایید..

آنها , روانشناسان:

لطفا متن رو بخونید و کمکم کنید

5
0

روانشناسان لطفا؟ آنها , روانشناسان:سلام. برای وابستگی همسر به خانواده اش، شما کاری نمیتوانید بکنید. مگر اینکه همسرتان بخواهد روی این وابستگی بیمارگون کار کند و درمان شود

0

روانشناسان لطفا؟ آنها , روانشناسان:سلام. متاسفانه در موارد وابستگی عاطفی و بالاخص مالی، شرایط برای دخالت خانواده فرد وابسته مهیاتر است. هر چند این مساله به نوع کاراکتر فرد هم بستگی داره. کاری که شما میتونید بکنید در قدم اول اینه که در یک فضای دوستانه با همسرتون گفتگو کنید و نکاتی رو که براتون مهمه به ایشون بگید. مراقب باشید در این گفتگو او را متهم به چیزی ( مثلا تو به خانواده ات وابسته ای و.) نکنید. از حس بد خودتون بگید. اگر ایشون حق رو به شما بده ولی بگه کاری از دستش برنمیاد، قدم دوم مراجعه به مشاور و زوج درمانگره. موفق باشید

0

روانشناسان لطفا؟ آنها , روانشناسان:با سلام و وقت بخیر. داشتن زندگی مستقل و تصمیمات مستقل و لذت بردن از استقلال حق شماست و ما هم به هیچ عنوان به زوجین جوان توصیه نمیکنیم که در مجاورت مالی یا جغرافیایی یا حتی عاطفی بیش از حد خانواده ها قرار بگیرند! اما گاهی ما آنقدر بر موضوعات آزاردهنده تمرکز میکنیم که بخش لذت بخش زندگی را کاملا فراموش میکنیم! اشاره نکردید که آیا همسرتان خصوصیات ارزشمند و خوشایندی دارند که ادامه این زندگی را برای شما سهل تر کند؟ اشاره نکردید که چه اهدافی در سر دارید که دیگر وقتش است که به آنها بپردازید؟ به هر حال در این مرحله توصیه دارم تصمیم شتابزده ای نگیرید؛ میتوانید با یک تعهد همراه با احترام از همسرتان با مشورت یک زوج درمانگر؛ این مساله را از رنجی دائم به مشکلی موقت تبدیل کنید و تا آن مدت هم به امید آینده نزدیک ناملایمات را تاب بیاورید.

0

روانشناسان لطفا؟ آنها , روانشناسان:سلام. توصیه می کنم از یک زوج درمانگز کمک بخواهید

0

روانشناسان لطفا؟ آنها , روانشناسان:با سلام درصورتیکه ایشان نیز تمایل به بهبود رابطه تان دارند، به زوج درمانگر مراجعه نمایید.