با ضعف خود مدیریتی چه باید کرد؟ با سلام و وقت بخیر. برای کنترل تکانه ها ابتدا باید ریشه های این خشم را شناسایی کنید و سپس راهکارهای رفتاری و شناختی را برای کنترل و ابراز سالم آن به کار بگیرید. اما در ارتباط با برنامه ها؛ اهمالکاری و به تعویق اندازی تصمیمات؛ مشکل بسیار شایعی است که باز هم علاوه بر سبب شناسی؛ تکنیکهای متنوعی برای غلبه بر اهمالکاری که معمولا همگام با کمالگرایی هم دیده میباشد؛ در دسترس خواهد بود.. با سلام و احترام،در این خصوص پیشنهاد میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم از مشاوره حضوری استفاده نمایید.. با سلام من به شما پیشنهاد می کنم در دوره های مهارت های زندگی شرکت کنید تا باآموزش مفاهیم آت بتوانی خود تان را بهتر مدیریت کنید. برای آگاهی بیشتر کتاب های هوش عاطفی و یا هوش هیجانی را مطالعه کنید.. سلام به شما. توصیه من مراجعه حضوریست. اما برای کنترل خشم این راهکار را پیشنهاد می کنم. در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است..

ضعف , مدیریتی , خسته , راه حل

با سلام خسته نباشید. من دختر ۲۵ ساله هستم ک ضعف خود مدیریتی دارم سریع عصبانی میشم یا ی برنامه ریزی مثلا برا درس یا زندگی میکنم اصلا نمیتونم طبق اون برنامه پیش برم و زود خسته میشم بیشتر میزنم ب بی خیالی و بعدا ک پشیمون میشم باید چیکار کنم؟

4
0

با ضعف خود مدیریتی چه باید کرد؟ ضعف , مدیریتی , خسته , راه حلبا سلام و وقت بخیر. برای کنترل تکانه ها ابتدا باید ریشه های این خشم را شناسایی کنید و سپس راهکارهای رفتاری و شناختی را برای کنترل و ابراز سالم آن به کار بگیرید. اما در ارتباط با برنامه ها؛ اهمالکاری و به تعویق اندازی تصمیمات؛ مشکل بسیار شایعی است که باز هم علاوه بر سبب شناسی؛ تکنیکهای متنوعی برای غلبه بر اهمالکاری که معمولا همگام با کمالگرایی هم دیده میباشد؛ در دسترس خواهد بود.

0

با ضعف خود مدیریتی چه باید کرد؟ ضعف , مدیریتی , خسته , راه حلبا سلام و احترام،در این خصوص پیشنهاد میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم از مشاوره حضوری استفاده نمایید.

0

با ضعف خود مدیریتی چه باید کرد؟ ضعف , مدیریتی , خسته , راه حلبا سلام من به شما پیشنهاد می کنم در دوره های مهارت های زندگی شرکت کنید تا باآموزش مفاهیم آت بتوانی خود تان را بهتر مدیریت کنید. برای آگاهی بیشتر کتاب های هوش عاطفی و یا هوش هیجانی را مطالعه کنید.

0

با ضعف خود مدیریتی چه باید کرد؟ ضعف , مدیریتی , خسته , راه حلسلام به شما. توصیه من مراجعه حضوریست. اما برای کنترل خشم این راهکار را پیشنهاد می کنم. در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.